Ναι σωστα ειχα κι εγω εναν τραυματια και εκανα και πολυ λαθος εκτιμηση στον 1ο αγωνα παιζοντας χαλαρα..
Το 5αρι μου προχθες εκανε το παιχνιδι της ζωης του. Ειναι καλος παικτης αλλα πιστευω η δυναμη μου ειναι στο 3 και στο 4 που δεν τραβηξαν οσο θα περιμενα.
Δεν θεωρω σε καμια περιπτωση τελειωμενους τους τελικους παιζουν ρολο πολυ παραγοντες και η 4αδα του λυκου ειναι πραγματικα φωτια. Ξερω περιπου τα σκιλ των παικτων του και οι περισσοτεροι ειναι σωστα δομημενη αν και νομιζω οτι καποια core σκιλ που εχουν (ειδικα τα γκαρντ του) ειναι λιγο υπερβολικα. Θα ειναι ιδιαιτερα δυσκολα πιστευω τα παιχνιδια.
Αν τελικα καταφερω να ανεβω θα παρακολουθω την ομαδα σου και γενικα τον ομιλο, αλλα πιστευω πως χρειαζεται λιγο προσπαθεια απο ολους τους μανατζερ να ανεβει το φορουμ. Φετος ηταν η χειροτερη χρονια απο τοτε που ανεβηκα και ειναι κριμα να συνεχισει ετσι. Οι ομαδες μας ηταν σε τροχια ανοδου και εγω προσωπικα(πιστευω κι εσυ) δεν το ευχαριστηθηκαμε καθολου. Υπαρχουν μανατζερ με μεγαλη εμπειρια και ζωντανευοντας το φορουμ αλλαζει και ο τροπος που παιζεις ενα παιχνιδι.
Σε ευχαριστω πολυ για τα λογια σου ελπιζω στο τελος της εβδομαδας να εχω καταφερει τον μεγαλο στοχο της ανοδου. Αυτα για την ωρα.