... u subotu jako zanimljivo ... Zadar, iako u dobroj poziciji, to nije ,,, evo i zasto ... u izjednacenom scenariju njega i Haklera igra kos razlika, a zadar je na + 120, Hakleri na + 90-ak ... ako se uzme u obzir da prije zavrsnih obracuna zadar ima pobjedu vise, reklo bi se "nista lakse" ... ali, uvjek postoji ali ... Zadar igra kontra mene i ako se ja odlucin stavit prvu postavu, spusit ce jedno, 20 bez problema, ali ako iden sa rezervama, ona ce vjerovatno dobit ... a Hakleri igraju kontra Shepsona i to ce sigurno dobit, ali moraju lovit sta vecu kos razliku, jer ja cu igrat posteno do kraja i prva postava ide na Zadra i po svemu sudeci, cetvrto misto ce rijesit ta famozna kos razlika ... dakle Zadar u odnosu na Haklere ima oko +30 ... nek izgubi od mene nekih 15, Hakler mora tuc +15 i cetvrti je ... racunica jasna kao dan .... Hakler mora igrat trgaonu i lovit kos razliku, jer mozda se Zadru potrefi dobar dan , pa bude u egalu ...
... zasto je ovo meni zanimljivo, cak toliko da pisen u 23.15 ... zato sta ja utakmicon kontra Zadra sam odlucivan o protivniku u polufinalu ...
... druga poslastica je Vucko i Siga ... direktan dvoboj za drugo misto .... zato je to vazno ... evo ... ko bude drugi ima prednost domaceg terena, a to je jako vazno, ne samo zbog nekih 10% u startu, vec i zbog novaca di ti onda pripadne 2/3, a gostu1/3 .. nije zanemarivo ... tako da se moraju junacki poklat ...
... sorry Zadre ... legenda si, ali bi bi jako neposteno da odigran kalkulantski i time izbacin covika iz utrke ... idemo posteno do kraja, ali ako me iznenadis, nece mi biti zao ...