BuzzerBeater Forums

Türkiye - III.16 > 11.sezon

11.sezon

Set priority
Show messages by
This Post:
00
122612.33 in reply to 122612.32
Date: 12/31/2009 10:19:33 AM
Overall Posts Rated:
55
18 yaşında oyuncu alamadım uzun rotasyonuna takviye yaptım.bu arada maaşlar bende sınırı açtı acilen salonu genişletip para toplamam lazım..herkese iyi oyunlar

This Post:
00
122612.34 in reply to 122612.33
Date: 12/31/2009 5:22:52 PM
Marvellous TeaM
III.14
Overall Posts Rated:
1212
herkesin yeni yılını kutlarım. iyi oyunlar...

This Post:
00
122612.35 in reply to 122612.34
Date: 1/2/2010 2:30:28 PM
Overall Posts Rated:
88
Öncelikle herkese mutlu yıllar diliyorum...

Bu nasıl lig kardeşim! Batı da tüm takımlar 2. lig seviyesinde benim takım hariç :) Bu sezon büyük iihtimal sonuncu olacağım ama 6. veya 7. olursam da kümede kalma maçlarını bilerek kaybetmeyi düşünüyorum. En azından 4. liigde dişime göre rakiplerle oynayabilirim :)

Biraz da hattrick mantığına çok alışmış olabilirim. Orada uzun süredir oynadığımdan (buzzerbeater 'ı da oradan bulmuştum) basketbola da aynı şekilde bakıyorum sanırım. Mantık olarak biraz yanlış oynuyorum sanırım. Elimden geldiğince ligimizin kalitesini arttırmak isitediğimden takımımı maçlara iyi şekilde hazırlamaya çalışıyorum. Ancak bazı işleri yanlış yapıyorum sanırım.

Forum yazışmaları gerçekten iyimiş bunu bile yeni keşfettim düşünün artık. Sonuç olarak bundan sonra daha çok ilgileneceğimi thechamps ile :) herkese bol sayılı ve sakatlıksız maçlar...

From: haumar

This Post:
00
122612.36 in reply to 122612.35
Date: 1/2/2010 3:11:29 PM
Overall Posts Rated:
00
Hocam aslinda iyi bir takimin var ancak gordugum uzunlarin her mac as cikiyor 90 dkyi gecirdiginde haftalik form dususu yasiyor. Sezonun ilk haftasi iyi oyun cikardi takimin ancak sonra uzunlarinin formlari cok dustugu icin eski performanslarini cikartamiyorlar. Sen kupa macinda ya da kaybedeceginden emin oldugun maclarda uzunlarini yedek oynat eski formlarina ulasirlarsa takimin sonuncu olacak bir takim degil benim gordugum yerin 5 veya 6.lik karsidan gelecek kumede kalma maclarindaki rakibini de kolay gecersin ve ligde kalirsin.
Marvellous team ise buyuk surpriz oldu benim icin bu ligde playoff oynayabilcek kalitede bi takim mi yoksa herkes kucumseyip maclara rahat ciktigi icin mi bukadar galibiyet aldi emin degilim. Sahsen ben tam as kadroyla cikmamistim ve deplasmanda 6 sayiyla kaybetmistim ancak ne olursa olsun son macta hamza denizi iyi bir taktikle farkli yendiler. Bos bir takim olmadigi ortada.

From: exister

This Post:
00
122612.37 in reply to 122612.36
Date: 1/2/2010 6:34:04 PM
Overall Posts Rated:
2525
yaw bu ne yaw bu kezde themis sakatlanmıs 2 hafta....acıların takımı olduk yahu..

This Post:
00
122612.38 in reply to 122612.36
Date: 1/2/2010 8:38:16 PM
Marvellous TeaM
III.14
Overall Posts Rated:
1212
....Marvellous team ise buyuk surpriz oldu benim icin bu ligde playoff oynayabilcek kalitede bi takim mi yoksa herkes kucumseyip maclara rahat ciktigi icin mi bukadar galibiyet aldi emin degilim. Sahsen ben tam as kadroyla cikmamistim ve deplasmanda 6 sayiyla kaybetmistim ancak ne olursa olsun son macta hamza denizi iyi bir taktikle farkli yendiler. Bos bir takim olmadigi ortada.

