BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > Genel Sohbet Başlığı 2

Genel Sohbet Başlığı 2 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: muallim
This Post:
22
265365.288 in reply to 265365.287
Date: 5/6/2015 3:38:42 PM
Overall Posts Rated:
253253
Yahu insaf edin. Kimse bu dalgalanma nedir? Diğer ülkelerde azken biz de fazla oy atılmış, Geçmişte şu kadar atışmışken, şimdi şu kadar oy atılmış, neden? diye soran arkadaşları eleştirmiyor da bu sorulara cevap veren milli takım antrenör adaylarını mı eleştiriyor?

Bu soruların yanına istediğiniz kadar aman kimse zan altında kalmasın, kimseyi suçlamak istemiyorum yazın, böyle bir mesaj kimin seçimiyle ilgili yazılırsa yazılsın apaçık bir suçlama içerir. Hocalarımız da elbette çıkıp cevap verecekler.

Artık zaten seçilen seçildi. Eleştirmek hakkımızdır. Eleştirelim. Neden A oyuncusu takımda da B oyuncusu takımda değil, neden A taktiği seçildi, neden bu eforla oynadık gibilerinden eleştirilerimiz iletelim elimizden geldiğince, ama neden bu kadar oy alında gibi bir soru nedir yahu Yapmayın. olacak iş değil

This Post:
00
265365.289 in reply to 265365.285
Date: 5/6/2015 3:53:56 PM
yigidospor
TBL
Overall Posts Rated:
226226
Sen başarı kriterini kendi takımına belirlerken bizim hedeflerimizi biliyor musun? Bizim milli takımın kapasitesini düşününce onun başarı olduğunu biliyor musun? Milli takımın tarihinde kaç kere gruptan çıktığını, İspanya'nın oyuncu kadrosunu biliyor musun? Milli takımı takip ettin mi? İspanya'nın en ölü halinin en az bizim kadar iyi olduğunu, İspanya maçında bizim de hangi oyunculardan mahrum kaldığımızı biliyor musun? Kaç maçta kaç kere İçeri Bak çıktığımı anlamak için kaç kere fikstür sayfasına girdin?

Çoğu sorunun cevabı zaten evet. Milli takımdaki takımda ne hedef konabilir az çok biliyoruz. Takım kötüyse alttan gelen oyuncuları çeşitlendirirsin havuzu genişletirsin vs. Ee sen zaten seçim konuşmanda bunların da olmadığını söyledin. İspanyanın en ölü hali buydu işte milli takım başlığında rahat çıkmayı bile düşündüğünü söyledin hani en kötü hali bizim kadar güçlüydü ?

Demek çevre sayesinde 39 oy aldığını kabul ediyorsun? Ben birine sırf senin daha başarılı olacağından ziyade sen olduğun için oy vereceğini söylediğimde yanıtsız bıraktığını biliyor musun?

Neyse ki benim saatlerce facebookta konuştuğum 10-15 kişilik bir chat pencerem yok. Daha şimdiden U21'i düşünmeye almış biri yok. Milli takıma düşündüğüm biri yok. Oy vermesini özellikle istediğim birileri hiç yok! Foruma yazmadan önce fikir alış verişi yaptığım insanlar yok. Mesajımızı oylayalım dediğim insanlar yok. İnsanlara hakaret ettiğim bir ortamım yok!

Neden kabul etmeyim ki ? Faceteki konuşma gurubunun sayısı belli oyların anca 3t1i ediyo farkındaysan. Yani biraz hesap yapsaydın anlatmak istediğimin sadece çevre olmadığını anlardın ama nerde...

Ne yapıyım ortamın yoksa üzüldüm valla. Ama konuşmaya girip çıkmamandan seninde bu ortama heves ettiğini anlıyorum. Topla 3-5 kişi de sohbet et sıkma bu kadar canını...

Antreman dediğin, 22 yaşına gelmiş dış defansı olmayan uzunsa; gerçekten başarılı bir antreman değerin var. Devam.

İşine gelmeyen iki cümle gördün diye hemen milli takımdan vazgeçeceksen neden aday oldun?

MTde ilk5 başlayan barışın ddsi kaç 9. 22 yaşındaki hakinin ddsi kaç 7. Gerçekten hakinin dd almak için hiç zamanı kalmamış yarın emekli olacak. Keşke seninde 18 yaşından itibaren yetiştirdiğin bi oyuncun olsaydı da kıyaslasaydık. Gerçi kime ne anlatıyorum ki anlasan şu haki olayından bu kadar sallamazdın.

İşime gelmeyen 2 cümle değil mtnin başındaki koçtan 2 boş cümle geldi diye.

Daha dün 2. ligde kümede kalmaya çalışan bi takımken bedavadan bulduğun kasası eski takıma oranla baya dolu olan takımla tblye çıkıp bir kupa aldın!!! Gerçekten müthiş bir başarı öyküsü gözlerimiz yaşardı!

Buna niye cevap yazmadın işine mi gelmedi ? Okuduğun bölüm hukuk değil miydi ? Sen anlarsın sence bu durum adaletli mi ne diyosun ?

