BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 31 - Το πλήρωμα του χρόνου

Σεζόν 31 - Το πλήρωμα του χρόνου

Set priority
Show messages by
This Post:
00
269235.301 in reply to 269235.300
Date: 07/12/2015 16:34:46
Overall Posts Rated:
170170
Τελος καλο,ολα καλα....

From: str77

To: manu
This Post:
00
269235.305 in reply to 269235.304
Date: 07/12/2015 17:11:26
Xeftilaikos
A1
Overall Posts Rated:
10751075
Second Team:
Back2Back
Ο ξεφτιλιακος εκανε αλλη μια καλη κινηση...
πλεον εχει κανει μια παρα πολυ καλη 5αδα και το σημαντικοτερο
ειναι οτι 4 απο αυτους ειναι Ελληνες...Δυναμωνει παρα πολυ η μπλε πλευρα...

Χωρις να το επιδιωκω βρεθηκα με 4 ελληνες βασικους. Μεχρι να αρχισει η επομενη σεζον βεβαια μπορει να πουλησω καποιον, αν εχω βρει τον αντικαταστατη του πρωτα.

Θα εχουμε ντερμπι τελικα στον τελικο. Εγω παντως εξακολουθω να βλεπω Μαμου...


This Post:
00
269235.308 in reply to 269235.306
Date: 07/13/2015 17:24:43
Overall Posts Rated:
170170
Ματς δεν θα εχουμε....

This Post:
00
269235.309 in reply to 269235.27
Date: 07/13/2015 21:51:31
Overall Posts Rated:
10001000
ΤΡΙΠΟΝΤΟ στο ΒΒ

τεύχος 16


Κλείσαμε τις 15 συνεντεύξεις πράγμα που σημαίνει πως όλοι οι μάνατζερ της Α1 τίμησαν αυτή την πρωτοβουλία και μας πρόσφεραν αυτά τα ευχάριστα breaks. Όλοι? Αυτό είναι μάλλον ανακριβές, αφού λείπει μια συνέντευξη, αυτή του ρεπόρτερ και εμπνευστή αυτής της ιδέας των συνεντεύξεων. Αυτή η ανακρίβεια λοιπόν τώρα θα διορθωθεί, ωστόσο παρουσιάζονται δυσκολίες όπως για παράδειγμα τι σόι πρόλογο να κάνει κανείς στον εαυτό του. Θα προσπαθήσω λοιπόν να γράψω για τον fay_stelaios λες και είναι κάποιος άλλος μάνατζερ και όχι εγώ ο ίδιος! Μπα....Θα απαντήσω στις ερωτήσεις να τελειώνουμε! χαχαχαχαχα

1) Πες μας ποιος είσαι (ηλικία, όνομα, οικ.κατάσταση, χρόνια ενασχόλησης με μπάζερ, τόπος κατοικίας)

Ακούω στο όνομα Στέλιος (γυρίζω όμως και στον Κυρίλλος - χαχαχαχα), είμαι 33 ετών παντρεμένος, έχω δύο κορούλες και μένω Τρίπολη. Πρώτο επίσημο ματς στις 17/10/2009. Κλείνουμε έξι χρόνια πλάκα πλάκα. Η σεζόν 11 η πρώτη μου στο κύπελλο.


2) Πως επέλεξες το nickname σου?

Καταρχάς ο τονισμός γίνεται στο λά δλδ στελάιος. Είναι σύνθετο και αποτελείται από το όνομα της γυναίκας μου και το δικό μου, απλά αυτό το ά έχει μια μίνι αστεία ιστόρια από ένα μάθημα αγγλικών που η καθηγήτρια από συνήθεια φώναξε in english please όταν κάποιος συμμαθητής με είπε Στέλιο για να πάρει την απάντηση: Ε και πως να τον πω... Στελάιο!!! Το i δλδ να προφερθεί σαν άι για όσους δεν το πιάσαν με την πρώτη.

3) Ποια είναι η καλύτερή σου στιγμή στο παιχνίδι μέχρι σήμερα?

