Δυστυχώς ο Scarlito έβαλε τον "χασάπη" στο ματς. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα συμβούν τα κακά του παρελθόντος.
Εντάξει μωρέ τελικά τσάμπα το όνομα! Δεν τραυμάτισε κανέναν σαν το συνονόματο του! Εξάλλου δεν έχεις και κάνα "Μαραντόνα" στις τάξεις σου! :P
Έχασες 91-69 :-(
Τώρα το μόνο που μένει είναι να τακτοποιήσω κάτι τελευταίες εκκρεμότητες με τον κ. Κορομηλά, γκούχου γκούχου 2 "τούβλα" όπως είχαμε συμφωνήσει, γκούχου γκούχου συγνώμη μπερδεύτηκα, εννοώ ότι έχουμε ραντεβού για καφέ.
Αναμενόμενη ήταν η σημερινή ήττα! Δεν νομίζω να επηρέασε η διαιτησία το ματς! :P
Γεια σας φίλοι μου...! Σας χαζεύω αλλά δεν γραφω γιατί πήζω στην δουλεία...! Αλλά μπήκα για τον σημερινο αγώνα...!
Και εχω να πω οτι έκανα μια ΓΑΜΑΤΗ νίκη...! Μοιράζομαι την χαρα μου μαζί σας...! :) :) :)
Καλό θα ήταν να συμμετέχεις περισσότερο στο φόρουμ μας! Όλοι μας δουλεύουμε και πήζουμε στη δουλειά! Νομίζω ότι το βρήκες σαν δικαιολογία αυτό :P Πάντως συγχαρητήρια για την μεγάλη σου νίκη και μακάρι να συνεχίσεις μέχρι τέλους!!
Πιο κωλόφαρδος από όλους εγώ,αφού ο αντίπαλος δεν κατέβασε ομάδα και γλίτωσα το κάψιμο των λεπτών των παιχτών,καθώς αν δεν νικούσα με blow,θα τους είχα τσουρουφλήσει!! Και ποιος άκουγε τον Κοτίδη μετά... (:|
Όλα γίνονται για να μην εκνευρίζεται ο πάνσοφος γέροντας!! Το ερώτημα είναι αυτή την βδομάδα τι θα κάνει? Θα μπει στον πειρασμό να κάψει τους παίχτες? Γιατί τώρα υπάρχει δίλημμα κύπελλο ή πρωτάθλημα!! :P
Ηρωική μορφή ο Scarlito και ο Da Boss,που φτάσαν τους παίχτες στα όρια τους!
Από την μία μπράβο που το πάλεψαν,αλλά ο Κοτίδης θεωρεί ότι δεν έπρεπε να το κάνουν!Άντε να πάρουν τα πόδια τους οι παίχτες του τώρα.. :(
Ο
Da Boss είναι της λογικής "ή ταν ή επί τας"! Μπορεί να κάνει αρκετές γκάφες στη ζωή του άλλα σαν Πρόεδρος θέλει η ομάδα του να παλεύει μέχρι τέλους!! Μόνο έτσι θα καταφέρει κάποια στιγμή να αποκτήσει "μεμέ" και βάρος η φανέλα των Αβερωφιοτών! Οπότε ο
Scarlito έπαιξε και το τελευταίο του χαρτί σε αυτήν την προσπάθεια, καίγοντας τους παίχτες με αποτέλεσμα στη σημερινή προπόνηση η αγωνιστική κατάσταση όλων των παιχτών να πέσει σε επίπεδα που βρισκόταν στην αρχή του πρωταθλήματος! Πάντως οι προβλέψεις του έπεσαν μέσα αλλά κάνα στοίχημα δεν λέει να πιάσει ο Κουβανός!!
Last edited by Scarlito at 3/13/2015 7:47:46 PM