BuzzerBeater Forums

Hellas - II.2 > Σεζόν 30

Σεζόν 30

Set priority
Show messages by
This Post:
11
266329.307 in reply to 266329.306
Date: 3/8/2015 4:41:50 PM
Overall Posts Rated:
118118
O Κοτίδης θεωρεί ότι ο Da Boss είναι αλλοπρόσαλλος,αλλά κατά βάθος είναι μια ιδιοφυία και όσα κάνει και λέει δεν είναι τυχαία και δημιουργεί τεχνητή αναμπουμπούλα!!!Πρώτα δίνει ραντεβού στο KARAISKAKIS και πάει στο Βlue Parrot Arena μόνος!Μετά κράζει για το ΑLL Star Game!Eίναι πραγματικά δαιμόνιος!!!! }:>

ΥΓ: Ρεεεεεεε!!!Θα μας τρελάνεις????Βασικός ο Fragoso,αλλαγή ο Ena,3oς ο Komaric και ο Galluccio και 4ος ο Ζachopoulos!!!!Τι πίνει και δεν μας δίνει ο τρισμέγιστος Da Boss???xaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxa!!!! :/

Ο Da Boss μάλλον κάπνισε δυνατό πράγμα!! Από την γρηγοράδα του να φύγει για δουλειά το μεσημέρι και επηρεασμένος ότι στο περσινό ALL STAR οι παίκτες του ήταν στους Μεγάλους, δεν είδε ότι εν τέλει παραλίγο οι παιχταράδες του να ήταν όλοι η DREAM TEAM των Υπέροχων!! Άλλη μια πατάτα από τον Da Boss που τρέχει να κρυφτεί!!

Υ.γ Το "Amnesia" είναι για δυνατούς χρήστες... Λίγη προσοχή δεν βλάπτει και μόνο στο Άμστερνταμ! :P

This Post:
00
266329.308 in reply to 266329.307
Date: 3/8/2015 4:55:27 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Ο Da Boss μάλλον κάπνισε δυνατό πράγμα!! Από την γρηγοράδα του να φύγει για δουλειά το μεσημέρι και επηρεασμένος ότι στο περσινό ALL STAR οι παίκτες του ήταν στους Μεγάλους, δεν είδε ότι εν τέλει παραλίγο οι παιχταράδες του να ήταν όλοι η DREAM TEAM των Υπέροχων!! Άλλη μια πατάτα από τον Da Boss που τρέχει να κρυφτεί!!

Υ.γ Το "Amnesia" είναι για δυνατούς χρήστες... Λίγη προσοχή δεν βλάπτει και μόνο στο Άμστερνταμ! [ :P]

Έλα....πες την αλήθεια....είχες πάρει και τον Da Boss στο Άμστερνταμ.... B)

This Post:
00
266329.309 in reply to 266329.308
Date: 3/8/2015 5:06:28 PM
Overall Posts Rated:
118118
Έλα....πες την αλήθεια....είχες πάρει και τον Da Boss στο Άμστερνταμ.... B)

Μάλλον τα κέικ που έκανε δώρο στο Da Boss ο Scarlito πρέπει να είχαν κάτι!! Αλλά ίσως και όχι, μιας και ο Da Boss μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους "εκπλήξεις" προ Άμστερνταμ εποχής..... Μήπως τελικά είναι τρελός ο Πρόεδρος?

Υ.γ Ο Scarlito είναι έτοιμος να δώσει τέτοια κεικάκια και στον φίλο πρόεδρο του Da Boss, N.Tsig, προκειμένου να τον κάνει να ξεχάσει λίγο τα προβλήματα των Μπλε Παπαγάλων!! :D

Last edited by Scarlito at 3/8/2015 5:16:02 PM

This Post:
00
266329.311 in reply to 266329.310
Date: 3/8/2015 7:53:40 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Ρε παιδιά , είχα μπανίσει ένα παίχτη που έλεγε πως λήγει 9/3 1.15 πμ . Και το θυμάμαι χαρακτηριστικά γιατί αρχικώς είδα το 9/3 και λέω τότε θα μου έχουν φύγει τα λεφτά με την ανανέωση και μετά κοιτάω την ώρα και σκέφτομαι πως ίσα ίσα προλαβαίνω ...Μπαίνω πριν λίγο και ο παίχτης έχει πουληθεί , τι γίνεται ?

