BuzzerBeater Forums

Hellas - III.9 > 'SEASON 14'

'SEASON 14'

Set priority
Show messages by
From: evenos
This Post:
00
159157.33 in reply to 159157.32
Date: 10/27/2010 1:52:58 PM
Overall Posts Rated:
33
χαλαρωστε λιγο ρε ενα γ@#$%νο παχνιδι παιζουμε για να περναει η ωρα μη χαλιεστε

From: Antil11

This Post:
00
159157.34 in reply to 159157.32
Date: 10/27/2010 3:07:00 PM
Antil Global B.C.
IV.11
Overall Posts Rated:
138138
Δεν αισθάνομαι ούτε την υποχρέωση αλλά ούτε και την αιτία να απολογηθώ για το πως έπαιξα ή το πως θα παίξω αλλά θα το κάνω για τελευταία φορά...Ο Λάρισσα άνοιξε την κουβέντα λέγοντάς μας ότι αφού έπαιξα με τον Αρη χαλαρά έτσι θα έπρεπε να παίξω και με αυτόν..Λες και αυτός παίζει με τον ίδιο τρόπο όλα τα παιχνίδια...Δεν έχω ομάδα για πρωταθλητισμό αλλα ούτε και πάγκο(ΜΟΝΟ 1 ΑΞΙΖΕΙ) οπότε η σωστή διαχείριση χρόνου και η προπόνηση παίζουν σημαντικό ρόλο για την ομάδα μου.Όποιος έχει πρόβλημα μαζί μου ας μου στείλει το msn του να το συζητήσουμε πιο διεξοδικά.Τέλος ας μας εξηγήσει τι εννοεί ο Larissa για το AOT(picasso) το οποίο με προσβάλει και ο άλλος να μου βρει ιδανικό αλγόριθμο ώστε να παίζουν οι 5 βασικοί παίκτες μου 48-72 λεπτά και ένα 48λεπτο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στη θέση 5 τα δύο ταλέντα μου...
159157.23

εγω δεν ειπα τιποτα... αυτο για την συγκριση...

οσο για την υπερ-ομαδα και το πελατωμα , θα σε παραπεψω στα εξερχομενα ββ-μαιλ σου , γιαυτο που εστειλες... δυστυχως ως scouter της εθνικης νεων δεν εχω τοσο χωρο ωστε να σωσω τοσα μηνυματα , ωστοσο αυτο το μηνυμα μου ηρθε χωρις να εχω γραψει τιποτα για τον συγκεκριμενο...

> Den moy aresi ayto to eironiko stilaki soy....
>
>
> Tha katalaveis kala ti ennoo otan xanapaixoyme mazi stin III kai otan se xanaxanaxana-pelatoso se oaka sef i opoy alloy xreiastei...
σου θυμιζει κατι ?

From: apobel

This Post:
00
159157.35 in reply to 159157.34
Date: 10/27/2010 6:10:33 PM
Overall Posts Rated:
99
Πάμε πάλι και ξανά και ξανά...
1)Όπως προσβάλει τον Άρη ο παραπάνω χαρακτηρισμός προσβάλει και εμένα γιατί ΥΠΟΝΟΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ-ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.Αν πίστευα ότι είχα έστω ένα 20% να τον κερδίσω στην έδρα του θα το προσπαθούσα πίιστεψέ με.

2)Ναι μου θυμίζει, με αφορμή τη συζήτηση στο θέμα του φόρουμ FTANEI PIA!!!!! ,είχα κάνει μία αναφορά στο FINAL FOUR του Βερολίνου όπου η Τριφυλλάρα πήρε την κούπα και είχες αντιδράσει.Τότε σου είπα'' Den moy aresi ayto to eironiko stilaki soy....'' και ''Ραντεβού στις ίδιες γειτονιές '' ενοόντας αυτό που έγραψες παραπάνω1.Tha katalaveis kala ti ennoo otan xanapaixoyme mazi stin III (ΕΠΑΙΖΕΣ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ BOMBAY MIX ΚΑΙ ΕΝΟΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ) και 2.otan se xanaxanaxana-pelatoso se oaka sef i opoy alloy xreiastei... ΕΝΟΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ---αφού υπέθεσα ότι για να αντιδράς έτσι είσαι Ολυμπιακος.

Πάντως έχεις κουράσει πολύ...

