Αν αυτο σου φανηκε για αντιδραση , τοτε αυτα τα φρεσκα τι ειναι ? ειναι αντιδραση , να σου λεει καποιος οτι "μην περιμενεις απαντηση γτ αυτος ο χρηστης εχει διαγραφει..." ???? ... δεν ξερω ισως πρεπει να αναθεωρησω καποια πραγματα για την νοημοσυνη των γυρω μου , καποια πραγματα που θεωρω δεδομενα ισως τελικα να μην ειναι... τελικα ειχαν δικιο αρκετοι που απεδωσαν την ολη φαση σε χαζομαρα...
εγω εχω κουραστει και προφανως εχω κουρασει , και αυτο γιατι λεω οτι πιστευω για αυτα που βλεπω , και οχι για αυτα που φανταζομαι... πραττω ετσι γτ σκεφτομαι , και οχι γιατι θεωρω αυτονοητο οτι θα το σκεφτουν ή φανταστουν οι αλλοι , ( μωρε αυτο κανω αλλα οπως ειπα και παραπανω κανω λαθος...)
και η μ@λ@κι@ ειναι οτι ουσιαστικα δεν με αφορα , απλα ειναι " παραξενη " η ολη ιστορια...
πολλοι εξαιτιας τετοιων γεγονοτων , ή εξαιτιας προσωπικων υποχρεωσεων απαιχουν.... οσες φορες συμμετειχες , ησουν επιθετικος και το διαπιστωνει κανεις απο τα ποστ σου στο φορουμ , τουλαχιστον του ομιλου....
εγω ειμαι λαθος , μπορει... καποιοι αλλοι με διαψευδουν ... αν θεωρεις οτι καταφερες κατι , μπραβο σου , αλλα δεν ειναι ετσι...
εγω δεν θα το συνεχισω , απλα θα πω κατι κλεινοντας και μετα θα δουμε ποιος θα επαληθευτει απο τα γεγονοτα...
οπως ειπε και ο εβενος και ο πικασο νομιζω " ειναι ενα παιχνιδι και δεν χρειαζεται να χαλιωμαστε " εγω θα συμπληρωσω οτι επειδη ειναι παιχνιδι , δεν χρειαζεται να δειχνουμε και μ@λ@κες...
Last edited by Antil11 at 10/27/2010 6:31:56 PM