BuzzerBeater Forums

Türkiye - TBL > 17. Sezon

17. Sezon

Set priority
Show messages by
This Post:
00
192355.32 in reply to 192355.31
Date: 10/24/2011 5:43:38 AM
Overall Posts Rated:
2929
askerlik nedeniyle oyuna nadiren girmekteyim. normal şartlarda takımı bozmayı düşünmezdim, ancak böyle olması gerekti. ligi cok takip edemesemde. benim gibi boşlayan/bırakanlar oldugunda sezon boş geçmiş gibi gözükmekte.

Dingo nun kupa alamayacagını en basta demistim :) . Neyse 1-2 sezon sonra aranızda olacağımın garantisi verebilirim. Herkese iyi oyunlar..

Message deleted
Message deleted
This Post:
00
192355.41 in reply to 192355.39
Date: 10/25/2011 1:45:51 PM
Overall Posts Rated:
2525
Hocalarım oyuna başladıgımdan beri şu TBL forumunu takip ediyorum ilk kez böyle görüyorum vallahi sizi önceden tatlı sataşmalarda olsa forum güzeldi :/ İnşallah TBL eskisi gibi olur :) Bu arada BC.Dingo ve Flarex her zaman idolümdür :D Bagkur hocama şimdiden tebrikler diyim :)

Last edited by Sultans at 10/25/2011 1:47:11 PM

This Post:
00
192355.42 in reply to 192355.41
Date: 10/26/2011 3:49:04 AM
Overall Posts Rated:
102102
Simavi'nin gidişiyle en az iki kat güçlendim hocam. sandığının aksine takımı taşımaktan çok takıma köstek oluyordu. zaten daha önceden belirttiğim gibi kendi hatam sonucu yanlış yönde geliştirilmiş bir oyuncu, güncel oyun motorunda bir yerden sonra gardlara karşı aciz kalıyordu. geçen sezon ki şampiyonlukta katkısı olduğunu varsaysak dahi finallerdeki performansı her şeyi ortaya koyuyordu.

BEİ'deki başarısızlık ise kadro kalitesizliğinden çok kadro kurarken yaptığım hatalardan dolayı yaşandı. şu anki kadro kalitemin son 32'ye kalan takımların yarıya yakınından daha iyi olduğunu düşünüyorum. sorun ise Weszka gibi bir oyuncuyu takıma geç katmaktan ve uzunların yanlış tipte oyuncular olmasından kaynaklandı.zaten takımın şu anki durumundan da görüldüğü gibi maçlarda hücum performansı %45-50'ye ulaştığında takım kaybetmiyor, çünkü dezavantajım olan ribaunt fırsatını rakibe kendi pota altında çok az vermiş oluyorum.gelecek sezon için en büyük hamlem pota altındaki eksiği kapatmak olacak zaten. özet olarak kadro kalitesinin gayet iyi olduğunu düşünmemle birlikte takımın gücünün dışarıda yoğunlaşması böyle düşünmende etkili oluyor gibi. zaten tüm sezon da bunun cefasını çektik, çoğu maç pota altının zayıf kalmasından dolayı gitti.

son olarak; sen her ne kadar takımına güvenmesen de, kupadan elendikten sonra saha avantajın olmasa dahi ligi alma şansın gayet yüksekti hocam.tüm sezon batı saha avantajını alabilmek için hem bana hem de kendine tomarla maaş ödettikten sonra takımı niye sattığını bu yüzden hiç çözemedim.:)

Advertisement