BuzzerBeater
BuzzerBeater Forums
BB Hellas > U21 National Team Speeches
Back to the Sneak Peek
BB Hellas
Prosfero paikti mou sto market
4
ΦΙΛΙΚΑ Προσκλήσεις
13
U21 National Team Speeches
5
*ΔΙΑΓΡΑΦΗ*
1
U21 Election Rules
2
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
3
PROSONTA SF-SG
5
ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΝΙΚΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ - ...
2
*ΕΣΒΗΣΕ*
1
play offs
38
Αγγελια
1
Hellas Vs Hellas U21
22
Προτασεις για βελτιωση του παι...
4
Israel U21 Hellas U21 93...
16
basket organizer
4
enthousiasmos
5
CLUB ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ!!!
49
idiwtiko prwtathlima
4
QUIZ
3
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
17
<
>
Favorite Folders
U21 National Team Speeches
(thread closed)
Set priority
High
Normal
Low
Show messages by
Everybody
kavala44 (1)
GM-Macedonian (1)
Search this Thread (Supporter Feature)
From:
kavala44
To:
G.P
This Post:
0
74939.3
in reply to
74939.2
Date: 2/24/2009 9:20:05 AM
xorafa-4-
III.1
Overall Posts Rated:
97
Σήμερα ξεκινάνε οι εκλογές για την Εθνική νέων. Σκέφτηκα από την πλευρά μου να βάλω υποψηφιότητα για την θέση του προπονητή. Με λένε Γιάννη είμαι από Καβάλα είμαι 30χρονών ασχολούμαι με την ομάδα μου( xorafa-4-)από την 3 σεζόν. Η Εθνική νέων πιστεύω ότι έχει πολύ δουλειά όχι όσο τόσο για μία καλή πορεία σε ένα τουρνουά αλλά ώστε σε 2-3 σεζόν να ετοιμαστούν κάποιοι παίχτες για την μεγάλη ομάδα. Βέβαια στόχος μας θα είναι να πετύχουμε και στα δύο πράγματα. Ετσι βασικός σκοπός μου είναι να δημιουργήσω μία ομάδα από χρήστες που θα ασχολείτε με τα κοινά της εθνικής και να καταφέρω όλα τα παιδιά που ασχολούνται με το παιχνίδι στην άκρη του μυαλού τους να έχουν κάθε Δευτέρα τι έκανε η Εθνική. Το πλάνο θα είναι ως εξής:
• Εθνικός προπονητής
• Βοηθός προπονητή
• Δύο Υπεύθυνοι για τους παίχτες της εθνικής.
Θα ξεκινήσουμε την αναζήτηση παιχτών που θα τους βελτιώσουμε ώστε μελλοντικά να χτυπήσουν την πόρτα της Εθνικής.
• Τρεις χρήστες σκάουτερ:
Θα είναι υπεύθυνοι για την κατασκοπεία των αντιπάλων ομάδων στην διάρκεια του τουρνουά, θα υπάρχει καταγραφή στοιχείων του αντιπάλου.(παίχτες, συστήματα).
• Επικοινωνία
Μία φορά την εβδομάδα πριν τους αγώνες θα υπάρχει ανοιχτή επικοινωνία μέσω msn με το team για τα τρέχων θέματα.. Οποιος φιλός εκτός του team που θα θέλει μπορεί να συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια.
o ΠΡΟΣΟΧΗ
Οι θέσεις θα συμπληρωθούν από παιδιά που θα θέλουν εθελοντικά να βοηθήσουν αυτή την προσπάθεια .Ισως να δημιουργηθούν και άλλες θέσεις αν χρειαστούν.
Αφού σας ανάλυσα κάποια πράγματα που έχω σαν αρχή στο μυαλό μου ζητώ την ψήφο σας και σας υπόσχομαι να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου να έρθουν επιτυχίες στην Εθνική και στην ζωή μας. Καλή τύχη σε όλους τους υποψηφίους να κυλήσει η εκλογική περίοδο ομαλά μιας και δεν υπάρχει λόγος για το αντίθετο όλοι για ένα σκοπό βάζουμε για το καλό της Εθνικής Ελλάδος.
Mark Unread
Ignore User
From:
GM-Macedonian
This Post:
0
74939.4
in reply to
74939.3
Date: 2/24/2009 11:02:23 AM
Overall Posts Rated:
31
Απο χρηστη BORBA
:
Αν και σχετικά νέος στο παιχνίδι είπα να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου στα βαθιά... μετά από πολύ και έντονη σκέψη αποφάσισα να βάλω υποψηφιότητα, προκειμένου να αναλάβω τις τύχες της εθνικής μας ομάδας.
Ο λόγος της απόφασής μου αυτής είναι ένας και μοναδικός... θέλω να δω την HELLAS στο υψηλότερο σκαλί της Ευρώπης. Εκεί, που της αξίζει δηλαδή. Εκεί, που θα πρέπει ΟΛΟΙ μας να θαυμάζουμε την γαλανόλευκη!
Αν το όραμά μου αυτό συμπίπτει με το δικό σας τότε σας καλώ να γίνετε συνοδοιπόροι μαζί μου σε αυτό τον εγχείρημα. Θα ήταν μεγάλη τιμή μου να είχα την ψήφο σας!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων BORBA!!!
Υ.Γ.: Σε περίπτωση εκλογής μου θέλω να ξέρετε πως θα ζητήσω και θα χρειαστώ την βοήθεια και τις συμβουλές όλων σας. Αλλωστε, σε καμία περίπτωση, στόχος μου δεν είναι να γίνω ένας απολυταρχικός manager! Πιστεύω μου είναι πως η HELLAS θα πρέπει να είναι συλλογική υπόθεση!!!
Γεννήθηκες μαύρος, έζησες άσπρος. M.Jackson ζεις, για πάντα Παοκτσής.
Mark Unread
Ignore User
Disable Emoticons and Images