Ето къде си ме коментирал:
Много мрънкаш, ама изключително много. Научи се да уважаваш противниците си и се научи да губиш.
... Това, че този МОТС беше задължителен и за теб, вероятно се вижда и от друга галактика. При оставащи 5 мача докрая, твърде вероятно е ентусиазма ти пак да стигне моментните нива.
Няма да коментирам силата на отбора, а само ще ти отбележа, че от 2 години, което може би са 8 сезона, не съм купувал играч над 500К. Изключение прави само трейнито ми и двама дето играха за 1-2 седмици плейоф и от тях загубих над милион. Въпреки това съм се качвал 2-3 пъти в А група през този период и в момента като домакин мога да бия всеки, ако не ме надцакат с тактика (мое мнение).
Нямам никакви комплекси, че нямам успехи в А, най-малкото защото е голяма доза късмет (програма в шампионат и жребий за купа) и най-вече защото е много трудно да изместиш старите отбори, както и на тези от 2-ра им е трудно да изместят мен. Затова и се кефя на Утопия, защото там при равни условия започнахме над 1000 мениджъри от цял свят и засега мачкам доста опитни играчи.