BuzzerBeater Forums

BB Israel > כלכלה - צריך שינוי?

כלכלה - צריך שינוי?

Set priority
Show messages by
From: naor

This Post:
00
40573.3 in reply to 40573.2
Date: 7/28/2008 2:46:09 PM
Overall Posts Rated:
33
נכון אבל אל תשכח אחי שהעליה בשכר היא תעלה בתחילת העונה ואז למעשה זה ינחת עליך בבום אחד גדול כי הריי זה עדכון של שנה ולא של חצי שנה וגם הערכת שחקן כבר לא תהיה ממש רלוונטית לפלייאוף ולסוף השנה

This Post:
00
40573.4 in reply to 40573.2
Date: 7/28/2008 2:47:26 PM
Overall Posts Rated:
11
לא לשכוח את משחקי הטלויזיה ואת השאיפה להגיע לפלייאוף עם יתרון בייתיות לפחות בשלב המוקדם. דברים שנותנים הכנסות נוספות מעבר לעובדות שאהוד הטיח בנו...:)
חוץ מזה מי אמר שהמשחק הזה אמור להיות קל?
דבר נוסף הוא שכנראה אנחנו אמורים יותר להתמקצע בגידול ופיתוח שחקנים מאשר בלחסוך ולקנות...

From: Omri™

To: Ehud
This Post:
00
40573.5 in reply to 40573.4
Date: 7/28/2008 2:54:11 PM
Overall Posts Rated:
00
אם לא יעלו יותר את המשכורות באוסטאר אז בעוד כמה עונות רוב שחקני הנבחרת יהיו עם משכורת בין 5000 ל-10000 קצת מוזר לא?

איך אתה מרוויח 30000 מהמוצרים וכל זה?????
אני מרווויח רק 8000

From: naor

This Post:
00
40573.6 in reply to 40573.5
Date: 7/28/2008 2:56:10 PM
Overall Posts Rated:
33
קשוא לכמות הרוכשיי מנויים אצלך ואצלי לדוג' אני לא חושב שיש יותר מ500 אצלו לעומת זאת יש משהוא כמו 1500-2000
אז אני מאמין שהוא גם מרוויח בהתאם

From: Ehud
This Post:
00
40573.7 in reply to 40573.6
Date: 7/28/2008 3:18:34 PM
Overall Posts Rated:
274274
אני שמח לראות את התגובות - זה רק מראה שהנושא מדבר לכולם.

אז כמה נק' - קודם כל בהחלט לא הזכרתי וחשוב לציין את משחקי הטלוויזיה, וגם את משחקי הגביע שצריך להעריך אותם נכון גם בפן הכלכלי.

והפליאוף גם חשוב - אני עם יתרון ביתיות לפחות עד הגמר, אם אני אגיע לשם, ויכול להיות שאפילו שם תהיה ביתיות - אבל שוב, לא צריך לצפות להכנסה כזאת רצינית, במיוחד לנוכח העובדה שהרווחים מתחלקים.

אני בהחלט לא חושב שהמשחק צריך להיות קל. בכלל לא. אבל המחירים בשוק לא פרופורציונאלים לנוכח היכולת הכלכלית של הקבוצות.

ואגב, תוצאת לווי של הקשיים הכלכלים האלו מתבטאת בקניה ומכירה של שחקנים ישר אחרי אימון אחד בניסיון קלוש להרוויח כמה ג'ובות.

אני חושב שהשינויים שצריכים להיות הם מספר מנויים שגדל על בסיס שבועי. בנוסף לכך שבתחילת העונה יש מספר מסויים של מנויים.
צריך לקרוא לזה אולי מועדון מעריצים כמו שזה נקרא במשחקים אחרים ואז יש היגיון גם שאנשים נרשמים במהלך העונה.

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
From: Warrior

This Post:
00
40573.8 in reply to 40573.1
Date: 7/28/2008 3:34:01 PM
Overall Posts Rated:
1010
אני בעיקרון לא ממש דואג.. גם לא אם הייתי בליגה 2/3 עם הכנסה די נמוכה..
קודם כל , ההשקעה הכי טובה כאמור זה המגרש.. להגדיל בכל הזדמנות .. זאת ההשקעה באמת הכי מוצלחת לטווח הארוך והכי בטוחה גם .. אי אפשר להסתמך יותר על דברים אחרים בקטע של הכלכלה ..