hocam olumlu olumsuz eleştirilere açık olmakla birlikte açıkçası buradaki yorumunla biraz haksızlık yapıyorsun.şunu dersen katılırım fikstür avantajıylamı burada yoksa gerçekten burayı hakediyor mu? doğru! nispeten çok üst düzey takımlarla maçım olmadı (1 tanesi hariç) diğer tepede oynayabilecek takımlarda birbirleriyle maçlarında bu tablo ortaya çıkmış olabilir ki bu sıralama daha çok değişir. bir anda aşağıda inebiliriz yukarıda da kalabiliriz. bu konuda tahminde bulunmak için daha çok erken. ama direk iyi bir takım mı yoksa diğer takımlar küçümseyipte rahat ol çıkıp as kadrolarını dinlendiriyorlar ondan mı burada? yorumunu ben doğru bulmuyorum.herkesin insiyatif kullanırken mutlaka ileriye dönük bir düşüncesi olabilir.bilemeyiz ancak maçlara bakarsan çzde vardır normal oynayanda oyuncuları dinlendiren de vardır as kadroyla çıkan da.ben bunları hiç dikkate almadım açıkçası.bende farklı alternatifler değişiklikler deniyorum kendi takımımı daha iyi analiz etmek için.birazda bu iyi takımlarla oynarken fikir sahibide oldum. benim gözümde bu ligde herkesin eli yüzü düzgün kadroları var ve bu kadroların içerisinden 3 tanesi diğerlerinden çok daha iyi. bunların dışında kalanlar ki buna bende dahilim herkes bir birini yenebilir.açıkçası aramızdaki maç için çok defalar maç ile ilgili bu yenilgi süpriz oldu yazmana rağmen cevap verme gereği hiç duymamıştım. şunu rahatlıkla söyleyebilirim benim açımdan ise pek süpriz olmadı. birde as kadroyla çıkmadım demek ne kadar doğru orasıda tartışılır.çünkü benim düşündüğüm tüm adamlar oynadı.bir tek labrenz oynamadı onun yerine oynayan hahn zaten maaş ve istatistik olarak as oyuncu gibi duruyor.neyse çokta geçmiş maçı irdelemeye gerek yok.sadece malubiyet hakkında biraz daha adil yaklaşabileceğini düşünüyorum. ha kadronu sen tabii ki daha iyi bilirsin ukalalık yapmak istemem rotasyon gereği farklı bir düşünceye sahip olabilirsin.bununda farkındayım aydınlatmak adına aramızdaki maçta normalde as olupta yedek oynayanları yazarsan en azından bende bu eleştirinde haklılık payın olduğunu düşünürüm. ha bu demek değil ki kötü bir takıma sahipsin bilakis çok iyi bir takımın var ama sonuçlar herkesin takım bütünlüğünün aynı ayarda olduğunu açıkça gösteriyor.malubiyetten sonra bazen rakipleri tebrik etmeyide bilmek gerek diye düşünüyorum. çokta fazla uzatmıyayım.bu kadar detaylı yazmak istemezdim ama laf lafı açtı...tüm arkadaşlara sakatlıksız iyi oyunlar dilerim...salı günü için wolfie hocama da başarılar. güzel bir maç olmasını diliyorum...

This Post:
00
122612.39 in reply to 122612.38
Date: 1/2/2010 11:38:52 PM
Overall Posts Rated:
00
Hocam ben herzaman tebrik etmesini biliyorum rakibi sadece kendi takimim dahil her takim hakkinda gordugumu soylemeye calisiyorum. Gecen sezon Thinkers ve Bugrahana karsi aldigim yenilgilerden sonra soylediklerimi de hatirlarlar gucumuz yetmedi gibi seyler de soyledim.

Ilk macimizda Wolfiye karsi 1 sayi farkla kaybettik evimizde kaybetmek daha da uzucuydu. Sansa kaybettik demiyorum sanssizlik diyorum ben buna. Son saniyelerde bile gitti geldi mac sonucta kaybettik.

Neyse seninle aramizdaki maca gelince yeni draftimi yedek secmistim kisa mevkinde ve antreman yuzunden 1 numarada oynatmak zorunda oldugum kisa forvetim falan neyse bunlara girmeye hic gerek yok. Benim icin hala surpriz bir yenilgi.

