Sen başarı kriterini kendi takımına belirlerken bizim hedeflerimizi biliyor musun? Bizim milli takımın kapasitesini düşününce onun başarı olduğunu biliyor musun? Milli takımın tarihinde kaç kere gruptan çıktığını, İspanya'nın oyuncu kadrosunu biliyor musun? Milli takımı takip ettin mi? İspanya'nın en ölü halinin en az bizim kadar iyi olduğunu, İspanya maçında bizim de hangi oyunculardan mahrum kaldığımızı biliyor musun? Kaç maçta kaç kere İçeri Bak çıktığımı anlamak için kaç kere fikstür sayfasına girdin?
Çoğu sorunun cevabı zaten evet. Milli takımdaki takımda ne hedef konabilir az çok biliyoruz. Takım kötüyse alttan gelen oyuncuları çeşitlendirirsin havuzu genişletirsin vs. Ee sen zaten seçim konuşmanda bunların da olmadığını söyledin. İspanyanın en ölü hali buydu işte milli takım başlığında rahat çıkmayı bile düşündüğünü söyledin hani en kötü hali bizim kadar güçlüydü ?
Demek çevre sayesinde 39 oy aldığını kabul ediyorsun? Ben birine sırf senin daha başarılı olacağından ziyade sen olduğun için oy vereceğini söylediğimde yanıtsız bıraktığını biliyor musun?
Neyse ki benim saatlerce facebookta konuştuğum 10-15 kişilik bir chat pencerem yok. Daha şimdiden U21'i düşünmeye almış biri yok. Milli takıma düşündüğüm biri yok. Oy vermesini özellikle istediğim birileri hiç yok! Foruma yazmadan önce fikir alış verişi yaptığım insanlar yok. Mesajımızı oylayalım dediğim insanlar yok. İnsanlara hakaret ettiğim bir ortamım yok!
Neden kabul etmeyim ki ? Faceteki konuşma gurubunun sayısı belli oyların anca 3t1i ediyo farkındaysan. Yani biraz hesap yapsaydın anlatmak istediğimin sadece çevre olmadığını anlardın ama nerde...
Ne yapıyım ortamın yoksa üzüldüm valla. Ama konuşmaya girip çıkmamandan seninde bu ortama heves ettiğini anlıyorum. Topla 3-5 kişi de sohbet et sıkma bu kadar canını...
Antreman dediğin, 22 yaşına gelmiş dış defansı olmayan uzunsa; gerçekten başarılı bir antreman değerin var. Devam.
İşine gelmeyen iki cümle gördün diye hemen milli takımdan vazgeçeceksen neden aday oldun?
MTde ilk5 başlayan barışın ddsi kaç 9. 22 yaşındaki hakinin ddsi kaç 7. Gerçekten hakinin dd almak için hiç zamanı kalmamış yarın emekli olacak. Keşke seninde 18 yaşından itibaren yetiştirdiğin bi oyuncun olsaydı da kıyaslasaydık. Gerçi kime ne anlatıyorum ki anlasan şu haki olayından bu kadar sallamazdın.
İşime gelmeyen 2 cümle değil mtnin başındaki koçtan 2 boş cümle geldi diye.
Daha dün 2. ligde kümede kalmaya çalışan bi takımken bedavadan bulduğun kasası eski takıma oranla baya dolu olan takımla tblye çıkıp bir kupa aldın!!! Gerçekten müthiş bir başarı öyküsü gözlerimiz yaşardı!
Buna niye cevap yazmadın işine mi gelmedi ? Okuduğun bölüm hukuk değil miydi ? Sen anlarsın sence bu durum adaletli mi ne diyosun ?