כמו שאמר הרוצח השקט שכחת גם את משחקי הטלוויזיה שזה המון כסף גם בקנה מידה של ליגת העל .. בליגה 2 זה 300 אלף אם אני לא טועה זה יפה מאוד ..
מענקים זה דבר שאולי יגיע בהמשך..

ולמה אמרתי שאני לא דואג? כי הכלכלה פה מתפתחת לאט לאט.. אל תשכח שזה דבר הדרגתי אחרי הכל גם במשחקי הרשת הגדולים האחרים התחילו שלב שלב והיו קשיים בהתחלה.. אבל יחסית לעונה 5 הכלכלה פה בסדר ונראית גם בדרך הנכונה.. השוק עולה מחודש לחודש.. וביכלל כל הכלכלה מתפתחת מחודש לחודש.. אני באמת סומך על הביברים אני חושב שיש לנו יוצרי משחק מדהימים שמבינים עניין ויודעים מה הקהילה רוצה ובאמת סומך עליהם בכל מהלך כי גם הם חלק מהמשחק ויש להם קבוצות אז יש להם אינטרס דומה לשלנו .. ועד עכשיו לא הייתי מאוכזב משום שינוי במשחק ואני בהחלט סומך עליהם בדברים האלה.. בעיקר כשבאמת אם נסתכל גם על השחקנים הכי גדולים בבאזר כרגע , זה לא הולך בכיוון של ההאטריק לדוגמא לכיוון של הכלכלה המוגזמת של שחקנים עם מיליון פלוס משכורת או משהו כזה.. זה לא יקרה פה , וטוב שככה .

שורה תחתונה , אני אומר , לא לדאוג.. הכל יסתדר.. תדאגו רק להגדיל מגרש בהכל הזדמנות ולצבור כמה שיותר מנויים .. כמובן שבין היתר לנסות להרוויח ככה מהשקעות בשחקנים מקנייה לאימונים ומכירה .. והכל יסתדר בסוף .

This Post:
00
40573.9 in reply to 40573.8
Date: 7/28/2008 4:06:46 PM
Overall Posts Rated:
274274
אני מסכים איתך ברוב מה שאמרת.
אכן יש איזון ויש פוטנציאל ממשחקי הטלוויזיה.

אני לא מסכים אבל עם משהו מאוד בסיסי. להגדיל את האולם.
לפני שמתנפלים עלי, ברור שצריך להגדיל את האולם.

אבל לא בכל הזדמנות שיש - ואני אסביר.

קודם כל, אולם גדול עם קבוצה שלא מנצחת לא שווה כלום - חייבים ליצור ולשמור על רמה גובהה של קבוצה לפני שמרחיבים ובזמן שמרחיבים.

והסיברה השניה - המרכזית והבעייתית ביותר שיש לי זה שיש פוטנציאל מאוד נמוך של צופים שיכול להגיע למשחקים שלי. יש לי 1500 מנויים, כמות לא רעה וגם לא מהגובהות ביותר. יש הרבה קבוצות ליגה 2 עם פחות מנוים ויש הרבה שיש להן יותר.

על ליגת העל אני לא רוצה להרחיב.

אבל עם המספר הזה, אין לי שום סיבה להגיע לאולם של 10,000 צופים.
עכשיו אני מרחיב ל7000 ואני לא כזה בטוח שאני אצליח למלא את האולם הזה בכל הזדמנות. אם אני אצליח להגיע לסכומים של 200,000 מהאולם זה יהיה בהחלט הישג גדול מבחינתי. וכרגע זה ניראה הישג דיי רחוק.

