yorumların için teşekkürler hocam. tabi takıma olan eleştirmdeki kastım onları yerden yere vurmak değil, öylesi nankörlük olur.

ancak kastım maaş/verim oranının görece düşük olmasıydı. her şeye rağmen bu kadroyu seviyorum ve en azından bir sezon daha onlarla birlikte yola devam edeceğim. dolayısıyla yabancı oyunculardan da en az bir sezon daha uzak duracağım. yapabilirsem yerli oyuncu havuzundan 1 oyuncu daha kadroya katarak bei'de eleme turlarına kalmak ve şansımız yaver giderse biraz yol almak istiyorum. ancak belki ondan sonraki sezon gerçekten eksik kaldığımız 1-2 pozisyonda yabancılara yer vereceğim ki o vakit hüseyin-ercüment gibi oyuncularımız artık düşüş trendine geçmiş olacaklar. onlarla birlikte biz de düşmeye başlayacağız.
birkaç sezon önce oyun yönetimiyle yaşadığımız sorun neticesinde bir anda kendimi milli oyuncularla birlikte oldum. planlı bir durum değildi ancak gerçekten meyvesini yedik. lig ortalamasının çok üzerinde maaş harcadığım şu sezonda dahi zarar etmedim onların sayesinde. hazır madeni bulmuşken biraz daha işlemek gerek.

zaten diğer menajer arkadaşlar da bu madeni işlemeye başladı gibi. geçen sezon bir ara börta hoca niyetlendi ama piyasa uygun değildi sanırım. keza cihan hoca ve florenz hoca da bizim bağa göz dikmişler haklı olarak

yakında pastadan bize düşen azalacak gibi.