(22144885) αυτός ο παίχτης

Δεν έχω ιδέα!!Και εγώ μπήκα τώρα και βλέπω ότι έγινε οικονομική ανανέωση,ενώ γίνεται στις 2:30!!!

Επίσης αν δεις,τα ματς είναι πια στις 5:30 αντί για 6:30!

Αλλά δεν άκουσα πουθενά αν αλλάζει η ώρα σήμερα!Nομίζω αλλάζει 29 Μαρτίου!

Μάλλον μας έκλεψαν μια ώρα!!! :)

This Post:
00
266329.312 in reply to 266329.311
Date: 3/8/2015 8:36:37 PM
Overall Posts Rated:
118118
Δεν έχω ιδέα!!Και εγώ μπήκα τώρα και βλέπω ότι έγινε οικονομική ανανέωση,ενώ γίνεται στις 2:30!!!

Επίσης αν δεις,τα ματς είναι πια στις 5:30 αντί για 6:30!

Αλλά δεν άκουσα πουθενά αν αλλάζει η ώρα σήμερα!Nομίζω αλλάζει 29 Μαρτίου!

Μάλλον μας έκλεψαν μια ώρα!!! :)

Απλώς στις 29 τα ματς θα επιστρέψουν στις 6.30! Συνήθως όταν πάει να αλλάξει η ώρα, μια ή δυο βδομάδες πριν αλλάζουν την ώρα και τα παιχνίδια γίνονται μια ώρα πίσω.... Έπεσες μάλλον σε αυτό το κενό της ώρας....

This Post:
00
266329.314 in reply to 266329.313
Date: 3/9/2015 6:35:42 AM
Overall Posts Rated:
118118
χαχαχα, όχι ρε παιδιά ! Αυτό καταντάει γραφικό πια ... Και είχα και τα χρήματα για τον παίχτη και δεν ανέβηκε η τιμή και ήταν και ότι έπρεπε ! Χαχαχα !

Όχι τίποτα άλλο αλλά άμα τον αγόραζες, θα άλλαζες τις ισορροπίες του ομίλου... Τον είχα δει και εγώ στον αγορά και πραγματικά ήταν τούμπανος και πληρέστατος παντού!!

This Post:
22
266329.315 in reply to 266329.314
Date: 3/9/2015 3:16:08 PM
Blue Parrot
IV.17
Overall Posts Rated:
301301
Επιτέλους ήρθε η ώρα της συνέλευσης της ομάδος Blue Parrot
...ήταν όλοι εκεί. Με το πρώτο φως κάποιας ημέρας το κλειστό γήπεδο της ομάδας γέμισε κόσμο... περίεργο μιας και το συγκεκριμένο γήπεδο σε κανέναν αγώνα δεν γεμίζει. Ούτε στο κύπελο που η είσοδος είναι δωρεάν Τέλος πάντων.
Το παρόν έδωσαν και όλοι οι managers της κατηγορίας II.2 Στην πρώτη θέση ο γερό-Κοτίδης και δίπλα του ο Da boss που για κάποιο λόγο ήταν γυρισμένος ανάποδα ψάχνοντας τον κεντρικό ομιλητή (N.Tsig) Στην αριστερή γωνία ένας ψηλός μυστήριος τύπος με πολλές τρίχες (wolf) να μιλάει συνέχεια στο κινητό ουρλιάζοντας πολλές φορές... δώσε κι άλλα, τον θέλουμε, τι ώρα είναι τώρα στο America!!! ...κάπου στο κέντρο να και ο Kon ατάραχος ξύνοντας το μάγουλό του με κλειστή την γροθιά και παρατεταμένο μόνο τον δείκτη του χεριού του
Τον λόγο πήρε αμέσως ο πρόεδρος... Κύριοι η ομάδα είναι για τα μπάζα. Πρέπει να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε Επειδή είμαι δημοκράτης αποφάσισα... "Σταματήστε ορέ τις π@π@ρολογίες" ακούστηκε από το βάθος... "το γαϊδούρι μου, που είναι το γαϊδούρι μου" ακούστηκε να ουριάζει κάποιος γέροντας από το βάθος
Ήταν ο παππούς του προέδρου που έτρεξε στις πρώτες θέσεις και άρπαξε το γάϊδαρο 2ης γενιάς από τον αμήχανο Κοτίδη και έφυγε βρίζοντας και φωνάζοντας "ου να μου χαθείς παλιομ@λ@κομπούκομ@ εγγονέ. Θα σε f@ckάρω αν τολμήσεις να μου ξανακλέψεις το εργάλείο μου
Παρόλη την παγωμάρα ο N.Tsig ατάραχος συνέχεισε...αποφάσισα λοιπόν να ξανακάνουμε έκτακτη συνεδρίαση σε λίγες μέρες τελειώσαμε για σήμερα... και μην ξεχάσετε να αφήστε 50$ φεύγοντας. Η είσοδος ήταν δωρεάν αλλά η έξοδος στοιχίζει μόλις 50$

