Значиииии... Досега гледах да не ти обръщам много голямо внимание, ама едно да знаеш. Много мрънкаш, ама изключително много. Научи се да уважаваш противниците си и се научи да губиш.
Това, че най-вероятно аз ще отпадна се вижда и зад луната. Това, че този МОТС беше задължителен и за теб, вероятно се вижда и от друга галактика. При оставащи 5 мача докрая, твърде вероятно е ентусиазма ти пак да стигне моментните нива.
Отбора ти определено е по-добър от моя. Аз реално играя с 6-7 играча, които даже са далечко от нивото на А група. Тренирам други 2-ма. Ти опитвал ли си да го правиш в А група? Аз също имах поне 2 мача, в които можех да победя, но за тях вината си е изцяло моя (или както ти го разбираш - на смотания енджин). Така съм решил да играя и мога да се сърдя единствено на мен. Ти просто не спираш.
И една молба към GM-a или по-скоро въпрос. Доколко е разрешено даден мениджър да изнася данни за мач между него и друг играч във форума или на лични съобщения? Като по този начин те биват предоставени на трети лица (играчи), които от своя страна биха могли да ги използват за избор на тактика срещу въпросния отбор.
https://www.youtube.com/watch?v=s0Gpd2ooB9wLast edited by mekosonic at 6/4/2014 5:02:22 PM