Доста полезен пост, би помогнал на доста от новите юзери, а също да попълни пропуските и на доста стари

Чувствай се свободен да си отвориш тема-гайд, в която да слагаш подобни постове, аз мога и да я залепя разбира се ;)
Иначе това е точно така, качването на високите нива на уменията(особено ако са 2-3 в комбинация) струва доста по-скъпо от това да вдигнеш няколко левела на някой нисък, но полезен скил, което почти не би се отразило на заплатата на играча. Да речем, разликата между един трискилов център с 200к. заплата от такъв със 100к. е по-малко от 2 левела на скил. Но комбинацията от 3 високи умения, струва доста скъпо и всяко следващо ниво качва главоломно заплатата, от рода на 40-50к.!(разбира се това е определен процент).
Принципно разбира се е много по-полезно вместо да качиш отскока на един гард от 14 на 15, да му качиш 2 левела пробиви или 2-3 левела стрелба от близо, играчът ще стане доста по-полезен, а заплатата му няма да мръдне.
Същото важи в обратна посока за центровете, де

Колкото за пробивте към коша донякъде правилно си забелязал, че се влияят най-вече от умението "Пробиви", но не е съвсем така, понеже самите ББ казаха, че е за такъв успешен изтрел се изисква комбинация от пробиви и стрелба от близо, като с по-голямо значение са пробивите. Точно колко не знам, но по мое мнение съотношението пробиви:стрелба от близо е 75:25%.
Колкото от това как да се опазиш от пробивите на съперниковите гардове, не знам коя защита се гледа, но не е само тази под коша, вероятно също е комбинация от 2-те защити+блокове, защото понякога гардове с много пробиви нямат спиране на вътрешна тактика.
Last edited by Mod-raptor666 at 5/9/2011 5:15:09 AM