BuzzerBeater Forums

Türkiye - II.2 > 50. Sezon: The Last Dance

50. Sezon: The Last Dance

Set priority
Show messages by
From: Metin

This Post:
00
304839.293 in reply to 304839.292
Date: 7/25/2020 5:06:20 PM
Overall Posts Rated:
1313
Bu arada hem Tutan hemde Kılıçaslan yakın özelliklere sahip ben bunlara 3 liük attırıp prenceton oynamayacağım da ne zaman oynayacağım rakibin en iyi kısası sakat bir de üstüne üstlük.

Last edited by Metin at 7/25/2020 5:06:58 PM

From: Metin

This Post:
00
304839.294 in reply to 304839.293
Date: 7/25/2020 5:08:13 PM
Overall Posts Rated:
1313
Bu arada Bella Ciao yu ayrıca kutlamak lazım çok önemli bir galibiyet aldı.

This Post:
00
304839.295 in reply to 304839.290
Date: 7/26/2020 1:07:47 AM
Overall Posts Rated:
144144
Öhöm öhöm..

Şimdi maçı aldık diye çok şeetmeyelim..

(Soyunma odası: oğlan bizim kız bizim tey tey tey)

Batı'da yas var. Adamların acısına saygı göstermek gerek. Halayımızı sessiz bir şekilde yapalım, davulun tokmağına pamuk saralım ki, davula vurunca az ses çıksın. Salı günü rövanşist duyguyla maçlara çıkarlarsa epey sakat verebiliriz.

Hele BJK KARTAL burnundan soluyor. Salı günü tüm hırsını dürbinar'dan çıkaracak. Bu sezonun en şanssız takımı dürbinar. Ne yapsalar olmuyor. Kader ağlarını fena örmüş onlar için. KKM'de de Jammers görünüyor rakip olarak. Bir an önce bitsin bu sezon diye dua ettiklerine eminim. :|

This Post:
00
304839.296 in reply to 304839.293
Date: 7/26/2020 10:02:04 AM
Overall Posts Rated:
144144
Tutam gene 6'lamış. Faul problemine girmeye başlamışsa bir oyuncu, benim için listeye koyma zamanı gelmiş demektir. Princeton taktiğine en başından beri hiç ısınamadım. Sırf oyunu yapanlar Princeton Üniversitesi mezunu diye eklendiği çok belli. Dışardan oynarken koş ve vur kraldır, candır.

This Post:
00
304839.297 in reply to 304839.296
Date: 7/26/2020 10:50:31 AM
Overall Posts Rated:
144144
Batı-Doğu maçlarının bu sezon için de sonuna geldik. İşte son hafta programı;

Bella Ciao - Izmir Jammers = 2
Haftanın maçı. Jammers'ın ihtiyar delikanlıları geçen hafta bence iyi bir maç çıkardı. Bu hafta süper bir maç daha bizi bekliyor. Bella Ciao da geçen hafta elde ettiği play-off final saha avantajını kaybetmek istemiyor ama şansına Jammers'ın bu sezonki en güçlü kadrosuna denk geldi. Yüzde 50,1 Jammers.
:-B

dürbinar sharks - BJK KARTAL = 2
BJK'nin Düzce yenilgisiyle tüm lig motivasyonu bozuldu ama yine de bu maçı alacak güçleri var tabi. (j)

eagle_paw - Sakarya Devil's = 1 eagle_paw önümüzdeki günlerde bir pivot alır herhalde çünkü bu lig UF'siz tamamlayabileceğin bir lig değil. Bir anda kendini KKM potasında bulursun, yandım anam diyene kadar lig biter. %}

Çanakkale Kordon - Marvellous TeaM = 1
Çanakkale geçen haftaki şanssız yenilgiyi telafi etmek isteyecektir. Kendileri için bu kadar güzel geçen bir sezonu en azından play-off oynayarak kapatmak isteyeceklerini düşünüyorum. (BB)

KIDISPOR - İbibikspor = 2
Elimizden geleni yapacağız ama zor bir deplasman. Kolay teslim olmayacağız. Ligin en az sayı yiyen takımı ünvanına layık olmak istiyoruz. Gerçi ligin en az sayı atan 4. takımıyız öte yandan. :|

Odrisia Drunken - Pinar Karsiyaka, Izmir = 2
Pınar bana karşı oynadığı gibi oynarsa rahat kazanır. Gerçi kazandıkları zaman da draftta ilk sırayı Sakarya'ya kaptırırlar. Tanking hedefleriyle çelişen bir durum. :? İyi ki tanking yaptılar bu sezon. Bir de lige asılsalardı batının altı üstüne gelirdi bizim taraf gibi. Çok da güzel olurdu orası ayrı tabi.