Nedenlerine gelirsek. Buralara kadar gelmen elbetteki iyi bir kadroya sahip oldugunu gosterir ancak bu ligde simdiye kadar gormussundurki playoffa girecek takimlar 5 takim arasindan belli olacaktir. The champsin biraz zorlamasini bekliyordum ancak formlari cok kotu o sansini coktan kaybetti hamza deniz de bekledigim oyunu cikartamadi henuz. Thinkers ve bugrahan 2. lik icin yarisacaklardir benim takimim ise 3.veya 4. olabilir. Tabi kagit ustunde hesaplar bunlar hersey onceden belli olsaydi oynamaya gerek kalmazdi maclari Surprizler olacaktir senin beni yendigin mac gibi.

Simdiye kadar oynadigin tek disli rakip Thinkers o maci da kaybetmissin, bizim macin surpriz oldugunu rovansta zaten goreceksin. Hamza deniz macindaki basarini zaten takdir etmistim . Bu sana karsi bi tutum degil yani. Her menajer gercekte de takimina moral vermek rekabet ortami yaratmak icin bu tarz seyler soylerler ben de forumlari eglence ve rekabet ortami yasanan hale getirmek icin biseyler yaziyorum buna ilk alinan da sen oldun. Bence sen takimina guven bunlarin tesaduf olmadigini herkese goster. Acikcasi ben suan surpriz ve tesaduf olarak goruyorum senin takiminin yerini. Benim sozlerim de seni hirslandiracaktir emin ol.

Ben ilk geldigim sezon butun maclarimi sakin oynayarak wolfienin arkasinda kolayca 2. bitirmistim. Gecen sezonun da farkli gececegini dusunmuyordum ancak benden eski takimlar atilimlarini yaptilar ve hakettikleri yerlere geldiler son haftalarda playoff biletini zor kaptik.

Emin ol her zaman tarafsiz yorumlar yapmaya calisiyorum. Sen de goreceksin ilerde, basarin tesaduf degilse biz de gorucez ilerde yanilicaz belki hakli cikicaz. Uzatmanin manasi yok kisisel algilayip polemige donusturmeyelim.

This Post:
00
122612.40 in reply to 122612.39
Date: 1/3/2010 4:48:27 AM
Marvellous TeaM
III.14
Overall Posts Rated:
1212
hocam elbetteki dedimya yorumlarına zaten saygım var.konuyu zaten kişiselleştirmeye hiç niyetim yok.zaten mesajımda da yazdım takımımla ilgili olumlu olumsuz eleştirileri zaten dikkate alıyorum ve şuanki durumumunda farkındayım.ben bu forumdan eğlence anlıyorum. girip oyun dışındaki unsurlara renk katmak. dikkat ettiyseniz mümkün oldukça polemik oluşturacak konulara sezon başından beri girmiyorum.genellikle yanıtlarım kendi takımım ile ilgili olan kısımlarına.önceki yorumu yaparken son mesajındaki eleştirileri getirsen tesadüf desen falan gene hiç girmezdim konuya ama herkes bu takımı küçümsüyor ondan mı burada herkes rahat ol çıkıyor demek biraz ağır olmuş...bana göre herkes bence normal oynayabildiği kadroyla çıkıyor.sizler burada birkaç sezondur oynadığınız için mutlaka daha etkili silahlara sahipsiniz.bende zaten burada 1. olayım derdinde de değilim. amacım sondan da olsa playoff oynayabilmek.elimden geldiğince üste oynayacak takımlardan galibiyetler alıp heyecanı arttırmak. bunu yakalamak takımımız için başarıdır. thinkers evet çok dişli bir rakip maçtan sorada yazdım maçta çok iyi oynadılar o maçıda uzatmayla kaybettik.ona rağmen şansla falan kazanabilirdikte o imkanda geldi.maçtan sorada zaten tebrik yazımı foruma gönderdim. o takıma gösterdiğimiz dirençte yeni takım olduğumuz için bizi sevindirdi açıkçası.

