BuzzerBeater Forums

Hellas - II.2 > Season 27

Season 27

Set priority
Show messages by
This Post:
00
257389.30 in reply to 257389.29
Date: 5/18/2014 6:26:18 AM
Overall Posts Rated:
55
Επειδή δεν κουνιέται φύλλο στο φόρουμ είπα να ποστάρω τις καλύτερες επιδόσεις για την αγωνιστική που τελείωσε!
Ημέρα 13 (Σάββατο 17 Μαΐου 2014) : Επιδόσεις από http://www.buzzer-manager.com

Αποτελέσματα
Elefsiniakos 93 - Tromokrates 105
Megalh Velanidia 93 - scratching burners 76
bromia 83 - MENIDI CITY TEAM 94
kologries 101 - kleinmein 115
MartiouUnited 122 - Rationalistas 58
Probonas rules II 97 - Great Alexander 84
Ag. Dimitrios Ninja Turtles 72 - Xeftilaikos 66
Corsairs 111 - Indestructible 64

Οι καλύτερες ομαδικές επιδόσεις της βραδιάς
Πόντοι : 122 : MartiouUnited
Ριμπάουντ : 60 : MartiouUnited
Ασσίστ : 45 : MartiouUnited
Κλεψίματα : 9 : Corsairs
Τάπες : 14 : Corsairs

Οι καλύτερες ατομικές επιδόσεις της βραδιάς
Πόντοι : 38 : J. Zuberník (kleinmein)
Ριμπάουντ : 21 : P. Kosmidis (Xeftilaikos)
Ασσίστ : 17 : B. Schiemann (MartiouUnited)
Κλεψίματα : 4 : P. Dolapsakis (MENIDI CITY TEAM), N. Arso (Corsairs)
Τάπες : 6 : P. Larsson (Corsairs)

Το Τop 5 της βραδιάς
Πόιντ Γκαρντ : P. Kosmidis (Xeftilaikos) (14 Πόντοι, 21 Ριμπάουντ, 4 Ασσίστ, 1 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 27
Σούτινγκ Γκάρντ : B. Frame (Corsairs) (26 Πόντοι, 3 Ριμπάουντ, 9 Ασσίστ, 1 Κλεψίματα, 2 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 30
Σμολ Φόργουορντ : C. Thomas (MartiouUnited) (15 Πόντοι, 9 Ριμπάουντ, 14 Ασσίστ, 2 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 32
Πάουερ Φόργουορντ : J. Zuberník (kleinmein) (38 Πόντοι, 14 Ριμπάουντ, 4 Ασσίστ, 0 Κλεψίματα, 1 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 42
Σέντερ : F. Tsirliagkos (Probonas rules II) (30 Πόντοι, 18 Ριμπάουντ, 5 Ασσίστ, 2 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 42

Ο MVP της βραδιάς
F. Tsirliagkos (Probonas rules II) (30 Πόντοι, 18 Ριμπάουντ, 5 Ασσίστ, 2 Κλεψίματα, 0 Τάπες), J. Zuberník (kleinmein) (38 Πόντοι, 14 Ριμπάουντ, 4 Ασσίστ, 0 Κλεψίματα, 1 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 42

Η χειρότερη επίδοση της βραδιάς
A. Rodella (Ag. Dimitrios Ninja Turtles) (4 Πόντοι, 4 Ριμπάουντ, 2 Ασσίστ, 2 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : -6

Στατιστικά όλων των ειδών
Ο παίκτης με τα περισσότερα λάθη : M. Tirovouniotis (bromia) : 8 Λάθη

Ο παίκτης - στόχος των διαιτητών : Y. Christoulakis (Great Alexander), O. Stasiak (Xeftilaikos), M. Tirovouniotis (bromia), P. Taddia (kleinmein) : 6 Φάουλ