This Post:
00
159157.36 in reply to 159157.35
Date: 10/27/2010 6:30:38 PM
Antil Global B.C.
IV.11
Overall Posts Rated:
138138
Αν αυτο σου φανηκε για αντιδραση , τοτε αυτα τα φρεσκα τι ειναι ? ειναι αντιδραση , να σου λεει καποιος οτι "μην περιμενεις απαντηση γτ αυτος ο χρηστης εχει διαγραφει..." ???? ... δεν ξερω ισως πρεπει να αναθεωρησω καποια πραγματα για την νοημοσυνη των γυρω μου , καποια πραγματα που θεωρω δεδομενα ισως τελικα να μην ειναι... τελικα ειχαν δικιο αρκετοι που απεδωσαν την ολη φαση σε χαζομαρα...

εγω εχω κουραστει και προφανως εχω κουρασει , και αυτο γιατι λεω οτι πιστευω για αυτα που βλεπω , και οχι για αυτα που φανταζομαι... πραττω ετσι γτ σκεφτομαι , και οχι γιατι θεωρω αυτονοητο οτι θα το σκεφτουν ή φανταστουν οι αλλοι , ( μωρε αυτο κανω αλλα οπως ειπα και παραπανω κανω λαθος...)
και η μ@λ@κι@ ειναι οτι ουσιαστικα δεν με αφορα , απλα ειναι " παραξενη " η ολη ιστορια...

πολλοι εξαιτιας τετοιων γεγονοτων , ή εξαιτιας προσωπικων υποχρεωσεων απαιχουν.... οσες φορες συμμετειχες , ησουν επιθετικος και το διαπιστωνει κανεις απο τα ποστ σου στο φορουμ , τουλαχιστον του ομιλου....

εγω ειμαι λαθος , μπορει... καποιοι αλλοι με διαψευδουν ... αν θεωρεις οτι καταφερες κατι , μπραβο σου , αλλα δεν ειναι ετσι...

εγω δεν θα το συνεχισω , απλα θα πω κατι κλεινοντας και μετα θα δουμε ποιος θα επαληθευτει απο τα γεγονοτα...

οπως ειπε και ο εβενος και ο πικασο νομιζω " ειναι ενα παιχνιδι και δεν χρειαζεται να χαλιωμαστε " εγω θα συμπληρωσω οτι επειδη ειναι παιχνιδι , δεν χρειαζεται να δειχνουμε και μ@λ@κες...

Last edited by Antil11 at 10/27/2010 6:31:56 PM

From: hellenic

This Post:
00
159157.37 in reply to 159157.35
Date: 10/31/2010 4:44:04 PM
Overall Posts Rated:
99
tora ta emplexes poli....
ti mas niazei o pao o olympiakos i aek kai i kathe omada tis elladas....kai na mas endiafere den brisko ton logo na ta prosopopoioume...les kai paizeis esy ston panathinaiko....

From: apobel

This Post:
00
159157.38 in reply to 159157.37
Date: 10/31/2010 7:52:17 PM
Overall Posts Rated:
99
Edosa DIEUKRINISI se mia apantisi poy eixa dosei SE PM,min kaneis tin trixa trixia.Episis pisteyo oti to thema exei kleisei kai tha protimoysa na moy estelnes pm.
Milontas agonistika na po oti oi megaloi exoun dynamosei poly fetos stis theseis 5-6-7 kai pisteyo oti tha ginoun gera matsakia...

This Post:
00
159157.39 in reply to 159157.25
Date: 11/1/2010 3:46:30 PM
Overall Posts Rated:
77
Δεν έχω καταλάβει γιατί κρίνουμε ο ένας τον άλλο γιατί τότε θα πρέπει και εγώ αν απολογηθώ για τον τρόπο που έπειξα τους πρώτους αγώνες και δεν συνεχίζω σήμερα την ίδια κατρακύλα!!!!!
Ναι δεν θα έκανα τις ίδιες επιλογές αλλά αυτό δεν απαγορεύει σε κάποιον να τις κάνει....
Δηλαδή αν εγώ αύριο επιλέξω να αφήσω ένα παιχνίδι για να χτυπήσω κα΄ποιο άλλο θα φταίω σε κάτι???
Επειδή όμως όλα αυτά είναι τελείως προφανή αν κάποιος νομίζει ότι πουλήθηκε παιχνίδι καλά θα κάνει να το πει ευθέως.
Εγώ δεν το λέω απλά γιατί δεν ασχολούμαι με την πιθανότητα αυτή για κανέναν από εσάς, εγώ παίζω ένα παιχνίδι εδώ και όχι το κεφάλι μου για να τα παίρνω κρανίο αν κάποιος με αδικήσει κατά την γνώμη μου.