aramızdaki maçlara gelirsek hocam.dedimya birkez daha söylemeye gerek varmı bence süpriz değil sezon başı takımları incelediğimde malubiyet alabileceğim takımları kafamda işaretledim ve bir muhasebe yaptım amacım hırslandırmak falan değil görüşümü söylüyorum o maçı ''kaybedeceğim maç'' olarak hiç değerlendirmedim. elbette takımının ilk 5i benden çok daha iyi bunu görüyor ve kabul ediyorum. mutlaka 2.maçta zor olacaktır.bekleyelim o zaman kozlar zaten sahada paylaşılacak.rövanş için benim şimdiden öngörüm ve temennim; ''iyi olan kazansın'' şeklinde. o zaman sakatlık olur başka bir takım talihsizlikler olabilir henüz bu maçı kesin alırım demek havada kalan bir yorum bence.evinde rövanşı kazanabilirsin ama kazanmak için benimde elimden geleni yapacağıma emin olabilirsin.tebrik olayında anlatmak istediğim kesinlikle oyundaki centilmenlik anlayışına göndermeler yapmak değil.eski forumlarda yazılanları okumadığım için bilmiyorum benim anlatmak istediğim aramızdaki ilk maçtan sonra herhalde foruma birçok mesaj yazdın bir cümlede olsa; ''bu takımda iyi oynadı benim açımdan süpriz bir galibiyet aldı fakat bu galibiyette şuraları iyi şunlarıda bizden daha iyi yaptılar tebrik ediyoruz'' gibisinden bir yazıya rastlamadım. neyse aramızdaki as kadro yedek kadro olayına girmiyorum uzatmanın bir anlamı yok. inceleyen zaten maçın nasıl kadrolarla oynandığını görecektir.

tekrar son birşey söyliyim. mesajlarımda kişiselleştirme yok herkesin yorumuna/eleştirisine saygım var tepkim üsluba oldu.eleştirileri kabul edip kendimizi iyileştirme yolunda kullandığımızı söyleyebilirim.bu sezon forumlar olsun, lig olsun herkesin eğleneceği güzel bir sezon geçirmesini diliyorum. iyi oyunlar...

From: wolfie
This Post:
00
122612.41 in reply to 122612.39
Date: 1/3/2010 6:18:18 AM
Overall Posts Rated:
00
2010'un herkes için güzel bir yıl geçmesini temenni ederek sözlerime başlıyorum.

Marvel - FKK arasındaki üslup tartışmasına değinmeden edemeyeceğim. Aradan geçen 5 maç var ve ortada bence ciddi bir başarı var. 4-1 lik galibiyet oranıyla, konferansta 2. sirada olan bir takımdan bahsediyoruz. Tek kaybedilen maç thinkers maçi ve o da uzatmada. Daha ne olsun ki? Hafife alınmayacak bir takım olduğunu kanıtladığına inanıyorum. Kadrosu itibariyle, sezon sonuna dek 2.liği muhafaza edebilir mi onu bilemem, cünkü bu cok uzun bir maraton, her takımın sakatı var neredeyse.

Şu cümleyi kendi adıma yorumlamak istiyorum;

Neyse seninle aramizdaki maca gelince yeni draftimi yedek secmistim kisa mevkinde ve antreman yuzunden 1 numarada oynatmak zorunda oldugum kisa forvetim falan neyse bunlara girmeye hic gerek yok. Benim icin hala surpriz bir yenilgi.

Benim bildigim kadariyla bugrahanın, thinkers'in ve benim tüm maçlarimız bu şekilde geçiyor ki zaten, oyuncu yetiştirmek için hangimiz oyuncuyu asıl pozisyonunda oynatabiliyoruz ki? Mert Yar KF mevkii dişinda her pozisyonda oynadı, buyrun bakın herşey ortada. Yeni aldığım adam yüzünden yarın bir gün maç da kaybedebilirim ona antreman vermek zorunda olduğum için. Ama kalkıp bunu bahane olarak gösteremem, çünkü tercih benim. As kadromla çıkıp kaybedersem sorun değil, ama kendi tercihlerimle yaptığım rotasyon sonucu kaybedersem ve maçi şu adamı burda, bunu şurda oynattım diye kaybettim dersem bu bana yakışmaz. O zaman oynatmasaydın diyebilir karşi taraf, bu onun problemi değil çünkü.

