BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 31 - Το πλήρωμα του χρόνου

Σεζόν 31 - Το πλήρωμα του χρόνου

Set priority
Show messages by
This Post:
11
269235.311 in reply to 269235.310
Date: 7/13/2015 9:52:34 PM
Overall Posts Rated:
10001000
10) Τελευταία ερώτηση. Αν περνούσε από το χέρι σου αύριο να κάνεις μια δομική αλλαγή ή μια προσθήκη χαρακτηριστικού. Ποια θα ήταν αυτή?

Τι μας ενοχλεί στο παιχνίδι ως προς την διασκέδαση? Η έλλειψη παικτών σε νορμάλ τιμές και τα blow out του στυλ 150-27.

Σχετικά μετο δεύτερο, θα έπρεπε να εισαχθεί παράμετρος αυτοπεποίηθηση που θα επηρεάζει τα επιθετικά ratings και θα λειτουργεί είτε με πίνακα( αόπως με τον ενθυσιασμό) είτε με μέλος προσωπικού. Συνδυαστικά με μεγαλύτερες οικονομικές ποινές στους βαριά ηττημένους, θα απέτρεπε σοβαρά τις ομάδες από αυτή την τακτικη΄και θα τους οδηγούσε σε μεγαλύτερα ρόστερ.

Σχετικά με το πρώτο, αφαίρεση της προπόνησης αγ.κατάστασης, και αλλαγή στο προσωπικό όπου θα αφαιρούσα τον πλειστηριασμό. Απλά θα διαλέγαμε επίπεδο γυμναστή που θα είχε στάνταρ μισθό για το κάθε επίπεδο.

Αυτό ήταν. Με την παρούσα συνέντευξη, απαντήσαμε και οι 16 στις ίδιες ερωτήσεις. Τις τελευταίες εβδομάδες λόγω πιεσμένου προγράμματος και κούρασης δεν τηρήθηκε το ορθό χρονοδιάγραμμα και απολογούμαι για αυτό. Πιστεύω όμως πως ήταν μια καλή πινελιά στην φετινή Α1. Θα ήτνα υπέροχο να είχαμε και σχολιασμούς πάνω στις συνεντευξούλες αυτές, αλλά με τόσους παντρεμένους με παιδιά ανάμεσά μας, λογικά πάει η παντόφλα σύννεφο και μιλάω εκ πείρας! χαχαχαχα

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για την συμμετοχή σας και για το χρόνο σας! Μακάρι μελλοντικά να σκεφτούμε κάτι ακόμα καλύτερο για να συνοδεύει τη σεζόν μας και τις αγωνιστικές μας.

Εις το επανειδείν,

Στέλιος

ΥΓ: Εμένα καλέ ρεπόρτερ δεν θα μου ευχηθείς? Ψιτ!! Δεν θέλω τραγουδάκι, κούπα θέλω!!!

RE: καλά βλαμμένε, πάρε ένα τραγουδάκι (https://www.youtube.com/watch?v=Hs4Sim10UlQ) να ρθείς στα ίσια τώρα κι άσε τις κούπες για κάποια άλλη στιγμή

This Post:
00
269235.312 in reply to 269235.28
Date: 7/14/2015 2:17:00 PM
Overall Posts Rated:
138138
Το κοιτάζω, το ξανακοιτάζω το φυλλο αγώνα και άκρη δεν βγάζω. Και καλά η ήττα αλλά με 17 πόντους διαφορά και με τραυματία τον βασικό σου οργανωτή και με τον πάγκο να κάνει παρέλαση?

Όποιος μπορεί να με βοηθήσει στην κατανόηση καλοδεχούμενος.

This Post:
00
269235.313 in reply to 269235.312
Date: 7/14/2015 2:40:09 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Δεν γίνεται να βγουν ασφαλή συμπεράσματα επειδή έγινε blow!Τα ράτινγκ του αντιπάλου έπεσαν!Επίσης ανέβηκαν τα ΠΠ σου και έπεσαν τα δικά του από την τελευταία περίοδο!

Δεν μπορώ να εκφράσω γνώμη,γιατί δεν είδα το ματς,αλλά στην αναφορά βλέπω ότι δεν έκανε παρέλαση ο πάγκος του,αλλά είχε ένα μεγάλο πλην στο +/- όταν έπαιζαν τα παλτά του!

Τελικά δεν θα συναντηθούμε στα play-out όπως είχα προβλέψει παλιά!Έχεις δύσκολο έργο,αλλά ο Κοτίδης σου εύχεται καλή επιτυχία!!!Και λέει ότι θα είναι μαζί σου,επειδή είσαι ο βασιλιάς των Βησιγότθων!!! :-)

This Post:
00
269235.315 in reply to 269235.314
Date: 7/14/2015 4:32:29 PM
Overall Posts Rated:
170170
Το κατεστημενο της μηχανης κανει τα παντα για να ισορροπισει το παιχνιδακι αλλα δεν...

Με 4,5 παιχτες πριν και με 3,5 την ωρα του αγωνα σ εχω πλακιτσα...

απλα εγω και η μηχανη οπως ζητα ολος ο λαος του bb δινουμε λιγο ενδιαφερον στο ματσακι(πωληση-τραυματισμος),ασε τις πολλες σκεψεις και κατεβα παιξε την Πεμπτη αηδια το κανες Γιωργακη....

Advertisement