BuzzerBeater Forums

Magyarország - III.7 > III.7. általános fórum

III.7. általános fórum

Set priority
Show messages by
From: kisbia
This Post:
00
108431.28 in reply to 108431.27
Date: 11/16/2009 3:50:48 AM
Overall Posts Rated:
66
A végjátékra én is kíváncsi leszek, bár még mindig nem tudom mivel járnék jobban, ha itt maradnék és nem foglalkoznék annyira a feljutással vagy minden erőmmel a feljutásra összpontosítanék!? Majd meglátom, egyenlőre egész jól halad az egyposztos irányító edzés, s a csapat is kellemesen kezd összeszokott játékot mutatni.

From: david245

This Post:
00
108431.29 in reply to 108431.28
Date: 11/17/2009 2:15:28 PM
Overall Posts Rated:
44
Cajasol- Lethal Dunkers 101-86

Erre a meccsre készültem!;)

This Post:
00
108431.30 in reply to 108431.29
Date: 11/17/2009 3:27:03 PM
Overall Posts Rated:
44
Húúha micsoda játékost vettem, bár ez a fizuból nem látszik. Nagyon jól védekezik, dobni is tud valamennyire... És köv. szezonban még edzeni is tudom:)))

This Post:
00
108431.31 in reply to 108431.30
Date: 11/25/2009 5:29:55 AM
Overall Posts Rated:
117117
let see...
Az alapszakasz csillagos ötös. Keleten az jött, amit várni lehetett. Tulajdonképpen nyugaton is, leszámítva Vörösberényt. Számomra csalódás a szezonod, bár majd jobban draftolhatsz, ez kompenzálhat.
Egy meccs van hátra és úgytűnik sikerül megtartani a hőn áhított ligaelsőséget, ez az egy reményem maradt Utolshow ellen (dejavu érzésem van, had ne mondjam NewPest 2. a IIben a konferenciájában...). Na de majd meglátjuk... Szerencsére remekül fejlődtünk, ezzel nincs baj. Különbőző taktikákkal is hatékonyan tudunk így játszani. Remélem mostmár a formákra se lesz panaszom, mint az az elmúlt héten volt. Sikerült megmozgatni a csatársort igazolások terén, jól működött a játékostranszfer itt a szezon vége fele.
Sok múlik az edzésterven a következő két hétre, de azt hiszem megvan a megfelelő a csapat számára. Úgyhogy bizakodunk, mint eddig és keményen dolgozunk a feljutásért, ami már 3 szezon óta várat magára.

jómunkát, soksikert

This Post:
00
108431.32 in reply to 108431.31
Date: 11/25/2009 9:41:12 AM
Overall Posts Rated:
44
Akkor itt az én értékelésem:
Keleten én is hasonló sorrendet vártam, Utolshow és Kis Mester versenyfutásával az 1. helyért... Hátul pedig valóban a Jenőhivatal és a San Antonio voltak a leggyengébbek...
Nyugaton: itt is két csapat kimagaslott a mezőnyből a Dunkers és Phoenix személyében. SUgerabugerát nem tartottam ennyire erősnek, de így összességében kellemes meglepetés volt az ő szereplésük. Az én 4. helyem mondhatni jó eredmény, de ha úgy vesszük elvárt volt legalább a rájátszás... Hátul még nagy a harc az osztályzó elkerülése érdekében, de ezt már a Jailhouse nem úszhatja meg. Vörösberénynek elég hullámzó szezonjai vannak, hiszen előző szezonban alapszakasz 3. volt most meg a 6. helyen kullog, bár lehet draftra gyúrt... Pomáz utolsó helye meg hát önmagáért beszél...
Akkor a szezon:
Kupa az úgy ahogy van egy nagy nulla... jóval tovább is el lehetett volna jutni...
Bajnokság: szerencsére nem voltam jó házigazda, mivel csak 2 csapat tudott nyerni a csarnokomban, ez összességében megfelelő, úgy meg pláne hogy a nyugati elsőt tudtuk otthon 15 ponttal legyőzni. Ezután már nem az eredményekre koncentráltam/koncentrálok, és inkább játszanék Dunkerssel mint Phoenixel idegenben, úgyhogy utóbbi csapatot meghagynám Sugerabugerának:)
Fejlődések: jelenleg erőnlét és büntető edzések vannak/lesznek felváltva, több játékosnál is problémásak ezek a skillek. Centereket edzettem, Lambeskinek sikerült 1-2 szintet húzni a védekezésén, lepattanózásán, Sinibaldi viszont csak 2 hetente fejlődött, pedig 18 éves superstar volt, ezért is adtam el végül (ha valaki tudja mér nem fejlődött az írja már meg nekem vmilyen utó módon...:) Következő szezonra átállok külsők edzésére (valószínűleg IR), ha sikerülne egy jót draftolni, akkor már csak egy játékost kellene vennem az uruguay-i és az esetleges draftos mellé.
Akiktől valószínűleg megszabadulok: Janilionis, Cvijanovic. Soto, Nikolov, Kaamel viszont kérdéses. de Marcilla és Bitca bőven teljesítették azt, amit tőlük elvártam, így mindenképp maradnak Gonzálezzel és Dallyvel együtt.
Rájátszás: valószínűleg Dunkers ellen játszom majd, célom a tisztes helytállás... inkább otthon vagyok veszélyes mint idegenben...

