2010'un herkes için güzel bir yıl geçmesini temenni ederek sözlerime başlıyorum.
Marvel - FKK arasındaki üslup tartışmasına değinmeden edemeyeceğim. Aradan geçen 5 maç var ve ortada bence ciddi bir başarı var. 4-1 lik galibiyet oranıyla, konferansta 2. sirada olan bir takımdan bahsediyoruz. Tek kaybedilen maç thinkers maçi ve o da uzatmada. Daha ne olsun ki? Hafife alınmayacak bir takım olduğunu kanıtladığına inanıyorum. Kadrosu itibariyle, sezon sonuna dek 2.liği muhafaza edebilir mi onu bilemem, cünkü bu cok uzun bir maraton, her takımın sakatı var neredeyse.
Şu cümleyi kendi adıma yorumlamak istiyorum;
Neyse seninle aramizdaki maca gelince yeni draftimi yedek secmistim kisa mevkinde ve antreman yuzunden 1 numarada oynatmak zorunda oldugum kisa forvetim falan neyse bunlara girmeye hic gerek yok. Benim icin hala surpriz bir yenilgi.
Benim bildigim kadariyla bugrahanın, thinkers'in ve benim tüm maçlarimız bu şekilde geçiyor ki zaten, oyuncu yetiştirmek için hangimiz oyuncuyu asıl pozisyonunda oynatabiliyoruz ki? Mert Yar KF mevkii dişinda her pozisyonda oynadı, buyrun bakın herşey ortada. Yeni aldığım adam yüzünden yarın bir gün maç da kaybedebilirim ona antreman vermek zorunda olduğum için. Ama kalkıp bunu bahane olarak gösteremem, çünkü tercih benim. As kadromla çıkıp kaybedersem sorun değil, ama kendi tercihlerimle yaptığım rotasyon sonucu kaybedersem ve maçi şu adamı burda, bunu şurda oynattım diye kaybettim dersem bu bana yakışmaz. O zaman oynatmasaydın diyebilir karşi taraf, bu onun problemi değil çünkü.
Sezon başlarken hepimizin kafasında bir + - mutlaka oluşuyordur, şu maçlari alırım bunları kaybederim diye.. FKK Marvel'i kazanabileceği bir maç olarak görmüş olabilir, bu sebeple bu yenilgiyi süprize bağlayabilir kendi açısından, ama sanıyorum ki ilerleyen haftalarda bunun çok da süpriz olmadığı ortaya çıkabilir. Konferansımızda kimse mükemmel değil, bazıları 1-2 adım önde hepsi bu.
Marvel'ın oynadıgı maçlara bakıyorum, rakibin rahat ol çıkıp marvel'in kazandıgı tek maç Hamza Deniz maçi, o da 24 sayıyla. ikisi de rahat ol çıksaydı, yine marvel'in kazanma ihtimali fazlaydı o maçi. Diğerlerinde herkes aynı isteklilikle çıkmış maçlara. (Noya maçinda tersine durum söz konusu hatta)
Kendi adıma, Salı günü normal çıkacağım bu maça. Cünkü rakibim benden 1 maglubiyet fazlası var, kaybedersem koltuğa sıkışmak durumunda kalırız, ben de bunu riske atmak istemiyorum :) Kaldı ki Marvel'i tanıyorsam(sadece bu sezon aynı konferansta oldugum için ve foruma yazdıgı için tanışıklığımız var), %99 o da normal çıkacaktır. Bu maçi kaybedebilir, eksiklerini görmesi açisindan bence bir firsat. Ha kazanabilirde, top yuvarlaktır o zaman kenara hafif kaymam gerekir liderlik koltuğunda yer vermek için :)
Thinkers'in sakatlarından birisi "ben" imzasını taşıyor, kardeşim kusura bakma, bizim hayvanları ben de bazen tanıyamıyorum :))
Buğrahan'la dünkü maçimiz 2. periyot hariç başa baştı. Grasic'i durdurduk bu sefer E. Feriyar çıktı. Feriyar'da Mert'i yavaşlattı :) Bir takımın 2 etkili kısasının olması önemli birşey. (bnz: E. Feriyar + Grasic). Birinden biri atıyor mutlaka :)
2010'un süprizini The Truth yaptı. @FKK, bak bu bence de tamamen süprizdi :)
Destan gibi yazdık gene, pfff :) Hadi bakalım kupada böyle devam arkadaşlar...