Öncelikle tüm yeni gelen arkadaşlardan başlamak üzere; tüm TBL takımları için yeni sezonun hayırlı olması dileğiyle.. Umarım herkesin hedeflerine planlarına ulaştığı, zevkli çekişmeli sakatlıksız bir sezon olur..
Çokça uzun süredir forumlara yazmıyordum ancak bazı muhabbetlerin keyifsiz bir noktaya varma ihtimalini gördüm ve yazma gereği duydum..
İlgili khanna konusu üzerine özelden de yazıştığım arkadaşlar oldu.. O kişiler zaten düşüncemi biliyorlardır.. Özeti yukarıdaki yazıları olan dostlar gibi; keşke bu olay olmasaydı ve herkes olağan düzeninde yoluna devam etseydi..
Yalnız beni en çok rahatsız eden durum da şudur ki; bu olayın patlak verdiği 2-3 gün önceki yazışmalarla bugün ki yazışmaların verdiği damak tadı çok ayrı ve tadsız yerlere gitmektedir..
Şunda herkes hemfikirdir ki; herkesin oyuncusu kendine değerledir.. Ancak üzülerek görüyorum ki; sanki "bu işin kaymağını yiyen a takımı b takımı" , "kazanılan miktarlar kabul edilemez" , "o oyuncu bu kadar eder- şu bu kadar etmez" vb. gibi ifadelerle hedef gösterilme durumları yaşanıyor..
Lütfen arkadaşlar; haklı olduğunuz davada ben de sizin yanınızdayım.. Ancak haklı veya haksız ceza kesildi diye klasik türk mantığıyla "ee şu kenarda duranlara da dokunsanıza" mantığı hoş değil..
Nasıl hesaplütfen hoca son sattığı oyuncadan 1 sezonda tam 1m zarar ederken; piyasanın altında satıldı diye müdahale olmuyorsa, aynı şey de bu olaydaki gibi eğer göze batıra batıra hile değerlendirmesini içermeyecek kadar uçuk meblahlar değilse- müdahale olmaması gerekiyordu.. Bu benim kendi sahsi gorusumdur.. Farklı uygulanmıştır; kurallar gereği bunu tartışmak yasakmış ve çok yorumda da bulunmuyorum..
Yalnızca olay cok sicakken; farklı tadlara cikacak tartmalar-karsilastirmalar konusunda biraz daha hassas olmaniz konusunda ilgi ve anlayisinizi bekliyorum..
Herkese iyi eglenceler ve iyi oyunlar..