BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > Bi dahaki milli takım seçmeleri

Bi dahaki milli takım seçmeleri (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
24009.32 in reply to 24009.31
Date: 5/7/2008 11:32:24 AM
Overall Posts Rated:
22
baya bir aday çıkacak gibi duruyor..milli takım adına en iyisi seçilir umarım...
bunun yanında bir oy sahibi olarak ben, adayların en azından forumda neler yapabileceğini ve neler yapmak istediğini simonin hocam gibi açıklamalarını bekliyorum.
sadece adayım ben demekle pek oy alabileceğinizi sanmıyorum arkadaşlar. Sizin olası döneminizde neler yapılacağını anlatırsanız seçmenler sizi daha iyi anlayıp oylarını sizlere verebilecektir.

Not: Global forumda seçimlerle ilgili haberin her an çıkabileceği yazıyor. Yani sanırım 1-2 gün içinde ilk oylamalar başlayabilir.

run out pants to sniff?
This Post:
00
24009.33 in reply to 24009.32
Date: 5/7/2008 12:09:45 PM
Overall Posts Rated:
4444
o zmn hocan bnce adaylık zamanı gelince aday olan herkes bu sayfadan neler yapacagini yazsin bide (sadece adayım ben demekle pek oy alabileceğinizi sanmıyorum arkadaşlar) cümlesini üzerime aldim hocam bu söylemin bni üzdü acıkcası tabikide herkes yapacagi seyleri soylıcegı zaman gelecek ama bu bole belirtilmemeli
ayrica sende sadeca adayim dedin belirtirim))

This Post:
00
24009.34 in reply to 24009.31
Date: 5/7/2008 12:17:43 PM
Overall Posts Rated:
11
herkes tabiki kendi görüşünü sunmakta özgür ve haklı, bunu da kesinlikle kişisel algılamam ve alınmam. Sonuç olarak tartışarak ( negatif değil pozitif tartışmalar kastım ) , farklı fikirlerden en iyi ve ortak fikri ortaya çıkartarak başarıya ulaşabiliriz.
Oyuna geriden başlamamızın kesinlikle geri kalmamızdaki en önemli unsur olduğu konusunda sana katılıyorum. Benim iki yıl öngörümün dayanağı ise tamamen tahminsel , bir örnek vererek daha açıklayıcı olmak isterim. Son dünya şampiyonu İtalya 'nın final maçını ele alırsak ;
Italia
Offensive Strategy: Motion
Defensive Strategy: 2-3 Zone

Outside Scoring: proficient (low) (9)
Inside Scoring: average (low) (6)
Outside Defence: strong (low) (8)
Defense: proficient (medium) (9)
Rebounding: strong (high) (8)
Offensive Flow: average (medium) (6)
gibi takım raytingleri çıkartmışlar. Final maçı olduğundan İtalya'nın Çiğneme Zamanı çektiği rahatlıkla öngörülebilir. İtalya takımını incelediğimizde en dikkat çekici özelliklik takım içindeki sadece 1 oyuncunun 22 yaşında kalanların hepsinin 21 veya 20 yaşlarında olduğu görülmektedir. Milli takım maçlarına baktığımızda sezon 3 ten itibaren milli takımların maç yapmaya başladıkları görülmektedir. Yani Sezon 3 ve Sezon 4 olarak düşündüğümüzde 2. yılın sonunda bu şampiyonluğu elde etmiş bir takım karşımıza çıkmakta. Bu da şuan milli olan oyuncuların 18-19 yaşlarından alınarak yetiştirildiği sonucuna çıkar.
Potansiyel olayı çıktıktan sonra tabiki İtalya, Brezilya vb. şuan milli seviyede söz sahibi takımların mevcut oyuncularının hepsinin potansiyelinin allstar olmasını nedeniyle gelişimlerinin sınırlandığı ve bundan sonra aşama kaydetmelerinin yavaşlayacağını düşünürsek onların da yeniden yapılandırmaya gidecekleri öngörülebilir. Tabiki onların bizden farklı olarak bir avantajları mevcut oyuncularının yanında yeni gelen potansiyelleri yavaş yavaş monte etmek olabilecek. Bu da 2 yıl süreçte bu takımların üstünlüklerinin devam etmesi demek, fakat 2 yıl sonunda yeni yetiştirdiğimiz oyuncular ile final oynayan bu İtalya seviyesine(raytinglerine) çıkacağımız görüşündeyim (İtalya nın 2 sezonu örnek teşgil edebilir) .
Arkadaşlar başarı için sabrın şart olduğu aşikardır. Mevcut oyuncularımız ne kadar iyi olursa olsun yeni draft lara Tecrübe kazandırmamız gerekmektedir. Bu da milli takımda oynaması ile kolaylaşmaktadır.
Tecrübe oyun içinde çok kritik anlarda o kadar işe yaramaktadır ki, faul olsun şut seçimi olsun oyununu kopartan faktör olabilmekte bazen. O nedenle hem özellik hem tecrübe olarak yetiştireceğimiz,potansiyelin yeni çıkmasından da faydalanark, yeni bir nesil yaratmalıyız. Sonrasında gelecek yeni gençleri her sene yavaştan takıma kazanadırak ilerlersek, 2 yıl içinde başa oynayan bir takıma sahip olabiliriz.
Sevgiler...

