Επιτέλους ήρθε η ώρα της συνέλευσης της ομάδος Blue Parrot...ήταν όλοι εκεί. Με το πρώτο φως κάποιας ημέρας το κλειστό γήπεδο της ομάδας γέμισε κόσμο... περίεργο μιας και το συγκεκριμένο γήπεδο σε κανέναν αγώνα δεν γεμίζει. Ούτε στο κύπελο που η είσοδος είναι δωρεάν

Τέλος πάντων.
Το παρόν έδωσαν και όλοι οι managers της κατηγορίας II.2 Στην πρώτη θέση ο γερό-Κοτίδης και δίπλα του ο Da boss που για κάποιο λόγο ήταν γυρισμένος ανάποδα ψάχνοντας τον κεντρικό ομιλητή (N.Tsig)

Στην αριστερή γωνία ένας ψηλός μυστήριος τύπος με πολλές τρίχες (wolf) να μιλάει συνέχεια στο κινητό ουρλιάζοντας πολλές φορές... δώσε κι άλλα, τον θέλουμε, τι ώρα είναι τώρα στο America!!!

...κάπου στο κέντρο να και ο Kon ατάραχος ξύνοντας το μάγουλό του με κλειστή την γροθιά και παρατεταμένο μόνο τον δείκτη του χεριού του
Τον λόγο πήρε αμέσως ο πρόεδρος... Κύριοι η ομάδα είναι για τα μπάζα. Πρέπει να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε

Επειδή είμαι δημοκράτης

αποφάσισα... "Σταματήστε ορέ τις π@π@ρολογίες" ακούστηκε από το βάθος... "το γαϊδούρι μου, που είναι το γαϊδούρι μου" ακούστηκε να ουριάζει κάποιος γέροντας από το βάθος

Ήταν ο παππούς του προέδρου που έτρεξε στις πρώτες θέσεις και άρπαξε το γάϊδαρο 2ης γενιάς από τον αμήχανο Κοτίδη και έφυγε βρίζοντας και φωνάζοντας "ου να μου χαθείς παλιομ@λ@κομπούκομ@ εγγονέ.

Θα σε f@ckάρω αν τολμήσεις να μου ξανακλέψεις το εργάλείο μου

Παρόλη την παγωμάρα ο N.Tsig ατάραχος συνέχεισε...αποφάσισα λοιπόν να ξανακάνουμε έκτακτη συνεδρίαση σε λίγες μέρες

τελειώσαμε για σήμερα... και μην ξεχάσετε να αφήστε 50$ φεύγοντας. Η είσοδος ήταν δωρεάν αλλά η έξοδος στοιχίζει μόλις 50$