Ποιον τσακωμό; Εγώ δεν τσακώθηκα πάντως :P Οπότε δε χρειάζεται να απολογείσαι.
Στο διχασμένη προσωπικότητα θα συμφωνήσω, χαχα. Δε θα χαρακτήριζα έναν μάνατζερ που έχει τόσα χρόνια εμπειρίας στην Α1 άσχετο, αλλά δεν έτυχε να είναι στον ίδιο όμιλο οι ομάδες μας για να έχω άποψη.
Το έχω τελειώσει σημαίνει ότι πρέπει να περιμένω εχθρική συμπεριφορά στο S.E.F; :)
Δε συνηθίζω να φοράω σακάκια, οπότε μάλλον κάνεις κάποιο λάθος. ;)
Εάν όπως είπες στο νήμα που άνοιξες ψάχνεις κίνητρο για ανταγωνισμό, το ότι οι μπουκ σε δίνουν τρίτο από το τέλος για κατάκτηση μπορεί να είναι αυτό ακριβώς που έψαχνε η ομάδα σου. Άσε που ο αστερίσκος έλεγε ότι οι αποδόσεις έχουν να κάνουν με τα τωρινά ρόστερ, για όποιον μπορεί να ένιωσε αδικημένος και είναι και καθαρά υποκειμενικό.
Και πέρα από την πλάκα, επειδή τη μία εκθειάζεις τα γραφόμενα και την άλλη κάνεις λόγο για ματωμένα σακάκια, γενικά τα preview και τα άρθρα εμπεριέχουν και χιουμοριστικά ή μερικές φορές ιντριγκαδόρικα κομμάτια. Όπως με τον Μετεωρίτη για παράδειγμα ή όπως σου έγραψα πέρσι με Βόλο και Enjoy, που επειδή ο τελευταίος ξεπούλησε πριν τα πλέι οφ τον αποκαλούσα χιουμοριστικά τουρίστα, αλλά φυσικά ο Αλέκος το έπαιρνε στην πλάκα. Εάν ενοχλήσε επειδή πιστεύεις ότι ο μπούκερ υποτιμάει την ομάδα σου μπορεί δίπλα να υπάρχει ένα ΔΠ. Εάν όχι ο Ολυμπιακός θα συμπεριλαμβάνετε στα preview.