This Post:
00
265365.290 in reply to 265365.284
Date: 5/6/2015 4:07:06 PM
Overall Posts Rated:
1717
Kerem sen neden eleştiriye acık degilsin dostum sordugun 19 soruya tek tek cevap vermekle ugrasamıycam, foruma bikac kere yardımcı istedigini yazmakla surekli oyuncu havuzundan bahsetmekle haklı oldugunu ispatlayamazsın madem bu oyuncu gurubuyla basarılı olamıyorsun bırakta başkaları basarılı olmayı denesin. Her aldıgın eleştiride saldırgan olma cok itici oluyorsun, birde insanlara chat grubu falan filan gibi ithamlarda bulunma insanların arkadaş ortamı uzerinden prim yapma o ortamlarda kotu birsey oldugunu nerden biliyorsun ? Gozunlemi gordun ;) Birazcık insanların goruslerine saygı goster her lafa balıklama atlama saldırgan davranma insanları bu şekilde milli takımdan sogutamazsın. Sen ne yapmamız gerektigini soyle elimizden geleni yapalım cıkıp yardımcı arıyorum yardımcı arıyorum diye dolasma ortalarda.

This Post:
00
265365.293 in reply to 265365.291
Date: 5/6/2015 4:26:34 PM
yigidospor
TBL
Overall Posts Rated:
226226
Çeyrek finalde ÇZ çekerek azıcık umudu da yok edecektin yani sen olsan. Böyle düşünüyorsan iyi ki seçilmemişsin.

İspanyaya karşı çz çıkılmadan da maçı alabilirdik mghye takılmaman yeterliydi. He bu arada maçtan önce rahat çıkmayı düşünen biri şimdi anca çz ile geçilirdi diyor :D

Benim oyundan oluşan konuşma ekibine ihtiyacım yok arkadaşım. Oyun dışında da pekala güzel dostluklarım var.

Ok.

23 yaşında uzun alıp dış defansı 5-6 iken onu 10'a çekmemi de yazsana? Sakatlandı diye 12'ye çekemediğimi söylesene!

Geçen mesajında hakinin ddsi 7 diye laf yaptın. Bu mesajında 23 yaşındaki uzunun 5 olan ddsini 10a çekmişsin onu söylüyon. Ee bak isteyince oluyomuş madem oluyo kendi kendine ne hakiye laf sokuyon biraz tutarlı ol tutarlı !!!

Benim adaletimi tartışacağına, o kadar takım değiştiren varken sustuğunu da söylesene!

Seninle başladım işte cevap nerede hukukçu kerem ?

This Post:
00
265365.295 in reply to 265365.292
Date: 5/6/2015 4:32:30 PM
Overall Posts Rated:
1717
Birde insanların sana karşı samimiyetlerini işine gelmeyince bu şekilde kullanman kişilik haklarına ne kadar onem verdigini gercekten gosteriyor. Herkes kendi karakterini sergiliyor kardeeş insanlar goruyor neyin ne oldugunu, zora gelince saldırıya gecen insanların sana olan samimiyetini hakaret olarak carpıtan birinide goruyorlar.

This Post:
00
265365.297 in reply to 265365.294
Date: 5/6/2015 4:50:17 PM
Overall Posts Rated:
6060
valla baya mesaj yazmıssınız genc mıllı takım secımlerındekı tartısmayı gecmıs zumre grubu suclanmıs gene.. secılmememıze ragmen ekıbı olmayan ozx arkadasımıza yardım etmemız goz ardı edılmıs ustelık mıllı takım ıcın yardımcı olucak bır ekıbe ıhtıyac yokken devamlı yardım edılmesı ıstenırken ısını gucunu bırakıp rakıp oldugu mıllı takım kocuna yardım eden ekıp arkadaslarım ustu kapalı ve acık elestırılmıs kotu mu etmısız face de grup kurarak toplasan 10 kısı anca yanı secım kazandırabılcek bır sayı degıl bu eeee derdınız ne o zman arkadaslar su forumdakı tartısmalarda yazdıgımız her sey elestırılıyor gerekırse sılınıyor ama bazı arkadaslara haksız elestırı yapınca mudahale edılmıyor o elestırılerın sılınmesı ıcın ılla benım mı bır seyler yazmam, benımmı mı elestırılerde bulunmam lazım mıletı rahatsız edıyorsun denmesı ıcın benımmı bır seyler karalamam lazım bu foruma bızım rahatsızlıgımız ne olucak .. sımdı bu kerem hocanın yazdıklarından dolayı harunla gırdıgınız kısısel atısmalardan dolayı kurdugumuz grubu elestırmek hıc yakısmıyor hadı sen sınırlendın kafana gore yazıyorsun benı uyaran yonetıcı recep kardesım senı neden uyarmıyor mıllet sızın yazdıklarınızı okuyup rahatsız oluyor karsılık atısmalarınıza dıger oyuncuları katmayın neden dıyemıyor kerem hocam harunla bır kısısel sorunun varsa bızım grubu katmadan bıze saldırmadan yazarsan sevinırım

This Post:
00
265365.298 in reply to 265365.296
Date: 5/6/2015 4:53:04 PM
Overall Posts Rated:
1717
benim senin gibi biriyle ozelden konuşmam mumkun degil bu 1, 2. si orda belirli bir kişiyi hedef almasanda neyin ne oldugu gayet ortada bence sen duştugun şu caresiz durumda daha fazla gulunc duruma dusme, bir dahada insanların iyi niyetini kotu kullanma bazı şeylerı kabullenmekte buyukluktur altta kalmıycam diye sacmalamanın bir manası yok, neyse sen alacagın dersi aldın hocam, milli takım kariyerinde başarılar merakla izliyor olacagım seni.

Advertisement