Ο ακρογωνιαίος λίθος (περισσότερα λεπτά) : A. Pillo (Probonas rules II), V. Mikolenkovas (Probonas rules II), A. Gakidis (Ag. Dimitrios Ninja Turtles), I. Farmakidis (Indestructible), P. Dakis (Indestructible), Y. Vournas (Indestructible), N. Skountis (Indestructible), P. Kosmidis (Xeftilaikos), L. Congtai (kleinmein), V. Preikšas (Corsairs), A. Baffa (Rationalistas), G. Bouzas (Rationalistas), P. Skerijanc (Rationalistas), D. Boraso (Rationalistas) : 48 Λεπτά

Ο σουτέρ : V. Preikšas (Corsairs) : 5 Τρίποντα

Ο καλύτερος : P. Taddia (kleinmein) : Αξιολόγηση : 17.0

Ο χειρότερος : P. Dakis (Indestructible) : Αξιολόγηση : 1.0

This Post:
00
257389.31 in reply to 257389.30
Date: 5/19/2014 3:21:51 AM
Overall Posts Rated:
8787
Πάντως Thunderchief, αν και λογικό είναι μερικές ομάδες να μην έχουν σαν βασικό στόχο το κύπελλο, ειδικά από τη στιγμή που είσαι πρώτος στην Α1, αλλά έδειξες πολλά κιλά @ρχίδι@ ρε φίλε την προηγούμενη πέμπτη. Καλή επιτυχία παιχταρά μου και για αύριο. Κλείσε και αυτό το σπίτι!!! Καλή επιτυχία και στις υπόλοιπες ομάδες που παίζουν κύπελλο καθώς είδα ότι από τις συνολικά πέντε, οι τρεις παίζουν με ομάδα Α1.

Για όλους τους άλλους εβδομάδα ξεκούρασης αυτή. Από μια γρήγορη ματιά στα ρόστερ των ομάδων All Star κάτι μου προμηνύει ότι εμείς οι κόκκινοι πάμε για τρελή ήττα. Δε βαριέσαι όμως!!! :)

This Post:
00
257389.32 in reply to 257389.31
Date: 5/19/2014 5:19:55 AM
Overall Posts Rated:
55
Χαχαχα ισχύει. Θα φάμε καλά στο all-star game! Τώρα για το κύπελλο από τη στιγμή που με υποτίμησε τόσο πολύ ο αντίπαλος ήταν λογικό να το πληρώσει. Αύριο τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα αφού ο αντίπαλος φαίνεται να έχει το κύπελλο ως βασικό στόχο... Λογικά χάνουμε αλλά η ως τώρα πορεία ήταν μαγική!!!

This Post:
00
257389.33 in reply to 257389.32
Date: 5/19/2014 5:52:20 AM
Overall Posts Rated:
8787
Εντάξει να σου πω κάτι, ποτέ δεν ξέρεις. Ο Ολυμπιακός έχει από κάτω τον Θρύλο που είναι μεγάλη απειλή και αν τον στείλει μια θέση πιο κάτω, θα αντιμετωπίσει από απέναντι τους Δράκους ή τον Legend που είναι καλές ομάδες και σίγουρα θα βάλει σε κίνδυνο την παραμονή του, κάτι για το οποίο δεν ρισκάρεις για 50 000 $ του κυπέλλου.

Από την άλλη μεριά εσύ, αν δεν έχεις ως στόχο την άνοδο (αν και για μένα κακώς, στην αρχή της σεζόν σε θεωρούσα από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου) τότε είσαι πολύ άπλας, αφού η παραμονή σου είναι εξασφαλισμένη δεδομένου ότι και play out να παίξεις, δε θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα απέναντι σε έναν εικονικό παίχτη (σύντομα και ο Burners!!!). Οπότε μοιράζεις τα λεπτά σου, εξοικονομείς διάθεση, τουμπανιάζεις αγωνιστική και δίνεις πόνο. Έχεις και την έδρα αυτή τη φορά οπότε μη μασάς. Εγώ πιστεύω ότι μπορείς!!!

