ערב טוב לכולם !
קצת אינפורמציה לקראת המשחק:
היום במוקד נפגוש את פולין.. נבחרת חזקה מאוד נמצאת במקום ה16 בעולם ומציגה קהילה מהגדולות בבאזר עם 2800 פעילים שזה כמעט כפול 2 מהקהילה שלנו..
כבר רשמה נצחונות מאוד מרשימים העונה מול ספרד וגם את הולנד ניצחה לפני שבועיים.. מחזיקה בהתקפה מעולה בקו הקדמי וגם באחורי במידה די דומה..
בקיצור כמו שהזכרתי בצהריים זה משחק חשוב מאוד אחרי החוויה הלא נעימה של השבוע שעבר.. נהיה חייבים לנצח ואם אפשר אז גם להשיג הפרש טוב.
נושא הכושר עדיין בעייתי השבוע כששחקנים משמעותיים בכושר די ירוד לעומת זאת אצל הפולנים כושר די מעולה אצל רוב הרוטציה .
טקטיקות:
הגישה היום תהיה קראנץ.. אנחנו בהתלהבות די גבוהה, לא התלהבות שיא אבל עדיין יחד עם הקראנץ זה צריך להיות שילוב מעניין שנקווה שגם יעבוד..
הסיבה לגישה הזאת היום היא כי כבר אין לנו מה להפסיד.. ההפסד להולנד די הרחיק אותנו מהסיכויים לסיים שניים.. כרגע אנחנו צריכים בכל מחיר לתפוס לפחות את המקום השלישי..
ואם בטעות נסיים שניים אז לא נצטרך טורניר של הזדמנות שנייה ונרוויח עוד נקודות דירוג ואת המשחק כנראה נפסיד.. אבל זה מצב מאוד אופטימי ועדיף על כל מצב אחר שאפשר להסתכל עליו כרגע..
ואני לא רואה הפתעות ממשיות עם הבית שלנו ככה שאני בספק אם נוכל לסיים במקום הזה .
התקפה
אני קודם כל יגיד שמבחינתי האופציות היום היו רק טקטיקה עם קצב מהיר.. לא קצב רגיל ולא איטי.. כמו שאמרתי אנחנו חייבים לקלוע כמה שיותר ולנסות ליצור הפרש עד כמה שאפשר..
אנחנו היום ברוטציה של שלושה גארדים שזה אולטימטיבי להתמקדות במשחק חוץ אבל הטקטיקה היום תהיה כדור בתנועה(פוש דה בול) כיוון שהפולני נוהג לחזק את ההגנה שלו באיזוריות וכבר שיחקנו במשחק האחרון התקפות מהירות וגם הוצאנו ציון די מרתיע ככה שאנחנו רוצים שבכל איזורית של הפולנים(צריך לקחת בחשבון שלפני כן שיחקנו המון לוק אינסייד) תהיה לנו האפשרות לקלוע בצד אחר ולמעשה לקלוע כמה שיותר ושלא יצליחו להאט אותנו הגנתית .
בגבוהים ישחקו שתיים מהקלעים הבולטים שלנו שבכושר שיא ויוכלו לתת אופציות התקפיות תחת הסל.
הרוטציה עצמה תפורט בהמשך התדריך.
הגנה
הפולנים נוהגים לערבב בעיקר בין לוק אינסייד וראן&גאן.. פחות טקטיקות מאוזנות..
במשחק האחרון מול איטליה הם שיחקו פנימה.. אני די מעריך שהם יילכו פנימה גם היום כיוון ששתי גארדים חשובים שלהם בכושר 7 שזה עדיין לא כזה נמוך אבל אנחנו לא יודעים כמה חשיבות המאמן מייחס מבחינתו לכושר משחק..
ואם הוא קצת אינטלגנט הוא יראה שאנחנו גם מנסים ללכת הפוך על הפוך ואם יינסה להיכנס לראש שלנו אולי יחשוב שנהמר שאחרי לוק אינסייד הוא יילך החוצה ונתכונן להתקפות מהירות אז ימשיך שוב עם משחק הפנים בהתאם גם לכושר שלו השבוע..
אבל לסיכום, זה קצת תיאוריות אבל השמירה הערב תהיה אישית כיוון שלא נרצה לקחת סיכונים מיותרים במשחק משמעותי כזה מול נבחרת שאנחנו לא מכירים לעומק וקצת קשה יותר לקרוא אותה מאשר את שאר הנבחרות..
ויש להזכיר שצדוק יחסר לנו היום ביגלל כושר ירוד של 6 וזה מאוד משמעותי במידה והם יילכו פנימה וזה מאוד חבל.. נקווה שהקראנץ איכשהו יעזור לנו גם הגנתית וגם עליות מעולות שהיו לנו בתחום הזה השבוע.