BuzzerBeater Forums

Hellas - III.2 > Σεζον 31η.

Σεζον 31η.

Set priority
Show messages by
From: Cownboy
This Post:
33
269590.31 in reply to 269590.30
Date: 5/8/2015 4:53:14 PM
Overall Posts Rated:
4545
Παρατηρώντας τους αγώνες αυτή την αγωνιστική, βλέπω ότι τα παιχνίδια είναι ένα και ένα!

Θα σταθώ σε ένα ματς! MAYRA KORAKIA με Φ.Ο ΑΡΙΔΑΙΑΣ (που έσπαγα το κεφάλι μου που τον ξέρω και τελικά ήταν η ομάδα από την οποία αποκλείστηκα πέρσι στο κύπελο :-)). Πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι θα δείξει αν ο Μαυροκόρακας έχει νύχια γαμψά για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα!

Κάνοντας και έναν απολογισμό της πρώτης εβδομάδας, πιστεύω ότι ήμουν λίγο άτυχος με το πρόγραμμα των αγωνιστικών!

Anyway, πολύ ενδιαφέρον το πρωτάθλημα φέτος και πολύ ωραία παρέα στο φόρουμ για αυτό παίρνω την πρωτοβουλία για να γνωριστούμε καλύτερα και να κάνουμε και λίγο χαβαλέ να στέλνω στο επόμενο αντίπαλο μου αυτό το ερωτηματολόγιο και να δημοσιεύω τις απαντήσεις στο φόρουμ, μετά τον αγώνα! Κανονικά ο MAD MAX πρέπει να τα κάνει αυτά, ίσως αν έχει χρόνο να του δώσω την σκυτάλη κάποια στιγμή!

Οι ερωτήσεις είναι οι εξής και φυσικά ο καθένας απαντά σε ότι θέλει, αλλιώς ----

Πες μας ποιος είσαι (ηλικία, όνομα, οικ.κατάσταση, χρόνια ενασχόλησης με μπάζερ, τόπος κατοικίας)

Πως επέλεξες το nickname σου?

Πως επέλεξες το όνομα της ομάδας σου?

Ποια είναι η καλύτερή σου στιγμή στο παιχνίδι μέχρι σήμερα?

Συνολικά είσαι ευχαριστημένος με τι έχει πετύχει η ομάδα σου?

Ποιοι είναι οι στόχοι σου για φέτος και ποια τα μπαζερικά σου όνειρα?

Αν το ΤΡΙΠΟΝΤΟ έπαιρνε συνέντευξη από έναν παίκτη σου, ποιος θα ήθελες να είναι αυτός?

Υπάρχει κάποιος παίκτης που ζηλεύεις και θα τον ήθελες πραγματικά στο ρόστερ σου?

Και από μάνατζερ ποιον θεωρείς τον καλύτερο στον όμιλο ή έστω ποιον θεωρείς φαβορί για την φετινή κούπα του πρωταθλητή?

Υ.Σ Το στέλνω και στους δύο προηγούμενους μάνατζερ!

This Post:
00
269590.32 in reply to 269590.31
Date: 5/8/2015 7:19:44 PM
SKORPOXORI
III.13
Overall Posts Rated:
7474
Πολύ ωραία η πρωτοβουλία σου cownboy. Είμαι πρόθυμος να απαντήσω σε όλα, όταν βέβαια έρθει η σειρά μου στις 20 Ιουνίου. Παρολα αυτά αν δω ότι υπάρχει ανταπόκριση και από τα άλλα παιδιά, έχω μία πρόταση για να επεκτείνω την πρωτοβουλία σου.Αλλά μόνο αν δω ενδιαφέρον...Όσο για το ερωτηματολόγιο, νομίζω ότι η τελευταία ερώτηση είναι και η πιο δύσκολη!!! Καλή μας αγωνιστική...

This Post:
22
269590.33 in reply to 269590.32
Date: 5/9/2015 2:51:29 AM
Overall Posts Rated:
4545
O φίλος μας ο Μάκης αποδείχθηκε πολύ γρήγορος και να τι μας δήλωσε στην μινι συνέντευξη που μας έδωσε!