Sezon başlarken hepimizin kafasında bir + - mutlaka oluşuyordur, şu maçlari alırım bunları kaybederim diye.. FKK Marvel'i kazanabileceği bir maç olarak görmüş olabilir, bu sebeple bu yenilgiyi süprize bağlayabilir kendi açısından, ama sanıyorum ki ilerleyen haftalarda bunun çok da süpriz olmadığı ortaya çıkabilir. Konferansımızda kimse mükemmel değil, bazıları 1-2 adım önde hepsi bu.

Marvel'ın oynadıgı maçlara bakıyorum, rakibin rahat ol çıkıp marvel'in kazandıgı tek maç Hamza Deniz maçi, o da 24 sayıyla. ikisi de rahat ol çıksaydı, yine marvel'in kazanma ihtimali fazlaydı o maçi. Diğerlerinde herkes aynı isteklilikle çıkmış maçlara. (Noya maçinda tersine durum söz konusu hatta)

Kendi adıma, Salı günü normal çıkacağım bu maça. Cünkü rakibim benden 1 maglubiyet fazlası var, kaybedersem koltuğa sıkışmak durumunda kalırız, ben de bunu riske atmak istemiyorum :) Kaldı ki Marvel'i tanıyorsam(sadece bu sezon aynı konferansta oldugum için ve foruma yazdıgı için tanışıklığımız var), %99 o da normal çıkacaktır. Bu maçi kaybedebilir, eksiklerini görmesi açisindan bence bir firsat. Ha kazanabilirde, top yuvarlaktır o zaman kenara hafif kaymam gerekir liderlik koltuğunda yer vermek için :)

Thinkers'in sakatlarından birisi "ben" imzasını taşıyor, kardeşim kusura bakma, bizim hayvanları ben de bazen tanıyamıyorum :))

Buğrahan'la dünkü maçimiz 2. periyot hariç başa baştı. Grasic'i durdurduk bu sefer E. Feriyar çıktı. Feriyar'da Mert'i yavaşlattı :) Bir takımın 2 etkili kısasının olması önemli birşey. (bnz: E. Feriyar + Grasic). Birinden biri atıyor mutlaka :)

2010'un süprizini The Truth yaptı. @FKK, bak bu bence de tamamen süprizdi :)

Destan gibi yazdık gene, pfff :) Hadi bakalım kupada böyle devam arkadaşlar...

From: haumar

This Post:
00
122612.42 in reply to 122612.41
Date: 1/3/2010 6:55:55 AM
Overall Posts Rated:
00
The Truth gercekten surpriz yapti , nosferatuzugax'i gozumuzde fazla buyuttuk ya da sadece bir maclik biseydi ama Doguda hala kapali kutu olarak gordugum takimlar var garip mac sonuclari cikiyor bkz Galatasaray - Afacanlar maci.

Marvellous maglubiyetini benim yedek cikmama baglamiyorum zaten herkesin kendi tercihidir gecen sezon playoffa girememeyi goze aldik antremandan vazgecmedik. Herkes oyle yapiyor ancak o mac benim icin halen surpriz. Kendi acimizdan kotu bi mac cikardik, Kos ve vur denemek istedigim kazanacagima kesin gozuyle baktigim bir macti.

Ortada olan basariyi ben de tebrik ettim zaten hamza deniz macini deplasmanda farkli kazanmalarini. Ayrica Bugrahanin ve thinkersin buralarda olmasi da surpriz benim icin, ben kaybettigim mac yuzunden kisisel yazmiyorum arkadaslar gordugumu soyluyorum gecen 2 sezonda yaptigim gibi. Her zaman maclarda once ya da sonra iddali konusmusumdur rekabet ortami olsun diye ancak kaybedince tebrikte etmisimdir.

@mrv hocam uslupta da bisiy yok alinganlik yapiyorsun, bi sonraki yorumlarimda daha hafif seyler yazarim takiminla ilgili olur biter. Bu ligde bu forumlarda hicbirzaman polemik yasanmadi zaten en cekismeli konferanslarindan biriyiz turkiye liglerinin herkes de iddali ve iddasini forumlara da yansitiyor ancak henuz bir sorun yasamadik bu 3. sezon. Hatta ben bazen gereginden fazla sivri dilli iddali yorumlar yapiyorum maclardan once ve sonra Mustafa Denizli misali kimse alinganlik yapmamisti.

