BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > Milli Takım Maçları

Milli Takım Maçları

Set priority
Show messages by
This Post:
00
5156.3 in reply to 5156.2
Date: 11/1/2007 8:58:31 PM
Overall Posts Rated:
00
o oylardan birisi benim :P

This Post:
00
5156.4 in reply to 5156.3
Date: 11/3/2007 2:18:36 AM
Overall Posts Rated:
1010
Maç iki gün sonra oynanacak ama ben şu an milli takımın durumunu biraz açıklamak istedim.

Bu hafta içerisinde çok iyi oyuncular gerek forumdan gerek BB-Mail'den bana ulaştırıldı. Bütün herkese teşekkür ediyorum. Grubumuzda ilk maçımız Macaristan'la ve rakibimizin koçu bir kaç kez mesajlaşmış olduğum LA-Hucklee.

Gördüğüm kadarıyla onlar da bizimle aynı durumda. Pivot sıkıntısı yaşıyorlar. Şu an pivotlarımızın arasında benim açımdan önemli olan 4 özelliği de iyi olan yok. Bu maçta Pivota Can Karamürsel'i koymayı düşünüyorum. 208 boyunda. Fakat düşüncem şu ki, Pál Gyárfás adlı oyuncularını pivota koyarlarsa pota altında apışır kalırız o 218 boyunda ve bizim Can'dan ribauntu bir kaç kademe daha düşük olsa bile alabilir normal şartlarda. Oyunda ne olur bilmiyorum Fakat Pál Gyárfás'ın özellikleri muhtemelen düşük. 8 sayı 8 ribaunt ortalamasıyla oynuyor. umarım patlamayı bizde yaşamaz

Uzun Forvet pozisyonunda Üsame Gürçay boy gösterecek. o da can'la aynı boyda ve tek farkı pasının vasat olması. Rakipte Ödön Kóczián adlı oyuncu büyük ihtimalle sahada olacak ve çok iyi ribauntçu bir uzun forvet bulamazsak iki güne kadar ribauntlarda ezileceğimiz muhtemel olasılık gibi duruyor. Takımımızdaki en iyi ribaunt "güçlü" seviyesiyle Tolga Roni'ye ait ve o da bildiğiniz gibi Şutör Gard

Kısa Forvet ise en çok oyuncu gönderilen ve son gönderilen oyuncuyla birlikte hiç sıkıntı yaşamayacağımızın en önemli göstergesi olan bir pozisyon. Tüm skillerinin toplamı 68 olan Osman'ın Macar kısa forvetlere karşı bir boy üstünlüğü de olacak.

Şutör Guard ise Tolga Roni'yle beraber uçacağa benziyor. Tolga'nın ana yetenekleri dışında yan özelliklerinin de gelişmiş oluşu çok önemli. boyu 183 olmasına rağmen zıplama yeteneğiyle kapatabileceğine inanıyorum.

Oyunkurucu pozisyonu da sıkıntımızın olmadığı bi pozisyon. Tevfik Gülüs orayı çok rahat domine edeceğe benziyor. Kondisyonunun güçlü olması büyük avantaj.

rakibin taktik olarak ne çıkacağı hakkında en ufak bi fikrim yok. Temel, Adam Adama çıkmayı düşünüyorum risk almamak adına. çünkü bazen fena ters tepebiliyo

This Post:
00
5156.5 in reply to 5156.4
Date: 11/3/2007 12:02:31 PM
Overall Posts Rated:
00
abi başarılar:) ben umutluyum acıkcası..sana yardımcı olacağız için rahat olsun..tam destek hep destek.bu oyun daha yeni..eksiklerimizi görüp acığı kapatırız..kendi adıma söyliyim..milli takım oyuncularına göre antreman vereceğim..

This Post:
00
5156.6 in reply to 5156.4
Date: 11/4/2007 1:11:03 PM
Overall Posts Rated:
227227
abi nereye hangi özelliklerden adam gerekiyor onları açıklasan benim gibi yeni başlayan insanların şimdi olmasada ileride yardımalrı olabilri

From: Ozic

This Post:
00
5156.7 in reply to 5156.6
Date: 11/4/2007 3:42:52 PM
Overall Posts Rated:
00
bu konuyu forumda milli oyuncular basligi altinda tartisiyoruz saten oraya bakarsan iyi olur duruma gore en iyi oyuncunu oradan super bamma iletirsin yada ozel mesaj atarsin