Over and Out !!!
This Post:
00
266329.316 in reply to 266329.315
Date: 3/9/2015 5:33:02 PM
Overall Posts Rated:
118118
τελειώσαμε για σήμερα... και μην ξεχάσετε να αφήστε 50$ φεύγοντας. Η είσοδος ήταν δωρεάν αλλά η έξοδος στοιχίζει μόλις 50$ :D

Κλασικός N.Tsig! Ρε μπας και να τον κάνουμε σύμβουλο του Βαρούφ μήπως και βγάλει την Ελλάδα από την κρίση? Στα οικονομικά καλός είναι αλλά γήπεδο ακόμα να φτιάξει....

This Post:
22
266329.317 in reply to 266329.316
Date: 3/11/2015 10:07:46 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Σύσσωμο το team των LEGENDS με αρχηγό αποστολής τον Κοτίδη,βρίσκεται ήδη στην Pantarena,γήπεδο των Pantelukes,όπου θα διεξαχθεί το φετινό All-Star-Game !!! (party)

Κοτίδης,Θωμάς Μάτσιος,ALEXANDROS7 καθώς και οι αθλητάς Machaka,Torres,Mvrika kai Arazi είναι έτοιμοι να εκπροσωπήσουν τον ιστορικό μας σύλλογο,καθώς ο Κοτίδης έχει πάρει την διοργανωση πολύ σοβάρα!! 8}

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση του εξοργισμένου Da Boss,o oποίος απείλησε ανοιχτά με αποχή λόγω μη κλήσης παιχτών της ομάδας του-άσχετα αν κλήθηκαν 4!!Ακόμα και αν έχει ενημερωθεί βέβαια,είναι επίφοβο μην τυχόν πάει σε άλλο γήπεδο της κατηγορίας,νομιζοντας ότι εκεί γίνεται το All-Star-Game! :/

Ηδη έχουν συμβεί 2 ''ατυχή'' περιστατικά:

O Kοτίδης εξέφρασε την επιθυμία να συμμετάσχει στον διαγωνισμό τριπόντων και όταν ''έφαγε άκυρο'' από την οργανωτική επιτροπή φούντωσε και τους επιτέθηκε φραστικά με έκφρασεις..''πεζοδρομίου'',κατηγορόντας τους για ανίκανότητα και για ατυχή επιλογή γηπέδου! :@

''Την επόμενη φορά να το κάνετε στο Xanthoxwri Arena των Μαζιοτόπουλων ρε άσχετοιιιιιιιιιι!!!Να χωράνε 10 άτομα!!!Πάλιοαποτυχημένοι μπινέδες!!!Έγω θέλω να ρίξω τρίποντα ρεεεεεεε!!!Τι σας πειράζει????'''....ούρλιαζε.... :+(

Το 2ο περιστατικό ήταν ακόμα πιο σοβαρό,καθώς ο εμβληματικός πρόεδρος Νικ Τσιγκ,πλεύρισε τον υπεύθυνο προπώλησης των εισιτηρίων και ισχυριζόμενος ότι ήταν εκπρόσωπος της Λίγκας,απέσπασε όλο το χρηματικό ποσό!Η οργανωτική επιτροπή ενημερώθηκε και ο Τσιγκ συνελήφθη την ώρα που προσπαθούσε να διαφύγει με το ''μαρούλι'' με το γαιδουράκι του!

Ο Νικ ο Τσιγκ ισχυρίσθηκε ότι το έκανε γιατί ήθελε να είναι απολύτως σίγουρος ότι όλο το ποσό θα διατείθονταν αποκλειστικά για φιλανθρωπικούς σκοπούς και τελικά αφέθηκε ελεύθερος επιστρέφοντας με βαριά καρδιά τα χρήματα.. :(

Έτσι η ηρεμία επανήλθε και αυτή τη στιγμή έχει διοργανωθεί ένα μίνι-πάρτυ,έξω από το γήπεδο των Παντελούκων.... (party)

https://www.youtube.com/watch?v=KymFaQlc2hQ

Advertisement