From: adomole

This Post:
00
40573.10 in reply to 40573.9
Date: 7/28/2008 4:16:49 PM
Overall Posts Rated:
22
אז רק תבין, שכשאתה מרוויח גג 200 אלף ממשחקי בית (בצדק אגב אתה לא מזכיר את ליגת העל, כי לדעתי הבעיה זה יותר אצל חדשים), אנשים מליגות המשנה וליגות שלישיות נגיד באיטליה מרוויחים כפול.
המחירים בשוק גבוהים לנו לדעתי בגלל שישראל קיימת עונה אחת פחות מהמדינות המובילות... ואותן מדינות זה בעצם הליגות החזקות והכסף הגדול.
ושמע אהוד.. לגבי ההגדלה.. כל עוד אתה ממלא- אתה צריך להגדיל.
אני הגדלתי עכשיו לאולם של 15 אלף מקומות, אם אני רואה שעונה הבאה אני ממלא את זה אני משפץ כמה שיותר מהר.
ושמע, הכל זה חשיבה כלכלית...
בנדם חדש יכול כמו כלום להגיע לכלכלה בריאה עם תכנון נכון, ומצד שני, עם תכנון לא נכון הוא יכול לדפוק את עצמו לטווח של יותר מעונה אפילו מבחינה כלכלית.

אם אתה תעלה ליגה עכשיו אתה תראה בעצמך שמספר המנויים יקפוץ, ושאתה תרוויח יותר מ200 אלף למשחק...

This Post:
00
40573.11 in reply to 40573.9
Date: 7/28/2008 4:18:02 PM
Overall Posts Rated:
1010
ברור שלא להגדיל בלי פרופורציה.. להגדיל בהתאם להצלחת הקבוצה ולכמות האוהדים שמגיעים אבל אם אתה יודע ובטוח וסמוך שבהמשך יגיעו יותר אוהדים אז אין סיבה לא להגדיל כשיש כסף פנוי.. אחרי הכל גם לוקח זמן לבנות ועד שתראה שתמלא את המגרש הנוכחי ותתחיל לשפץ וייקח שבועיים נגיד , זה כמה משחקי בית שתפסיד כסף ..

לגביך , אתה כרגע מקום ראשון ממה שאני זוכר.. אולם של 7000 זה דווקא לא בשמיים לקבוצה שמצליחה.. אומנם עם 1500 לא תמלא כל משחק בטח לא אחרי הפסדים ולא מול קבוצות קטנות יותר.. (אני מאמין שיש השפעה של היריבה גם על האוהדים) , אבל בכל זאת כמו שאמרתי כבר זאת השקעה וזה נכס לטווח הארוך ששווה להשקיע בו .. ובהמשך להודעה ביגלל שאתה מצליח ואם אפילו תעלה ליגה אל תשכח שיצטרפו לא מעט מנויים ובהחלט תוכל למלא אולם כזה.. אז תהיה רגוע ואל תדאג מזה כ"כ.. אני בטוח שאתה בדרך הנכונה..

This Post:
00
40573.12 in reply to 40573.11
Date: 7/28/2008 4:25:31 PM
Overall Posts Rated:
274274
חבר'ה תודה על הבעת האמון.
אני לא העלתי את הנושא מנק' אישית.
אני מחושב ואני מבין את המטריה הכלכלית במשחק. אני פשוט טוען שהיא קצת איטית ולא הכי חכמה.

כמובן שאני משדרג ברגע שהאולם מלא. ויותר מזה, אני משדרג רק אחרי שאני ממלא כמה פעמים ולרוב במקומות שמיצאו את הפוטנציאל שלהם.

אגב טיפ למי שקורא (לאו דווקא להוסיף ישר את המושבים הזולים ביותר, אני מאמין גדול במיצוי הפוטנציאל דווקא במושבים היקרים ואז לעבור למושבים הזולים).

This Post:
00
40573.13 in reply to 40573.12
Date: 7/28/2008 4:31:21 PM
Overall Posts Rated:
1010
אגב טיפ למי שקורא (לאו דווקא להוסיף ישר את המושבים הזולים ביותר, אני מאמין גדול במיצוי הפוטנציאל דווקא במושבים היקרים ואז לעבור למושבים הזולים).

מחזק.. עולה קצת יותר כסף אבל יותר משתלם כספית גם אם יגיעו פחות .

Advertisement