Anliyorum takimin yeni bu ligde basarinin takdir edilmesini istersin tesaduf olarak gorulmesini degil. Ancak hak ver ki benim icin de daha yeni gercekten inanmam icin biraz daha zaman gecmesi gerekiyor. Gecen sezon Thinkerstan bekliyordum ama Bugrahandan hic beklemiyordum o basariyi o yuzden alismam 2. maclarda beni yendigi maca kadar surdu. Ilk macimizda rahat kazanacagimi dusunup cikmistim maca kaybedince yine sasirmistim , 2. maclarda kesin galibiyet parolasiyla cikiyoruz falan filan konusurken form isteklilik hersey iyiydi evimizde 20ye yakin farkla kaybettik sonra gucumuz yetmedi dedik.

Bu tarz bisiy goremeden de senin takiminin basarisina da kolay kolay alisamiycam kusura bakma. Aliskanliklardan kolay vazgecebilen yenilikci bi adam degilim cok fazla bu konularda biraz tutucuyum.

Bence yorumlarim rekabet hissini arttiriyor ligimizde ayni sekilde Wolfie hocam da takimi sezon basinda her zaman lider olacagi garantiyken okadar mutevazi yorumlar yapiyor ve ligimizin kalitesinden yuksek rekabetten soz ediyor. Genelde diger liglerde bu tarz takimlar olunca herkes foruma ilgisizlesiyor liderin belli oldugu kimin final oynayacagi kesin gorunen liglerde herkes sadece playoff siralamasi icin ilgisizce oynuyor. Bknz ligimizin dogu konferansi ancak herzaman kazanmak da kolay olmuyor yine nosferatuzugax - the truth macini ornek veriyim :) Herkesin ligimizde yasanan tatli rekabete gerek yorumlariyle gerek ilgisiyle katkisi var. Polemik haline getirmeyelim cidden takimimiz adine verdigimiz demecler tarzinda her turlu yoruma acigim ben. Suanda futbol ligimizde oldugu gibi herkes bu sene sampiyon biziz diyor :) Ben de takimimin moralini yuksek tutmak zorunda olan bi menajerim.

Daha once de soylemistim bu sezon yasi gecmeye baslayan kisalarimi degistirip uzun takviyesi yapacagimi ligde playofflara oynamadigimi allstar haftasindan sonra karar verecegimi falan. Bu takimla ikinci lige cikabilsem de orda olacak kalitede olmadigimizi falan. Buna ragmen iddasiz da olsam hala iddali yorumlar yapip ligden kopmus gibi gorunmemek icin ugrasiyorum.

Ligimizde hersey tadinda rekabet dostluk vs vs ancak centilmenlik diyemiycem Thinkers'a hic centilmence oynamiyor kimse :) As kadrodan bir oyuncunun bile sakat olmasi butun planlari taktikleri altust ediyor cok zor bi durum kimsenin oyuncusunun sakatlanmasini istemem. Bu konuda biraz sansliyiz pek sakatlik yasamadik. Hele antreman alan Turk oyuncularin sakatlanip antreman kacirmasi cok vahim.

Cok uzun oldu yine okurken sabir diliyorum :)

This Post:
00
122612.43 in reply to 122612.42
Date: 1/3/2010 12:08:24 PM
Marvellous TeaM
III.14
Overall Posts Rated:
1212
Fkk hocam aslında ben anlatmak istediğimi çok açık ifade ettiğimi düşünüyorum. sonuçta bu konuyu çokta uzatmak istemiyorum. sadece tarafından yanlış anlaşıldığımı düşündüğüm 2 nokta var bunları açıp polemiğe dönüşmeden konuyu isterseniz burada keselim.