υγ: όχι ότι αξίζει να ασχοληθείς, αλλά είναι κρίμα παλιές ομάδες με καλούς μάνατζερς, αντί να πουν ένα συγχαρητήρια να μιλάνε για "κλέψιμο" και "unfair" τρόπο διεξαγωγής του παιχνιδιού.

This Post:
00
257389.34 in reply to 257389.33
Date: 5/19/2014 7:28:10 AM
Overall Posts Rated:
55
Στην αρχή της σεζόν και εγώ πίστευα ότι θα πάω καλά αλλά κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα με απογοήτευσαν και αποφάσισα να κάνω ριζικές αλλαγές στο ρόστερ. Το καλό είναι ότι την προηγούμενη αγωνιστική έπαιζα με τον Indestructible που είναι εικονικός και δεν ταλαιπωρήθηκαν με έξτρα λεπτά οι παίκτες μου. Το κύπελλο δεν το κυνήγησα ποτέ και ούτε θα το κάνω. Προτιμώ να εξαντλήσω τις όποιες λίγες πιθανότητες μου για την είσοδο μου στα πλέι οφ και από εκεί ότι γίνει. Όσον αφορά τον I.C.I. BC φαίνεται να το ήθελε το κύπελλο γιατί μου έστειλε και ένα ειρωνικό μήνυμα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω που ήταν "unfair" στην συγκεκριμένη αναμέτρηση το παιχνίδι. Κατέβηκε με 2 βασικούς... Τι περίμενε να κερδίσει 20 πόντους? Δεν μπορώ να καταλάβω....

This Post:
33
257389.35 in reply to 257389.34
Date: 5/19/2014 8:54:17 AM
Overall Posts Rated:
8787
Δεν αξίζει να ασχοληθούμε άλλο με το θέμα φίλε. Ελπίζω να μην μπήκες καν στον κόπο να απαντήσεις σε ειρωνικά pm. Εσύ το ήθελες περισσότερο. Προτίμησες να κατεβάσεις ελλειπή πεντάδα εναντίον μιας παρατημένης ομάδας ( Burners ) και το πλήρωσες. Αλλά είχες την ευκαιρία να χτυπήσεις υπό καλύτερες προϋποθέσεις το κύπελλο. Κέρδισες δίκαια, δεν έκλεψες τίποτα (ετυμολογικά όταν κλέβω χρησιμοποιώ αθέμιτα μέσα και εσύ δεν το έκανες) και εκεί τελειώνει το θέμα. Πολύ απλά δε χωράνε δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη.

This Post:
00
257389.36 in reply to 257389.35
Date: 5/20/2014 1:51:51 PM
Overall Posts Rated:
8787
Και μείναμε και επισήμως ως όμιλος χωρίς εκπρόσωπο στο κύπελλο. Εντάξει λογικό σε έναν τόσο ανταγωνιστικό όμιλο με τις περισσότερες ομάδες του σχεδόν ισάξιες, χωρίς καμιά να μπορεί να ξεχωρίσει καθαρά ως φαβορί για άνοδο.

Η μοναδική ίσως έκπληξη που δεν περίμενα να αποκλειστεί, ήταν ο Άγιος Δημήτριος. Αλλά στο σημείο που είμαστε, μια ομάδα που καλαμπουρίζει στην IV ( και καλά κάνει!!! ) έχει ξεκάθαρο πλεονέκτημα σε ενθουσιασμό-διάθεση-λεπτά απέναντι σε μια ομάδα που κυνηγάει υπό πολύ καλές προϋποθέσεις την άνοδο στην Α1.

Thunderchief, μια χαρά εμφάνιση φίλε μου. Πολύ πειστική!!! Δεν πειράζει, έπαιξες στα ίσια μια ομάδα Α1 και μόνο που πήγες να γυρίσεις τέτοιο παιχνίδι στο τελευταίο τρίλεπτο, ήταν αρκετό. Το μοναδικό σημείο που σε κέρδισε εύκολα ήταν τα ριμπάουντς. Πολύ σημαντικό και γι αυτό άλλωστε πληρώνεται αδρά. Μια λεπτομέρεια, κατόπιν εορτής όμως, γιατί δεν ρίσκαρες μια πρόβλεψη; Έτσι κι αλλιώς ήσουν το αουτσάιντερ.