Πες μας ποιος είσαι (ηλικία, όνομα, οικ.κατάσταση, χρόνια ενασχόλησης με μπάζερ, τόπος κατοικίας)
Λοιπόν είμαι 22 χρονών, με λένε Μάκη, σπουδάζω στη Χαλκίδα, παίζω το παιχνίδι 5-6 χρόνια και μένω Σεπόλια εξού και το Σεπολιακός.

Το username απ το πραγματικό μου όνομα.

Το όνομα της ομάδας μου το πήρα την περιοχή μου.

Η καλύτερη στιγμή μου είναι η άνοδος στα σαλόνια της τρίτης κατηγορίας.

Μέχρι στιγμής, αν και είναι νωρίς ακόμα, φυσικά.

Οι στόχοι μου για φέτος είναι η παραμονή στην κατηγορία και αν έχω κάποιο μπαζερικό όνειρο τότε είναι να φτάσω κάποια στιγμή στην Α1.

Αν το ΤΡΙΠΟΝΤΟ έπαιρνε συνέντευξη από έναν παίκτη σου, ποιος θα ήθελες να είναι αυτός?
Ο SG μου, David Vragovic.

Υπάρχει κάποιος παίκτης που ζηλεύεις και θα τον ήθελες πραγματικά στο ρόστερ σου?
Αν μπορούσα να πάρω κάποιον παίκτη απ τον όμιλο, αυτός θα ήταν ο Dongfang Runyao. Πιστεύω ο καλύτερος στη θέση του.

Και από μάνατζερ ποιον θεωρείς τον καλύτερο στον όμιλο ή έστω ποιον θεωρείς φαβορί για την φετινή κούπα του πρωταθλητή?
Φαβορί για την κούπα και την άνοδο θα βάλω την Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ. Νεανική ομάδα με πολύ καλούς παίχτες σε όλες τις θέσεις και γεμάτο πάγκο!

Last edited by Cownboy at 5/9/2015 3:42:21 AM

This Post:
11
269590.34 in reply to 269590.33
Date: 5/9/2015 3:55:10 AM
Overall Posts Rated:
152152
Πολύ καλή προσπάθεια για γνωριμία με τους managers στα προτυπα της Α1..
Νομίζω εκεί πρέπει να ξεκίνησε αυτό το ερωτηματολόγιο από τον faystelios..

Καλή αρχή με την ευχή να απαντήσουν όλοι..!!!

This Post:
00
269590.35 in reply to 269590.34
Date: 5/9/2015 4:05:05 AM
Overall Posts Rated:
4545
Ναι ακριβώς από εκεί το τζούρνεψα! Αυτή την περίοδο βρήκα λίγο χρόνο και ασχολούμαι αρκετά παραπάνω με το BB, αλλά πάω χάλια!!

Καλύτερα πήγαινα πέρσι που δεν ασχολιόμουν και έστηνα απλά την ομάδα!!!!

From: ilias41

This Post:
00
269590.36 in reply to 269590.35
Date: 5/9/2015 9:20:45 AM
Overall Posts Rated:
1313
Ωραία κίνηση που σίγουρα θα έχει ανταπόκριση!! Έχουμε μπροστά μας το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων σε αυτό τον όμιλο!!

From: Cownboy

This Post:
00
269590.37 in reply to 269590.36
Date: 5/9/2015 10:02:09 AM
Overall Posts Rated:
4545
O Doctor X, μάνατζερ του Ατρόμητου Περιστερίου ανταποκρήθηκε στο κάλεσμα μου για μια συνέντευξη και μας εξομολογείται λίγο πριν πατήσει το παρκέ του Rodeo Arena!

Θα προτιμησω να κρατησω την ανωνυμια μου...Ειμαι 27...μενω στο εξωτερικο οπου δουλευω κιολας...και ασχολουμαι με το μπαζερ γυρω στα 4 χρονια (απο το τελος της σεζον 15 αν θυμαμαι καλα)

Τελειως τυχαια επισης...Δεν εχω σχεση με ιατρικη! Θα το αλλαξω καποια στιγμη αν μου ερθει καμια καλυτερη ιδεα :)

Τελειως τυχαια...δεν θυμαμαι ακριβως αλλα νομιζω με ειχε εντυπωσιασει καποιο παιχνιδι του ατρομητου στο ποδοσφαιρο εκεινο το καιρο που την εφτιαχνα (καμμενος με τη μπαλα καλα καταλαβες :) )...Απο τοτε το εχω μετανιωσει πολλες φορες (μιας που ειμαι κ γαυρος αλλα κ επειδη με Περιστερι κ Αθηνα καμια σχεση) αλλα λυπαμαι τα 100.000 για να το αλλαξω! Θα γινει ομως κι αυτο καποια στιγμη!