şimdi hocam benim takdir edilmek gibi bir beklentim sezon başından beri yok. öyle bir heves içine de hiç girmedim. aksine hep ayakları yere sağlam basmaktan yanayım. takımımı ve ligdeki diğer takımları görüyorum zaten. elbette ligin favorisi falan değilim başından beri hedefim playoff oynamak diyorum. hal böyleyken bir etiket yapıştırdın üzerime sanki ben herkesi yenecek gücüm varmışta yeterince takdir edilmemekten rahatsızmışım gibi.benim takım diğer 3 takıma göre söylüyorum zaten daha zayıf. ama şu da var;geriye kalan takımlar arasında senin düşündüğün kadar büyük farklar yok. bence bu ligde güçlü ve daha güçlü takımlar var. dolayısıyla herkes bu yönüyle birazda olsa saygıyı hak ediyor.nasıl ki sen koş ve vurla kesin bir galibiyet gözüyle bakıyordun, bende o maça düşündüğüm gibi çıkarsan kesin kaybetmem gözüyle bakmıştım. sonuç bana döndü.terside olabilirdi.maç bu sonuçta.wolfie hocamında dediği gibi top yuvarlak.benim bu maçla ilgili yazdığım ''malubiyetlerde de tebrik etmeyi bilmek gerek'' sözüm bir anda hamza hocamla aramızdaki maçla ilgili takdir beklentim varmış durumuna dönüştü.başta bunu düzeltmek isterim.bu laf başarımın takdirine yönelik bir beklenti hiç değildi.kaldı ki ortada bir başarıda başarısızlıkta yok. benim tebrikten kastım aramızdaki maçla ilgiliydi. bir maç oynanıyor bir taraf kazanıyor diğer taraf kaybediyor.kaybeden taraf bir takım yanlışları nedeniyle kaybederken kazanan tarafta bir takım doğrular yaparak kazanıyor sonuçta.thinkers maçından sonra yazdıklarım ortada(herkes öyle yazsın anlamında değil oyun felsemi söylemeye çalışıyorum) ben bunu söylemek istedim.kimseye kendimi beğendirmeye çalışmadığım gibi kimsenin kimseyi küçümsediğinide görmüyorum(bütün lig için bu yorumum).keşke öyle olsa ama maalesef herkes kendine göre bir yol haritası çizmiştir.sezon için bir planlama yapmıştır. bununla ilgili şimdiye kadar bir satır yazmadım bundan sonrada yazmam.iddialı bir mizacın olduğu ortada.bu açıkça görülüyor lige ve forumlara renk katmak için. gerçekten kendi takımın adına iddialı olmanı zaten garipsemiyorum aksine takdirde ediyorum. ama ortada olmayan şeyleri varmış gibi göstermenden rahatsız oldum...

2. yanlış anlaşılan konuda alınmak ile ilgili.bu konuyla ilgili 3 mesaj yazdım ve yazdıklarımı tekrar tekrar okudum diğer yazan arkadaşlarda lütfen vakitleri olursa okusunlar.alındığımı açıkça göstermeyi bırak ima eden bir cümle bile göremedim. ben yanlış anlaşılmayı düzeltmek istedim yoksa ilk mesajlarında küme düşmeye oynar sonunculuğa bunlar yakışır tarzında yazında bile gık demedim.çünkü soyut bir durum var ve görüş belirtiyorsun.bu görüşüne katılıyorumda lig çok zor şansız birkaç malubiyet olur sonuncuda olabilirim.bakıştır neden böyle düşünüyorsun demeye hakkım yok. ancak küçümseme kısmı olmuşsa sonuçta ortada bir veri var somut birşeye dayanara analiz yapıyorsun burada yanlış olan veriyi düzeltmek gerek.birkaç kişi bakınca bu yanlışı rahatlıkla görebilir nitekim wolfie hocam biraz bakmış ve çok güzel bir analiz yapmış. ben buraya 3 mesajdır yazmak istemedim. ortada hafife alma küçümseme bu gibi durumlar yok..üslup eleştirim bu yöndeydi yoksa üsluptan kastım sertliği değil istediğin kadar sert yazabilirsin.istediğin kadar meydan okuyabilirsin 17-25 yaşında değilim alınmam. maçlarda elimizden geleni yaparız kaybedersek tebrik ederiz kazanırsak devam ederiz durum bundan ibaret. bu tarz olumsuz eleştirilerden ben aksine ders alıyorum belki göremediğim bir takım eksiklerim vardır diye.ama doğru bilgilere dayanırsa sevinirim bu kadar yazı sırf bunu açmak içindi....
bende çok uzun yazdım ve bu kadar uzun yazacağım inşallah son mesajım :) tekrar okumaktan sıkılabilecekler için bir özet geçeyim. kimseden dediğim gibi bir takdir beklentim yok. kimse be

Advertisement