BuzzerBeater Forums

Bulgaria - I.1 > Сезон 27

Сезон 27 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: direct

This Post:
00
256199.301 in reply to 256199.300
Date: 6/4/2014 10:46:52 AM
PAF.bg
II.4
Overall Posts Rated:
121121
Ако беше 100% сигурен домакина, щях да мотся и аз. На мен не ми пука особено за А вече, остана ми утехата Утопия. Нямам конкуренция в групата, имам 500К в банката и печеля по 70К на седмица.

This Post:
11
256199.303 in reply to 256199.296
Date: 6/4/2014 3:55:09 PM
Slavia84
II.1
Overall Posts Rated:
77
Значиииии... Досега гледах да не ти обръщам много голямо внимание, ама едно да знаеш. Много мрънкаш, ама изключително много. Научи се да уважаваш противниците си и се научи да губиш.
Това, че най-вероятно аз ще отпадна се вижда и зад луната. Това, че този МОТС беше задължителен и за теб, вероятно се вижда и от друга галактика. При оставащи 5 мача докрая, твърде вероятно е ентусиазма ти пак да стигне моментните нива.
Отбора ти определено е по-добър от моя. Аз реално играя с 6-7 играча, които даже са далечко от нивото на А група. Тренирам други 2-ма. Ти опитвал ли си да го правиш в А група? Аз също имах поне 2 мача, в които можех да победя, но за тях вината си е изцяло моя (или както ти го разбираш - на смотания енджин). Така съм решил да играя и мога да се сърдя единствено на мен. Ти просто не спираш.

И една молба към GM-a или по-скоро въпрос. Доколко е разрешено даден мениджър да изнася данни за мач между него и друг играч във форума или на лични съобщения? Като по този начин те биват предоставени на трети лица (играчи), които от своя страна биха могли да ги използват за избор на тактика срещу въпросния отбор.

https://www.youtube.com/watch?v=s0Gpd2ooB9w

Last edited by mekosonic at 6/4/2014 5:02:22 PM

This Post:
00
256199.305 in reply to 256199.304
Date: 6/4/2014 5:01:34 PM
Slavia84
II.1
Overall Posts Rated:
77
Не съм сигурен, че разбирам какво точно питаш. ББ-мейла се води лична кореспонденция и тя затова е лична, за да си остане между вас. Никъде обаче няма забрана да публикуваш ББ-мейлите във форума, стига да са според правилата. Дали (до колко) е етично не коментирам.

За мачовете - никой нищо не може да ти забрани да пишеш във форума, пак стига да е според правилата. Не съм сигурен какво точно имаш предвид с горното изречение, но не вярвам да е нещо нередно. Пък ако е, ще го изтрием :)

Според моите разбирания, не е правилно да се споделят неща, които не могат да се видят при нормален преглед на даден мач (не случайно не могат да се видят от всички, а само от мениджърите на двата отбора). Конкретно питам за споменаването на това кой колко е заложил на мача. Не става въпрос само за нашия мач. И преди е имало подобни неща.

Last edited by mekosonic at 6/4/2014 5:04:52 PM

This Post:
00
256199.306 in reply to 256199.304
Date: 6/4/2014 5:36:15 PM
PAF.bg
II.4
Overall Posts Rated:
121121
Той няма предвид имейли, а че съм издал, че е мотсил. Защото вие виждате че е с по-голямо услие, но може да е ПИК на нормал. По тая гениална логика всички национални треньори трябва да ги наказват, че дават отчет. А и никой не може да ме спре да споделя дали съм бил ПИК или нормал.

А на него му казвам да не ми коментира отбора, защото аз не съм коментирал неговия. Дали рева си е моя работа, важното е че си коментирам моя отбор. Да ми даваш акъл кога да МОТС-я и колко ентус ще имам на края не е сериозно някак си. Много ти е тъпа и закачката и за тренировките, защото имам осем сезона в А и винаги съм тренирал на 100% на един пост (дори седмицата с мача на звездите) и винаги съм имал национали. Това ми е първи сезон с тренировки на форма, защото иначе няма как да съм конкурентен на останалите. Дори тоя сезон успях да бутна няколко тренки на един пост...

This Post:
00
256199.307 in reply to 256199.306
Date: 6/4/2014 6:17:48 PM
Slavia84
II.1
Overall Posts Rated:
77
Да го видим сега Славия с неговия дух колко победи ще вземе до края, за да ме прескочи. Макар че като си знам бруталния сезон, би трябвало да му върже. Аз тоя сезон имах три мача с дебели играчи, които бяха продавани веднага след мача с мен. Съответно мен ме бият, после падат от слабаци.

Сподели къде точно съм ти коментирал отбора? (за разлика от теб, който коментираш всеки един отбор и го определяш колко е слаб) Освен, че споделих очевадното. А именно, че е по-добър от моя (поне на хартия). Явно съм те засегнал с това. Извинявай! Сбърках! Моя е най-добрия и винаги ще бъде!

За осемте сезона и тренирането, мога да единствено да те поздравя. Значи знаеш колко е трудно и знаеш, че с формата, която (вероятно) предимно тренираш този сезон, е фасулска работа. Да, ама не. Определено не си конкуренция на повечето отбори (класирането го доказва). В нашата половина, ако всеки си играе играта... можеш да си конкуренция единствено на мен и Шефа. Ама и там не е много сигурно.

Last edited by mekosonic at 6/4/2014 6:19:27 PM

This Post:
00
256199.308 in reply to 256199.303
Date: 6/4/2014 6:29:30 PM
PAF.bg
II.4
Overall Posts Rated:
121121
Ето къде си ме коментирал:

Много мрънкаш, ама изключително много. Научи се да уважаваш противниците си и се научи да губиш.
... Това, че този МОТС беше задължителен и за теб, вероятно се вижда и от друга галактика. При оставащи 5 мача докрая, твърде вероятно е ентусиазма ти пак да стигне моментните нива.

Няма да коментирам силата на отбора, а само ще ти отбележа, че от 2 години, което може би са 8 сезона, не съм купувал играч над 500К. Изключение прави само трейнито ми и двама дето играха за 1-2 седмици плейоф и от тях загубих над милион. Въпреки това съм се качвал 2-3 пъти в А група през този период и в момента като домакин мога да бия всеки, ако не ме надцакат с тактика (мое мнение).

Нямам никакви комплекси, че нямам успехи в А, най-малкото защото е голяма доза късмет (програма в шампионат и жребий за купа) и най-вече защото е много трудно да изместиш старите отбори, както и на тези от 2-ра им е трудно да изместят мен. Затова и се кефя на Утопия, защото там при равни условия започнахме над 1000 мениджъри от цял свят и засега мачкам доста опитни играчи.

This Post:
00
256199.310 in reply to 256199.309
Date: 6/5/2014 2:37:19 PM
PAF.bg
II.4
Overall Posts Rated:
121121
А хита беше, че днес забравих да си сложа резервите във френдлито, което ми се случва за първи път откакто играя. Формата замина пак...

Advertisement