This Post:
00
159157.40 in reply to 159157.2
Date: 11/17/2010 2:43:51 AM
Antil Global B.C.
IV.11
Overall Posts Rated:
138138
Μετα την χθεσινη αγωνιστικη , κατα πασα πιθανοτητα το πλεονεκτημα εδρας στον τελικο του ομιλου ΙΙΙ.9 μαλλον παει σε εμας στους κοκκινους... μετα απο αρκετες σεζον... Βασικα οσο ειμαι εγω στον ομιλο , ολο στους μπλε πηγαινε.....

This Post:
00
159157.41 in reply to 159157.40
Date: 12/7/2010 7:34:35 AM
green fighters
II.1
Overall Posts Rated:
3838
μετά από πολύ καιρό αποφάσισα να ξαναγράψω στο φόρουμ..οφείλω να παραδεχτώ ότι νευρίασα και χαλάστηκα αρκετά από όσα ειπώθηκαν στην αρχή της σεζόν μεταξύ διαφόρων ομάδων...όμως δε βρίσκω νόημα στο να απέχουμε άλλο από το φόρουμ και αποφάσισα να κάνω μια γενική ανάλυση για τον όμιλο με αφορμή τη συμπλήρωση των 2/3 της κανονικής διάρκειας...
Ας ξεκινήσω από τους μεγάλους λοιπόν... Καλαμάτα και βρομιά,λαμβάνοντας υπ' όψη το χρόνο που απομένει, πολύ δύσκολα θα χάσουν την 1η και 2η θέση αντίστοιχα. Οι ασβοί μαζί με την ομάδα μου θα παλέψουν για την 3η θέση, με τους ασβούς ,λόγω μίας νίκης παραπάνω να έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα. Ο έλπατρον μετά τον υποβιβασμό του φαίνεται να έχει σκοπό να περάσει μία σεζόν προπόνησης, γι' αυτό το λόγο νομίζω όι δε θα διεκδικήσει κάτι παραπάνω από την 5η θέση. Ο μόνος αντίπαλος του είναι οι απίδαλοι, οι οποίοι αν δεν τα καταφέρουν έχουν ήδη εξασφαλίσει την 6η θέση. Οι δύο τελευταίοι είναι ο εθνικός και τα παγκρατόσκυλα χωρίς ελπίδες για κάτι καλύτερο.
Συνεχίζω με τους υπέροχους...Οι πρώτες 3 θέσεις ήταν αναμενόμενες τόσο ως προς τις ομάδες όσο και ως προς την κατάταξη, δηλαδή αντίλ, άρης και λάρισα. Μεγάλη έκπληξη ο νεοφώτιστος μια ρακή ακόμα που είναι πολύ δύσκολο να χάσει τη προνομιούχο θέση που οδηγεί στα πλέυ οφ. Ο ΑΟΤ κάνει μια ικανοποιητική πορεία αλλά νομίζω ότι ο γιούχαν έχει καλύτερο υλικό και θα πάρει την 5η θέση αν βεβαίως το θέλει (ελπίζω να μην τα ακούσω για αυτό :Ρ) Εμμανουήλ και dwares θα παλέψουν για την 7η θέση χωρίς να μπορώ να κάνω πρόβλεψη για αυτό...

This Post:
00
159157.42 in reply to 159157.41
Date: 12/19/2010 4:26:08 AM
Overall Posts Rated:
77
Λοπόν ο κύβος ερρίφθη
Ο αγώνας παραμονής είναι οι νάνοι με τον Παππα και κατά τα άλλα όλοι οι 5-8 στον οιλό μου πάε με ένδοξες ηττες να αποφύγουμε την 5η θέση
Αν δεν με πιστεύετε ρίξτε μια ματιά στα αποτελέσματα
όλα στημένα είναι αλλά με απόλυτα φυσιολογικό τρόπο

This Post:
00
159157.43 in reply to 159157.42
Date: 12/26/2010 7:34:33 AM
green fighters
II.1
Overall Posts Rated:
3838
paidia sas euxomai xronia polla kai kales giortes...

kali sunexeia kai st paixnidi bebaiws toso st dokimasia twn play ofs oso k st play out...

Advertisement