This Post:
00
108431.33 in reply to 108431.32
Date: 11/25/2009 3:47:29 PM
Overall Posts Rated:
66
Akkor év végére értékelek én is!
Elképzeléseim voltak bőven a szezon elején, de nem tudtam kitől mit várhatok, így nem is tippeltem mi lehet az alapszakasz vége! Számomra végig az volt a lényeg, hogy az irányítómat edzem és a kupában jól szerepeljek. Ez meg is látszódott a teljesítményen, mert a csapat két vereséggel nyitott, de a jó taktika és talán a csoport egyik legkeményebb védekezésével azért sikerült hozni a következő meccseket. Majd eljött okt. 10. Ez a nap sorsdöntő volt számomra és a csapat számára! Az első osztályban szereplő Dombó KC megverése lebegett a szemünk előtt, s ezért a két bajnoki meccset fel is adtuk előtte, de hiába. A Dombó kemény falatnak bizonyult, bár rossz volt a taktika is, sajnos... Ez után döntöttem úgy, hogy amit lehet megnyerek lazázva, amit nem azt meg majd kikapom, de valahogy be kell jussak a playoff-ba. Hát ez nem tudom mért, de könnyebben ment mint gondolnám, s ha nem az utolsó kupa előtti meccsek lettek volna a Lethal Dunkers és a Cajasol BCF ellen, most liga első lennék két zakóval, de nem így lett! :) Úgy gondolom, ha a csapat egészséges lesz végig akkor csak a döntőbe lehet megállítani (talán) a srácokat! Persze volt már nagy "meglepi" a meccsmotorban így lehet a Joke kiüt az első körben, ki tudja... A csapatszerkezeten nem nagyon szándékozok változtatni, ha itt maradok a feljutok, akkor se! "Röviden" ennyi...

This Post:
00
108431.34 in reply to 108431.33
Date: 11/29/2009 9:23:39 AM
Overall Posts Rated:
44
A sportszerűség kedvéért kiállok kedden!;)
7 játékossal megpróbálok tisztesen helytállni, vár nagyon nehéz lesz...

Sok sikert minden rájátszásban érdekelt csapatnak mind felül, mind alul!:)

This Post:
00
108431.35 in reply to 108431.34
Date: 12/1/2009 2:17:25 PM
Overall Posts Rated:
66
Nem rossz a rájátszás kezdete...

This Post:
00
108431.36 in reply to 108431.35
Date: 12/1/2009 3:47:18 PM
Overall Posts Rated:
44
Megrángattam az oroszlán bajszát még idegenben is:))

Ahhoz képest hogy 18-al nyerték az első negyedet, 20-al is vezettek, és én csak 7 emberrel játszottam, ahhoz képest tisztesen helytálltam. 2 játékost kellene majd még igazolnom a fiatal játékosok mellé, akkor harcba szállhatnék én is a feljutásért...

Akik továbbra is érdekeltek rájátszásban, hajrá! Dunkersnek különösen!;)

This Post:
00
108431.37 in reply to 108431.36
Date: 12/1/2009 5:28:24 PM
Overall Posts Rated:
117117
valóban neccbe volt a vége... szépen helyt álltak az arcok, meglepően szépen ... igaz próbáltam tartalékolni, majdnem jól ráfaragtam. Meg aztán sok volt a fault a meghatározó embereimnél... remélem ezt kiküszöbölik a következő meccsre. Messze nekem volt a legnehezebb dolgom az első körben (a csoportdöntőben még karcosabb lesz itt a téma), ráadásul bomba formában voltak a játékosaid is :) a biztatást köszi, el kell.

természetesen üdv mindenkinek, superfrank

This Post:
00
108431.38 in reply to 108431.37
Date: 12/2/2009 5:33:21 PM
Overall Posts Rated:
44
Én az első negyedből kiindulva már nagy eredménynek tartottam volna 20-on belül megúszni... Kis hiányérzetem volt a egvégén viszont, 3x támadhattam az egyenlítésért ha jól emlékszem 90-92-nél (vagy kb. ilyen tájban) és ekkor dobtatok kosarat, pedig el lehetett volna dönteni ott is, végén meg akár X-re is lehetett volna menteni... De hát az lett volna a világ nyolcadik csodája:D
A játékosaim nemigazán voltak bombaformában, nemcsak az elején lévő -18 miatt, páldául a büntetőzés is sem ment a legjobban.
Én még akarok venni egy jól dobó ECS-t majd, meg egy BD-t, plusz fiatalokat irányító posztra (2-t). El tudnád küldeni Conxo skilljeit privát üzenetben (nem használnám fel semmire, csak hasonló játékost akarok majd venni...)
Az én csapatom idegenben elég gyenge, otthon viszont bárkit megverhet. Remélem sikerül legalább 1 használható IR-t draftolnom:)

Advertisement