Sveiki, manau kad daug kas mane pazysta, ir labai daug as cia neprisistatinėsiu. Tiesiog esu Ptyca, tikras vardas Viktoras. BB žaidžiu su pertraukom nuo 9 sezono. Neslepsiu kad buvau ir baustas siame žaidime, teko iseiti nedideliu atostogų :D
Mano stabas butu lygiai toks pat koks yra dabar: Migas ir Ignazzas, nenoriu nieko keisti, manau kad dirbame tikrai neblogai.
Tikslas butu pakartoti Migo pasiekimą 32 sezone ir papildyti U21 apdovanojimu lentyna. Manau tai butu bent jau pirmame ture nesudetinga padaryti, galbūt pagrindiniai varžovai butu Baltarusija ir Vokietija. Taip pat turime nusiskautine ir kitu rinktiniu zaideju skilus, kas palengvintu mums pasirenkant taktikas prieš juos...
Taigi, labai trumpai ir aiškiai:
1. Ateinu dirbti ir tęsti pradėtus darbus su U21...
2. Esu susibendravęs su sios kartos rinktines zaideju mendzeriais, bendraujame jau 3 sezonus, todėl labai lengva susitarti su jais kad palaikytu forma ir koki skila turi jie kelti toliau.
3. Turiu geras bendravimo savybes su menedzeriais – o tai labai svarbus rinktines trenerio bruožas, kuo negali pasigirti kitas kandidatas i trenerius.
4. Deja turiu nuvilti Obradoviciu ir jam pasakyti, kad prieš kokius 3-4 sezonus atgal jau buvo nuspresta daryti U21 rinktine ivairiapusiska taktikom, t.y. pasidaryti žaidėjus artimu metimu taktikai ir taip pat tureti zaideju ir tolimiems metimams, ka siame sezone mes jau turime pasidare ir tai bus tesiama toliau... Pats asmeniskai išauginau sia karta...
ISSIRINK TINKAMA TRENERI, DEL KURIO PO TO TAU NETEKS GAILETIS!