Ок, радвам се че си намерил толкова реализъм в играта, но наистина все пак е само симулатор, да не я надценяваме ;) Логично е да имат истински баскетболен консултант, все пак всички потребители искат реализъм, но същевременно да си останат пак 5-6 настройки за самите мачове, а играта да не е свръх сложна и вместо да привлича нови потребители да ги отблъсква, все пак от това зависи и финансите на компанията, няма да има съпорти ;)
Понеже ти като треньор, а и като играл да речем други ПЦ игри за баскетбол си видял, че там са сложени далеч повече настройки, доближаващи максимално до реалността, за която говориш ти.
Съгласен съм(а и те си го казаха), тук енджина се състои от над 10к. кодови реда, което прави наистина реалистична симулация. И разбира се ако четеш "детайлите", би се възползвал и експлоатирал нещата в своя полза.
Ти каза, че не си играл други онлайн симулатори, е аз съм и там са далеч по-прости и жалки нещата, за това и съм решил да се преместя очевидно тук, защото и аз виждам, че играта задоволява моето желание за реализъм.
Иначе да, виждал съм два мача да завършват с абсолютно същите статистки(вероятно и ти щом си чел), верно 2 поредни мача, но това си е някъв крак в играта и малко помрачи мнението ми за нея. Е казаха, че е бъг, но вече 2-ри пореден сезон го виждам, лоша работа

Иначе не мисля, че играчите имат характер и адаптация, освен че е доказано, че има скрит показател за фаловете, а при купуването на нов играч, би се отразило на публиката и рекламата ти в негативен план. Ако са "забравили" да ни споменат за това нещо, по лошо за тях ;)
Тук играчите(а и в почти всички онлайн симулатори) малко или много правят едно цяло и не е важно дали играчът е вкарал 30 точки и 10 асистенции, че да прецениш, че е играл добре/зле. Тук има игра в защита(не говоря за блокове или кражби), за движение без топка примерно, и разбира се какъв е опонента за да ти излезе крайния му рейтинг. Също така един нов играч, ако е по-силен но неопитен действително може да играе по-лошо от стария ти 30г. с 10 опит ;)
За едно си прав вторичните умения са доста важни и когато се срещнат 2 отбори с подобни заплати и дори както в твоя случай ти си с по-слабите, точно тия детайли са в твоя полза и ти дават победата. Но истината е, че дебелите заплати си влияят и ако искаш не просто да си 5-ти в дивизията ще трябва да си вземеш груба сила. И когато ти ми посочваш онзи индиец, той ще ни смаже всички с дебелите си заплати, не толкова с вторичните им умения и голямата му гениалност ;) Той досега си е правил живо танкване, индийската лига е на светлини години по конкуренция от нашата. Колкото и невероятно да ти звучи, може да прецениш по ТВ правата, че сме много близо до най-силните лиги, но може в момента да погледнеш и без да ти обяснявам дясната част на А-група и сам да си прецениш, колко отбора ще оцелеят там от лявата част и от 2-ра дивизия ;)
Та по тоя повод, когато преди 10 сезона съм почвал, и не е имало свръх силни отбори, какви са били приходите от реклама и от ТВ права, сега ти имаш голям бонус от това, че имаш знания, на повече от новак, а същевременно всички около теб плащат заплати и ти донасят големи приходи, които ще усетиш още по-силно, ако се качиш във 2-ра или а-група, т.е. ти един вид малко или много "паразитираш" на гърба на други едва ли не "будали" както ги описа

)
Едно време играчите бяха по 6-7 млн. долара, за такива сега не би дал и 700к.! Всички сме си имали трудности на времето си ;)
Треньор 6-ти левел има и с 30к. заплата, сега това че са скъпи е друг въпрос, но ти ако си събрал кеш може да инвестираш в тях и да не фалираш, всичко според това каква ти е целта да се катериш или да тренираш, не може всичко под една мишница.
Каза че си чел много, ами дано си прочел, че именно политиката на Чарлз е да накара едни отбори да плащат заплати и да са на ръба, ако искат титли и купи, и дори да тренират форма, а други да тренират играчи и да печелят пари, но не и двете заедно ;)
Last edited by Mod-raptor666 at 5/8/2011 9:01:49 AM