BuzzerBeater Forums

Türkiye - III.16 > 9. sezon playofflar

9. sezon playofflar

Set priority
Show messages by
From: haumar

This Post:
00
105693.3 in reply to 105693.2
Date: 8/21/2009 9:22:44 PM
Overall Posts Rated:
00
Hocam maç için konuşucak olursak benim pota altım çok zayıf transfer şart. Bi ara bi kaç oyuncu satıp para kazandım ama onunla da genç oyuncular aldım. Ben de antremana önem veriyorum dışarıyı iyi savunuyorum ancak senin takımın pota altı benim için fazla iyiydi. Ben normal çıkmıştım maça onun dışında her maça rahat ol çıkıyordum. sen normal çıksan da çok rahat yenerdin deplasmanda olmana rağmen. Benim okadar sayı bulmamın nedeni senin 2 3 alan çıkman. Ben haddimi biliyorum :) Oyundaki 2. sezonum bi 2 sezona daha ihtiyacım var 2. ligde mücadele edebilmek için. Bu sezon hiç bi beklentim yok afedersin seni geçersem doğudan gelen takıma yenilicem ozaman sana yazık olur. Taktiği de aldın 2 3 çıkmazsan her türlü kazanırsın. Benim amacım 2. olmaktı kendi evimde bir playoff maçı bir de deplasman finaliyle biraz olsun para kazanmak. Onumuzdeki sezon 5 numaraya iyi bir savunmacı ve ribauntçu alabilirsem 2. lig için oynayabilirim.

Allstar haftasından sonra bizim konferans maçları oldukça zorlu geçmeye başladı.
Onumuzdeki sezon için hiçbişey garanti değil iyi transferler yapamayan gençlerinde gelişme kaydetmeyen takımlar playoffa giremezler ben dahil. Doğu konferansı ise daha kolay görünüyor şuan itibariyle. Ben doğuda olsaydım seninle final oynardık biraz daha para kazanabilirdim :)

Bunlar dışında oldukça kaliteli bir ligimiz var. Wolfie takımını saymassak maçların sonuçlarını önceden kestirmek oldukça zor hale geldi. Önümüzdeki sezon kıyasıya mücadele içinde geçecektir eminim.

@Wolfie: Hocam son maçımızda isteklilik harcadın korkum o ki playofflarda ters köşe olursan bir sezon daha seninle uğraşıcaz Allah göstermeye :)

Bu sezon allstara bir oyuncu bile sokamadık ancak takım oyununun nekadar önemli olduğunu biraz olsun göstermiş olmalıyız. :)

Last edited by haumar at 8/21/2009 9:23:57 PM

From: wolfie

This Post:
00
105693.4 in reply to 105693.3
Date: 8/23/2009 10:32:23 AM
Overall Posts Rated:
00
Hocam helal olsun, cok açık sözlüsün :) Valla ben bugrahan'ı geçersem, sen de thinkersi geçersen, bu dediğin olur, kendi sahanda maç + deplasman finali.

Benim pota altı gerçekten güçlü, UF KF ve Pivot'ta oynayabilecek doğru düzgün 4 adam var, bir tanesi sürekli yedek kalıyor. Zamanında UF ve KF lere verdigim antremanlar semersini gösteriyor şimdilerde :) Tavsiyem, 2 adama antreman verin şayet milli oyuncu yetiştirmiyorsanız.

All star maçindan sonra bellagio ile yaptığımız maç acayip oldu. 152-140 gibi bir skor olabilir mi ya :)) Üstelik uzatmaya gitmeden..

Valla son maçta biraz isteklilik topladım, tabii belli olmaz PO lar cok tehlikeli. Dikkatli olmak zorunda herkes.

Dedigim gibi, artık 2. lige yükselmek istiyorum. Ve inşallah bu amacıma PO'lar sonrasi ulaşırım...

From: haumar

This Post:
00
105693.5 in reply to 105693.4
Date: 8/23/2009 8:42:19 PM
Overall Posts Rated:
00
Valla hocam büyük aksilik yaşamazsan sen çıkarsın zaten. Benim çok ortalama bi kadrom var üst düzey oyucularım yok sadece çift yönlü savunmacı her mevkideki her oyuncum. Az çok da sayı atıyoruz öncelik iyi savunma bu da sonuç getirdi bu sezon. Ben playofflara 4. sıradan girerim diye tahmin ederken 2. olduk hem de çok zorlanmadan. Ama senin takımını durdurabilecek üst duzey oyuncularım yok. bellagio da senin takımının ayarında bir takım değil. Önümüzdeki sezon sonunda oyuncu satmadan salon gelirleriyle bir pivot alabilirsem ben de 2. lige çıkmayı düşünebilirim.