bir tarafta;
1-FENERBAHÇE BK----(Lige iyi başladı,kupa maçları nedeniyle bocaladı,yorgunluk ve form düşüklüğü takımı yıprattı,son dönemde toparlanmak üzereyken pivotun sakatlanmasıyla ev sahibi avantajına rağman finali göremez)
2-Muğla ormanspor-----(Kötü başladı,kupa ve lig derken kadro değiştirip toparladı. Güçlü ve pahalı kadrosuyla ne yapacağı merak konusu oldu.final zor.)
3-odabaşı savaşçısı------(En çekindiğim takım,kötü başladı,arada toparladı ne yaptığını ve yapacağını anlamadım.Maçlarını merakla bekliyorum)
4-notra-----(Genel olarak kötüydü.İstikrarı 2. yarıda yakaladı.Güçlü takım...Final oynaması hatta kazanması sürpriz olmaz)
Diğer tarafta;
1-Türk Yıldızlar-----(İstikrarlı ve güçlü bir takım.Ev sahibi avantajı sürekli var.2. lige çıkacak en güçlü aday.Ancak rakipleri yabana atılmayacak kadar güçlü.)
2-07Antalya-----(Baştan beri pilanlı bir şekilde devam ediyor.Lig başından beri en güçlü adayım.Yarı final oynar.Finale kalır mı ? kalır.)
3-Dijon Tigers -------(Bence sürpriz değil.Güçlü takım.Ancak rakipleri de güçlü.İşi zor.)
4- REAL POLATLI---------(Sezon başında favorilerim arasındaydı. 4.lük yeri değil,Hala fikrim değişmedi.)
Düşme hattı ile ilgili ise
celtic muhafızı, Deniz Spor devam edebilir gibi geliyor bana....Hocam illa düşecem diye tutturduğuna göre!!!!!!
Başarılar dilerim herkese....