This Post:
00
24009.35 in reply to 24009.33
Date: 5/7/2008 12:53:03 PM
Overall Posts Rated:
22
hocam öncelikle o cümlem kırıcı olarak algılandığı için özür diliyorum. fakat sanırım yanlış anlaşıldım.
ilk olarak ben bir oy kullanıcısı olarak oyumu en çok anladığım kişiye atmak isterim. onun için de yapabileceklerinizi kamuoyuna aktarırsanız benim görüşüme göre bu sizin lehinize olur sadece demek istediğim buydu. ayrıca düşünsene hocam, burada 10-15 tane sadece "ben de adayım" diyen kullanıcı çıktı. Sence böyle bir ortamda farkını belli etmek daha öne çıkmak senin şansını daha çok arttırmaz mı? Kullanıcılar "Bu adam ölçmüş biçmiş, planları var bu işi gerçekten kıvırabilir." şeklinde düşünmez mi? Bu tabi ki benim görüşüm ama ben bu tarz şeylerin adaylara yarışta yardımcı olacağını düşünüyorum ve bi önceki mesajımı da sadece bu açıdan yardım edebilmek adına göndermiştim kesinlikle yermek veya kırıcı olmak için değil:) Ha bi de son olarak ben aday değilim hocam. sanırım başka birisiyle karıştırdın.:) Milli takıma ayırabilecek kadar çok zaman bulamayabilirim.
Adaylara şimdiden başarılar!!

run out pants to sniff?
This Post:
00
24009.37 in reply to 24009.36
Date: 5/7/2008 1:12:16 PM
Overall Posts Rated:
11
Neden oylamalar başladığında açılıyor bu başlık? Seçimin olacağı belli değil mi? Şimdiden açılırsa belki adaylardan biri diğerini desteklemeye karar verecek ve aday olmaktan vazgeçecek..Şimdeden tartışmaların yapılmasını aday sayısında optimum düzeye inmek adına daha mantıklı buluyorum. Ben beni ikna edebilen biri çıkarsa adaylıktan vazgeçebilirim. Zaten çalışan bir insanım, ama buzzerbeater ı çok sevdiğimden ve milli takımımızın başarılı olmasını istediğimden dolayı sosyal hayatımın bir kısmından fedakarlık yapamyı göze aldım.
Tekrar belirtiyorum, açıklamaların oylama başladıktan sonra yapılması anlamsız ve mantıksız hatta çok saçma... Bana bir seçim örnek gösterin ki, oylama başlamasından sonra adaylar yapacaklarını belirten açıklamalar ile seçmenleri bilgilendirdiği!!!
Açılacak ise şimdiden açılsın, beklemek çok anlamsız....

This Post:
00
24009.39 in reply to 24009.38
Date: 5/7/2008 2:10:48 PM
Overall Posts Rated:
11
hocam kuralları okudum ben de...
Bu benim başlığın daha önce açılmamasının mantığını sorgulamamın cevabı olmuyor, yoksa oluyor mu ?
Neyse optimum düzeye indirmeyi sade ve sadece ilk seçime bırakacaksak, ki ortak paydada buluşamamak ya da buluşmak için elenme gibi bazı zorunluluklara ihtiyaç duymak her alanda bizim büyük bir sorunumuzdur, açılacak başlıkta herkes yapmak istediklerini ve başarıya giden yolunu çizsin.
Ben tekrar söylüyorum beni ikna eden güvendiğim biri çıkarsa aday bile olmam ( bunu da "ilk seçime" gerek kalmadan optimuma yakınsamaya fayda sağlamak adına bana düşen görev olarak değerlendirebilirsin)....

Last edited by GM-simonin at 5/7/2008 2:11:14 PM

From: ouzy

This Post:
00
24009.40 in reply to 24009.38
Date: 5/7/2008 3:00:27 PM
Overall Posts Rated:
33
Türkçe'ye çevirirseniz bizde okuyabilicez.

From: ouzy

This Post:
00
24009.42 in reply to 24009.41
Date: 5/7/2008 3:11:12 PM
Overall Posts Rated:
33
Pardon :)

Benim dil Türkçe zaten ama senin attığın link İngilizce Kurallar olunca böyle oldu, neyse.

Advertisement