Οι 3 τελικοι για ανοδο στη ΙΙ στη ΙΙΙ.16...3 στις 5 σεζον που ημουν εκει...οχι και ασχημα ε? ναι μπορεις να με λες και looser που εχασα 3 τελικους :)

Ναι δεν εχω παραπονο...Σιγουρα θελω να φτασω ψηλοτερα αλλα θα γινει κι αυτο στην ωρα του

Να μαζεψω χρημα και αν καταφερω να παραμεινω κατηγορια!

Γραμματακακης κ Καλαμπακας! Δεν τους ξεχωριζω...δικα μου παιδια και οι 2 αφου τους εχω φτιαξει εγω

Δεν εχω κοιταξει κ πολυ τα ροστερ των αλλων παιδιων οποτε δεν μπορω να πω με ακριβεια... Παντως ειμαι ευχαριστημενος απο το ροστερ μου για τους στοχους που εχω θεσει οποτε δεν νομιζω οτι θα ηθελα καποιον αυτη τη στιγμη...

Οπως και στη προηγουμενη ερωτηση απαντω το ιδιο...οτι δεν εχω τσεκαρει πολυ κλα τη κατηγορια οποτε δεν ξερω να σου πω με ακριβεια. Λιγο που ειδα καποια αποτελεσματα μου φαινεται πολυ καλη ομαδα η Αριδαια οποτε την χριζω φαβορι για ανοδο!

Εκτός από εμένα που είμαι Αγγλία, τον commando που είναι Γερμανία, έχουμε και τον Doctor X που ζεί στο εξωτερικό! euroleagua το κάναμε! Αλήθεια σε ποια χώρα είσαι εσύ?

Last edited by Cownboy at 5/9/2015 11:01:03 AM

This Post:
00
269590.38 in reply to 269590.37
Date: 5/9/2015 10:09:53 AM
Kyanos Asteras B.C.
III.12
Overall Posts Rated:
7777
Για το nickname ξεχασα τελειως να απαντησω και το ειδα μετα...Σου εστειλα ακομα ενα pm λοιπον γι αυτη την ερωτηση αν θελεις να το προσθεσεις! (αν παλι βαριεσαι δεν πειραζει :) )

Χαιρετω ολα τα παιδια εστω κ λιγο καθυστερημενα! Καλη σεζον σε ολους!

Προς Γαλλια μερια εγω... :)

Last edited by Fearless pigeon at 5/9/2015 10:12:38 AM

This Post:
00
269590.39 in reply to 269590.38
Date: 5/9/2015 12:14:02 PM
.:Champions BC:.
III.9
Overall Posts Rated:
218218
Second Team:
.:Champions BC:. II
Διεθνής όμιλος... ;)

Παιδιά όσες φορές κι αν φορτώσω τη σελίδα του αγώνα μένουν όλα στο 0 - χρόνος, σκορ και ρόστερ. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα; Μαλακίζεται ο σέρβερ;

Update: ΟΚ λύθηκε τώρα.

Last edited by Jase - Cyprus U21 Coach at 5/9/2015 12:31:18 PM

From: Makaros
This Post:
00
269590.40 in reply to 269590.39
Date: 5/9/2015 2:52:29 PM
Overall Posts Rated:
5555
Πραγματικά ευρωλίγκα παιδιά! Ποικιλία χωρών!

This Post:
00
269590.41 in reply to 269590.40
Date: 5/9/2015 4:50:48 PM
Overall Posts Rated:
152152
Παιδια τωρα το προσεξα που το διαβασα..
Δεν ξερω πως νομιζατε οτι ειμαι Γερμανια.. Καμια σχεση.. δεν ειπα ποτέ κατι τετοιο.. :)))

Καλλιθεα city..

Τα αγωνιστικα αυριο.. Προβλεπω να τρωω γερη σφαλιαρα φετος στην προσπαθεια μου να μαζεψω λεφτα..
Ή τσιγγουνης θα γινω (που δεν περνω παιχτες) ή πλουσιος..! χαχαχα

Advertisement