r1card0 - CSKA Istanbul = 1
r1card0 sezonun son maçı olan Bella Ciao maçına kadar maç kaybedecek gibi görünmüyor.
O^*

Düzcespor81 - Galatasaray 1481 = 2
Düzce geçen hafta aldığı ekstra ekstra galibiyetle play-off yolunda çok büyük bir adım attı. (party) Bu maç zaten onlar için hedef maç değil. GS'nin canı sıkkın zaten. Durduk yere direnç filan göstermeye kalkarlarsa benim maça ağır yaralı olarak çıkmakla kalmazlar, kalan maçlarda bir anda kendilerini KKM potasında bile bulabilirler duruma göre.

This Post:
00
304839.298 in reply to 304839.297
Date: 7/26/2020 1:59:47 PM
Overall Posts Rated:
1313
Hocam kendin yetiştirdiğin oyunculardan vazgeçmek kolay olmuyor. Kaç seninim emeği var biliyorsun faul problemini biraz daha gözlemleyeceğim benim tahminim rakibim içerden oynadığı zaman faul problemi artıyor bunun sebebi de belli. 🙂 Duruma göre pozisyon alacağız artık. Hocam princeton az da olsa NBA da kullanılıyor benim kadroya uygun diye düşündüm benim uzunlarda dışarıdan atma potansiyeli var ama bunu pek maçlarda göremiyorum. Yani uzynların uzaktan şutu en az 12. Koş ve vuru bende çok kullanıyorum ama her zaman aynı taktikle oynayamıyorum ki hocam.

This Post:
00
304839.300 in reply to 304839.298
Date: 7/27/2020 1:28:40 AM
Overall Posts Rated:
144144
Hocam yol yakınken az iç def blok ver faul sayısı azalır.

Erdem'e katılıyorum. O kadar emek vermişsin, madem satmak zor olacak o zaman seni maç içinde yarı yolda bırakmasının çarelerini aramalısın. Gerçi bu yaştan sonra iç defans ve blok vereyim derken hem zor seviye atlayacağı için sabır küpü olursun hem de bu sezon olmasa bile önümüzdeki sezon küme bile düşebilirsin. Ben 2. sırada olduğum halde kendimi hâlâ emniyette hissetmiyorum. Altımdaki 4 takım da canavar gibi. 2. yarı maçları çok zorlu geçecek benim için. En az 3 maç daha kazanamazsam kendimi KKM oynarken bulabilirim. Ondan sonra Jammers gibi Pınar da son anda küme düşmekten vazgeçip kadroyu maaş canavarı dedelerle doldurursa ayıkla pirincin taşını. :)

From: İbibik
This Post:
00
304839.301 in reply to 304839.300
Date: 7/27/2020 11:45:46 AM
İbibikspor
III.16
Overall Posts Rated:
1818
Millet size bir şey danışayım anladığım kadarıyla çoğunluğun 1. lige çıkma stratejisi 5-6 sezon para biriktirip sonrasında 1 sezon gelirinin 100-150k üzerinde maaş bütçesi kurarak sezonu 1-2m zararda kapatarak ya herro ya merro şeklinde oluyor.(geçen yıl Sakarya örneği gibi)

peki sizce salon gelirlerini optimum seviyeye çekmek için ideal koltuk sayıları nedir?

sürekliliği sağlanmış, gelirinle orantılı maaş bütçesiyle zarar etmeden(ya da milyon kaybetmeden) 1. lige çıkmak mümkün değil mi?

ben şu an için 18k-4k-500-35 yapmayı hedefliyorum var mı forumlarda okuduğunuz veya tecrübe ettiğiniz ideal koltuk sayısı-fiyat önerileri?

This Post:
00
304839.302 in reply to 304839.301
Date: 7/28/2020 1:25:35 AM
Overall Posts Rated:
144144
Ben 2. lige ilk çıktığımda ilk başta deneme yanılmayla bir koltuk fiyatı belirledim. Sonra tabi ligde aldığım seri galibiyet - mağlubiyet serilerine, tv maçı olmasına bağlı olarak bu fiyatları artırdım veya azalttım. Şu anki durumuma göre en ideal fiyatları yakaladığımı düşünüyorum çünkü çok az boş koltuk kalıyor mevcut fiyatlarımla. Yani senin bilet fiyatlarını belirleyen etkenler, sana bağlı. Mesela bu akşam hani olur da seni yenebilirsem eğer içeride oynayacağım Düzce maçına bilet fiyatlarını bir tık artıracağım. Böylece taraftarımın ne kadar fedakar ve cefakar olduğunu veya olmadığını test edeceğim. :)

Advertisement