Καλή εμφάνιση και από τον Probonas επίσης. Δυνατό ματς. Στο τέλος άνοιξε τη διαφορά ο Αυτοκράτορας Άρης.

Tromokrates και kologries από μια γρήγορη ματιά, νομίζω δεν το κυνήγησαν σήμερα.

Οπότε επικεντρωνόμαστε όλοι στο πρωτάθλημα από σήμερα. Καλή συνέχεια σε όλους.

This Post:
00
257389.37 in reply to 257389.36
Date: 5/20/2014 4:52:46 PM
Overall Posts Rated:
55
Και να ρίσκαρα πρόβλεψη μάλλον έξω θα έπεφτα. Φαντάζομαι ότι επειδή ο SG μου στον ματς με τον I.C.I. έπαιξε πολύ καλά αποφάσισε να τον μπλοκάρει κάτι που φάνηκε από το 7/23... Ίσως καλύτερα που αποκλείστηκα ώστε να εξαντλήσω τις όποιες ελπίδες μου για πλει οφ!!!

This Post:
00
257389.38 in reply to 257389.37
Date: 5/21/2014 6:37:10 AM
Overall Posts Rated:
2727
Δυστυχώς το ρίσκαρα πολύ. Κατέβηκα με δεύτερα στην έδρα του και με μικρότερη διάθεση, για να αυξήσω τις πιθανότητες στο επόμενο παιχνίδι. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η αναποτελεσματικότητα του sg απέναντι σε έναν ψόφιο αντίπαλο... και τώρα, ξεσκαρτάρισμα.

This Post:
00
257389.39 in reply to 257389.38
Date: 5/21/2014 8:58:28 AM
Overall Posts Rated:
8787
Όντως ένας sg με 11000 μισθό, να έχει μέχρι καταρτισμένη, βία διαπρεπή άμυνα. Άρα βλέποντας και τα skills του Waldrop που είναι στη λίστα, αυτό που μπορώ να διακρίνω, είναι ότι έτυχε και δοκίμασε πάρα πολλά τρίποντα. Δεδομένου ότι δεν έχει μεγαλύτερη εμβέλεια ( και απέχει αρκετά από το θαυμάσιο περιφερειακό σουτ ) για να είναι εύστοχος από το τρίποντο αυτός δοκίμασε 17 και ευστόχησε σε 3. Αν τα αφαιρέσουμε από τα συνολικά, τότε έχουμε 15 δίποντα σε 36 προσπάθειες. Όχι ότι βελτιώνει σημαντικά το ποσοστό ( από 0,32 σε 0,42 ) αλλά δίνει μια καλύτερη εικόνα στο παιχνίδι του. Εκεί που καταλήγω εν τέλει είναι πως ίσως η σχετικά χαμηλή εμβέλεια σε συνδυασμό με το σχετικά υψηλό περιφερειακό σουτ ίσως να μην ήταν η ιδανική επιλογή για να πάρει τις προσπάθειες σε ένα σύστημα μέσης επικέντρωσης.

This Post:
00
257389.40 in reply to 257389.39
Date: 5/22/2014 8:35:53 AM
Overall Posts Rated:
00
Συγνωμη που μπαινω στα << χωραφια>> σας, αλλα ψαχνω να βρω τι εγινε.
Αλλη ομαδα ειδα το Σαββατο σε μια γρηγορη ματια που εριξα, αλλη βλεπω σημερα.
Λογω ολ σταρ δεν καταλαβα οτι παιζω Τριτη, θα επαιζα με τα δευτερα και χαλαρα. Αλλα το Σαββατο βαρεθηκα να φτιαξω την ομαδα και παιξανε μονοι τους.
Ετσι να ηταν οι προπονητες.... Ο sg παντως εχει 12 αμυνα (για την ιστορια)

Advertisement