Δικιά μου ή της ομάδας μου? Το ότι έχω γνωριστεί με τον Μαμουδιάρη από κοντά τρις και το ότι προτάθηκα και επιλέχτηκα για LA. Το πρώτο είναι σπουδαίο γιατί μένει κάτι έξω από την ματαιοδοξία των νικών και του πρωταθλητισμού κι αυτό το κάτι είναι η κοινωνικότητα που παίρνει σάρκα και οστά. Ειδικότερα δε όταν πρόκειται για τον Γιώργαρο. ΑΠό κοντά βέβαια και οι τηλεφωνικές γνωριμίες μου μα κάποια παιδιά ακόμα (Χρήστος, Νεκτάριος,Αλέξανδρος) και κάποια παιδιά ακόμα που τα συμπαθώ πολύ κι ας μην έχω ακούσει ποτέ τη φωνή τους.

Σχετικά με το ότι προτάθηκα για το προσωπικό ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Είχα ενημερώσει τον Νίκο θυμάμαι, όταν ερωτήθηκα αν ενδιαφέρομαι για τη θέση, πως στο χατρίκ είχα τιμωρηθεί με κλείδωμα λογαριασμού, και μου είχε απαντήσει πως μας νοιάζει τι κάνεις στο μπάζερ. Οικογένεια ένιωσα εδώ λοιπόν.

Τώρα για την ομάδα μου καθαυτή, το γεγονός ότι έφτασα τον Κουλοχέρη από ντραφτ στη εθνική νέων, τον Σιδηρόπουλο από ντραφτ στην ανδρών και ότι κατάφερα να κάνω πρωταθητισμό στην Α1 με αυτούς τους παίκτες. Ουσιαστικά είμαι ένα λαμπρο παράδειγμα ότι προπονώντας για την εθνική μπορεί όντως να προκόψει η ομάδα σου για τα καλά.


Πάντως αν απαντήσω κυριολεκτικά στην ερώτηση, η καλύτερη μου στιγμή μέχρι την επόμενη είναι η πρώτη κλήση του Κυρίλλου στην εθνική για φιλικό αγώνα με προπονητή τον Χρήστο τον epanaleon. Μακράβ η καλύτερη μου.

4) Συνολικά είσαι ευχαριστημένος με τι έχει πετύχει η ομάδα σου?

Συνολικά είμαι, ασφαλώς και είμαι.Οποιοσδήποτε από εμάς τους 16 πρέπει να είμαστε. Λέτε σε έναν φίλο σας ότι παίζετε ένα παιχνίδι και έχετε φτάσει στην Α1 και διεκδικήσατε τίτλο. Επιφωνήματα θαυμασμού θα εισπράξετε. Αλλά....Είναι ποτέ τη δυνατόν την ώρα που χάνεις, να χαίρεσαι? Υπάρχει ένα απωθημένο που λέγεται τίτλος που θα το έχω πάντα παράπονο μέχρι τουλάχιστον να εκπληρωθεί αυτός ο στόχος.

5) Ποιοι είναι οι στόχοι σου για φέτος και ποια μπαζερικά σου όνειρα?

Στόχος για φέτος ήταν να παλέψω το κύπελλο μέχρι τέλους ελπίζοντας να το σηκώσω έστω κι από τύχη και κατόπιν του αποκλεισμού να έχω σωθεί ώστε να ξεπουλήσω και να προχωρήσω σε ρεσέτ χωρίς να κινδυνεύσω έντονα με υποβιβασμό του χρόνου. Δεν μου κάνει καρδιά όμως με τέτοιο ρεκόρ να πέσω αμαχητί. Έστω και 1% να έχω για τίτλο, θα την κυνηγήσω αυτή την πιθανότητα και πάλι και ποιος ξέρει, ίσως τελικά ο επιμένων να νικά όντως.













