Nie wiem dlaczego nie dostałem powiadomienia, że adresowałeś do mnie post. Nieważne.
Chciałbym zobaczyc twoją ocene OD na poziomie znaczący niskie z takimi grajkami jak mówisz (80k pensji) ale przeciwko drużynie która atakuje z obwodu i ma dobrych rzucających (zbliżonych choc troche do Ronaldów).
Poziom obrony Twojego zespołu nie ma znaczenia w odniesieniu do tego przeciwko komu ona gra. Nigdy. Do poziomu obrony BuzzerBeater zlicza umiejętności obronne wszystkich zawodników, kolejną zmienną jest miejsce rozgrywania meczu i entuzjazm. To wszystko. Nawet nastawienie z jakim gra się mecz nie ma absolutnie żadnego znaczenia wobec tego, co widzimy w tzw. ocenach meczowych.
Po prostu zdziwiła mnie ocena pomeczowa przy takich pensjach jakie ma Al do tego grając przeciwko dobrze rzucającej z obwodu drużynie;]
Jeszcze raz. To przeciwko komu grasz nie ma żadnego znaczenia dla ocen meczowych.
Ma to dopiero znaczenie wraz z nastawieniem w silniku rozgrywającym/symulującym mecz.
Ale umiejętności Twojego zespołu oraz zespołu przeciwnika gra zlicza i wizualizuje w postaci ocen meczowych bez względu przeciwko komu się gra.
Pozdrawiam