This Post:
22
269235.310 in reply to 269235.27
Date: 07/13/2015 21:52:17
Overall Posts Rated:
10001000
6) Αν το Buzzerbeater News έπαιρνε συνέντευξη από έναν παίκτη σου, ποιος θα ήθελες να είναι αυτός?

Εκτός από τον Κυρίλλο (16707371)? Ας βρεθεί κάποιος να πάρει συνέντευξη από παίκτη μου κι ας πάρει από όποιον θέλει, αρκεί να είναι μέλος ή υποψήφιο μέλος του HoF του συλλόγου μου.

7) Υπάρχει κάποιος παίκτης που ζηλεύεις και θα τον ήθελες πραγματικά στο ρόστερ σου?

Από την παγκόσμια μεταγραφική λίστα έχουν υπάρξει κάνα δυο που πραγματικά τους ήθελα σαν τρελός. ΑΠό παίκτες αντιπάλων περισσότερο έχω σεβαστεί παίκτες που με είχαν πληγώσει σε μάχες σε χαμηλότερες κατηγορίες όπως ο Vladyslav Pasichnik ((18212245)) του Γκέτο και ο Romain Louisor ((11393778)) του Νεκτάριου. Στην Α1 με έχουν πληγώσει πολλοί οπότε ποιον να πρωτοεγκομιάσω κι εγώ... Ο Σασύς(21119435) πάντως ήταν key factor πέρσι.

8) Και από μάνατζερ ποιον θεωρείς τον καλύτερο στο ελληνικό μπάζερ ή έστω ποιον θεωρείς φαβορί για την φετινή κούπα του πρωταθλητή?

Πως ορίζουμε τον καλύτερο ή ποια χαρακτηριστικά είναι αυτά που πρέπει να λάβουμε υπόψη μας?

α) οικονομική διαχείριση
β) σχεδιασμός ρόστερ
γ) γνώσεις τακτικών
δ) διαχείρση ηθικού
ε) σκάουτιν αντιπάλου
στ) επιλογές στα στησίματα
ζ) εμπειρία
η) τίτλοι
θ) διάρκεια

Το κάθε ένα από τα παραπάνω έχει και διαφορετικό μάνατζερ ως κορυφαίο. Φέρει πειν όλοι μας μάλλον θα συμφωνήσουμε ότι σε γνώσεις νούμερο 1 είναι ο Νεκτάριος ή ότι στο σε τίτλους είναι ο Ασυγκράτητος. Αν λαβούμε υπόψιν μας όμως όλα τα παραπάνω για εμένα ο καλύτερος είναι ο Μαμουδιάρης. Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους τροπαιούχους, ο Γιώργος πέτυχε στοχευμένα και με πλάνο που δεν επηρέστηκε από το τι έκαναν οι υπόλοιποι μάνατζερς στον όμιλο, ενώ αποτελεί και πιο υγιές πρότυπο. Αν κάποιος πχ προσπαθήσει να ακολουθήσει τα rush του Σταύρου μπορεί να καταλήξει και με κλειδωμένο λογαριασμό λόγω πτώχευσης και δεν κάνω πλάκα. Επίσης ο Γιώργος δεν ξέφυγε μισθολογικά ποτέ και εμένα μου δίνει την αίσθηση πως με χαμηλότερο μπάτζετ μπορεί να πετύχει περισσότερα από τους υπόλοιπους εξ ημών.


Για φέτος από την πρώτη στιγμή έχω για τρελό(?) φαβορί τον Μάνο. Θα προσπαθήσω πάντως με όλες μου τις δυνάμεις να το σηκώσω εγώ κι ας είμαι και αουτσάιντερ


9) Ταξιδεύουμε στο χρόνο και είμαστε στο 2020. Πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου και την ομάδα σου σε 5 χρόνια από σήμερα?

Θα υπάρχει ίντερνετ τότε? Βασικά αν πιστέψουμε τις προφητείες του Άγιου (πλέον) Παίσιου που έλεγε ότι λυπάται που δεν θα ζήσει λίγα χρόνια ακόμα για να δει την Πόλη Ελληνική ξανά, που είχε αναγνωρίσει κάποιον ως μηχανικό που θα ανοικοδομήσει την Πόλη και που είχε πει σε κάποιον άλλον ότι θα συμμετέχει στα στρατεύματά μας, και που γενικότερα μιλούσε για τον ΄Γ παγκόσμιο πόλεμο, ποιο μπάζερ το 2020 και ποια πράσινα άλογα....Κι αυτή η ευρωπαϊκή οικονομική της λιτότητας που προκαλεί μικρότερη κυκλοφορίας του χρήματος κάθε χρόνο δεν είναι καλό σημάδι ειδικά για την χώρα μας.

Anyway, όσο καιρό απολαμβάνω το παιχνίδι θα είμαι σίγουρα εδώ. Ακόμα κι αν βαρεθώ όμως, δεν το βλέπω να σταματάω να λογκάρω. Ποιος ξέρει, ίσως βρω νόημα στο να προπονήσω κάνα 18χρονο ντραφτ μου πάλι για να το φτάσω στην ανδρών κι αυτόν.
















This Post:
11
269235.311 in reply to 269235.310
Date: 07/13/2015 21:52:34
Overall Posts Rated:
10001000
10) Τελευταία ερώτηση. Αν περνούσε από το χέρι σου αύριο να κάνεις μια δομική αλλαγή ή μια προσθήκη χαρακτηριστικού. Ποια θα ήταν αυτή?

Τι μας ενοχλεί στο παιχνίδι ως προς την διασκέδαση? Η έλλειψη παικτών σε νορμάλ τιμές και τα blow out του στυλ 150-27.

Σχετικά μετο δεύτερο, θα έπρεπε να εισαχθεί παράμετρος αυτοπεποίηθηση που θα επηρεάζει τα επιθετικά ratings και θα λειτουργεί είτε με πίνακα( αόπως με τον ενθυσιασμό) είτε με μέλος προσωπικού. Συνδυαστικά με μεγαλύτερες οικονομικές ποινές στους βαριά ηττημένους, θα απέτρεπε σοβαρά τις ομάδες από αυτή την τακτικη΄και θα τους οδηγούσε σε μεγαλύτερα ρόστερ.

Σχετικά με το πρώτο, αφαίρεση της προπόνησης αγ.κατάστασης, και αλλαγή στο προσωπικό όπου θα αφαιρούσα τον πλειστηριασμό. Απλά θα διαλέγαμε επίπεδο γυμναστή που θα είχε στάνταρ μισθό για το κάθε επίπεδο.


Αυτό ήταν. Με την παρούσα συνέντευξη, απαντήσαμε και οι 16 στις ίδιες ερωτήσεις. Τις τελευταίες εβδομάδες λόγω πιεσμένου προγράμματος και κούρασης δεν τηρήθηκε το ορθό χρονοδιάγραμμα και απολογούμαι για αυτό. Πιστεύω όμως πως ήταν μια καλή πινελιά στην φετινή Α1. Θα ήτνα υπέροχο να είχαμε και σχολιασμούς πάνω στις συνεντευξούλες αυτές, αλλά με τόσους παντρεμένους με παιδιά ανάμεσά μας, λογικά πάει η παντόφλα σύννεφο και μιλάω εκ πείρας! χαχαχαχα

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για την συμμετοχή σας και για το χρόνο σας! Μακάρι μελλοντικά να σκεφτούμε κάτι ακόμα καλύτερο για να συνοδεύει τη σεζόν μας και τις αγωνιστικές μας.

Εις το επανειδείν,

Στέλιος


ΥΓ: Εμένα καλέ ρεπόρτερ δεν θα μου ευχηθείς? Ψιτ!! Δεν θέλω τραγουδάκι, κούπα θέλω!!!

RE: καλά βλαμμένε, πάρε ένα τραγουδάκι (https://www.youtube.com/watch?v=Hs4Sim10UlQ) να ρθείς στα ίσια τώρα κι άσε τις κούπες για κάποια άλλη στιγμή

Advertisement