BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > Genel Sohbet Başlığı 2

Genel Sohbet Başlığı 2 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
265365.279 in reply to 265365.278
Date: 5/6/2015 2:14:25 PM
Overall Posts Rated:
6161
Bu forumu seviyorum yaaa = )
Ya kimse yazmıyor ya da bir konuda tartışma çıkıyor. Ortamız yok = ))

This Post:
11
265365.281 in reply to 265365.278
Date: 5/6/2015 2:48:33 PM
Overall Posts Rated:
1717
Hocam bunlar benim gorusum, benim gorduklerim, kerem hocada istedigi tepkiyi verebilir herkes herkese saygı gostermek zorunda, ben yeteri kadar başarılı bulmuyorum bu benim hakkım degil mi ?

This Post:
1111
265365.282 in reply to 265365.273
Date: 5/6/2015 2:51:23 PM
yigidospor
TBL
Overall Posts Rated:
226226
Şu saydığın sebeplerin kullanılan oy sayısını %50 arttırdığına gerçekten inanıyo musun yoksa benimle alay mı ediyosun ? O sebeplerin çoğu diğer ülkelerin seçimleri içinde geçerli ama böyle bir artış göremiyoruz nedense !

2) Somut bir şey elde edememiş olsak da başarısız bir dönem geçirmedik. Bir taraf olacaksa başarılı olduk.

Hangi başarıdan bahsediyosun ? İlk sezonunda daha ilk gruptan çıkamadık. 2. sezonunda bizden kat ve kat daha güçsüz olan ispanyaya tek bildiğin içeri bak oynamak olduğu için yenildik. He bu arada adamların en iyi uzunu hujideydi o maçtan önce satıldı formu düştü ona rağmen yenildiğimizi de belirtelim. Senin milli takımda ki başarı kriterin buysa Tebrik ederim ! Bravo çok başarılısın !

Ben nasıl oy aldım söyleyim çok merak ediyosan. Bana oy veren çoğu kişi zaten tanıdığım insanlar oyunu 5. sezondan beri oynadığımı düşünürsen 39 oy normal hatta az bile diyebilirim. Şunu da ekleyim geçen seçimde sana oy veren bazı kişiler bile bana oy vereceklerini belirttiler ama keremin oyları yukardaki sebeplerden dolayı ikiye katlanmış...

Ancak; 2. lig takımı ve oyunda somut olarak bir şey elde edememiş bir koçun 39 oy olması pek rastlanan bir şey değil.
Hem de çoğu kişiye sorsanız 2 oy çok az.

Sen bu oyunda insanların somut olarak bişey elde edip etmeyeceğine karar veren mercii misin ? Benim hedeflerimi biliyo musun ki onlara ulaşıp ulaşamadığımı sorgulama cüretini gösteriyosun ? Bu oyuna bazı istisna zamanlar hariç her zaman oyuncu yetiştirmeyi hedefledim ve bunlara ulaştığımı düşünüyorum. Bana göre senin aldığın o kupadan çok daha değerli !!!

Son olarak senin kriterine göre bi de senin değerlenirelim bakalım ne çıkacak ?

Daha dün 2. ligde kümede kalmaya çalışan bi takımken bedavadan bulduğun kasası eski takıma oranla baya dolu olan takımla tblye çıkıp bir kupa aldın!!! Gerçekten müthiş bir başarı öyküsü gözlerimiz yaşardı!

Son olarak şu saatten sonra milli takım zerre umrumda değil. Yetiştireceğim oyuncuların hiçbirini de milli takıma falan almayın zaten sizin istediğiniz kriterleri de göz önünde bulundurmayı düşünmüyorum...

This Post:
22
265365.283 in reply to 265365.273
Date: 5/6/2015 3:14:05 PM
Overall Posts Rated:
140140
Kimse itham altında kalmıyor hocam bence , senin kişisel görüşün zan altında kaldığınız yönünde benimkisi sadece dikkatimi çeken bir konuda fikir beyanı ki Nehana hocamında dikkatini çekmiş bu durum. Bence sen ''oyunda ki rakiplerine'' saygılı olmalısın.

This Post:
00
265365.287 in reply to 265365.286
Date: 5/6/2015 3:28:19 PM
Overall Posts Rated:
140140
Hocam kimse sana sen neden yüksek oy aldın harun neden düşük oy aldı diye sormadı sen kalkmış bunun açıklamasını yapıyorsun biz burda kullanılan oy sayısının dikkatimizi çektiğini söyledik. Nereden ne çıkarıyorsun düşün öyle yaz. :)

From: muallim
This Post:
22
265365.288 in reply to 265365.287
Date: 5/6/2015 3:38:42 PM
Overall Posts Rated:
253253
Yahu insaf edin. Kimse bu dalgalanma nedir? Diğer ülkelerde azken biz de fazla oy atılmış, Geçmişte şu kadar atışmışken, şimdi şu kadar oy atılmış, neden? diye soran arkadaşları eleştirmiyor da bu sorulara cevap veren milli takım antrenör adaylarını mı eleştiriyor?

Bu soruların yanına istediğiniz kadar aman kimse zan altında kalmasın, kimseyi suçlamak istemiyorum yazın, böyle bir mesaj kimin seçimiyle ilgili yazılırsa yazılsın apaçık bir suçlama içerir. Hocalarımız da elbette çıkıp cevap verecekler.

Artık zaten seçilen seçildi. Eleştirmek hakkımızdır. Eleştirelim. Neden A oyuncusu takımda da B oyuncusu takımda değil, neden A taktiği seçildi, neden bu eforla oynadık gibilerinden eleştirilerimiz iletelim elimizden geldiğince, ama neden bu kadar oy alında gibi bir soru nedir yahu Yapmayın. olacak iş değil

This Post:
00
265365.289 in reply to 265365.285
Date: 5/6/2015 3:53:56 PM
yigidospor
TBL
Overall Posts Rated:
226226
Sen başarı kriterini kendi takımına belirlerken bizim hedeflerimizi biliyor musun? Bizim milli takımın kapasitesini düşününce onun başarı olduğunu biliyor musun? Milli takımın tarihinde kaç kere gruptan çıktığını, İspanya'nın oyuncu kadrosunu biliyor musun? Milli takımı takip ettin mi? İspanya'nın en ölü halinin en az bizim kadar iyi olduğunu, İspanya maçında bizim de hangi oyunculardan mahrum kaldığımızı biliyor musun? Kaç maçta kaç kere İçeri Bak çıktığımı anlamak için kaç kere fikstür sayfasına girdin?

Çoğu sorunun cevabı zaten evet. Milli takımdaki takımda ne hedef konabilir az çok biliyoruz. Takım kötüyse alttan gelen oyuncuları çeşitlendirirsin havuzu genişletirsin vs. Ee sen zaten seçim konuşmanda bunların da olmadığını söyledin. İspanyanın en ölü hali buydu işte milli takım başlığında rahat çıkmayı bile düşündüğünü söyledin hani en kötü hali bizim kadar güçlüydü ?

Demek çevre sayesinde 39 oy aldığını kabul ediyorsun? Ben birine sırf senin daha başarılı olacağından ziyade sen olduğun için oy vereceğini söylediğimde yanıtsız bıraktığını biliyor musun?

Neyse ki benim saatlerce facebookta konuştuğum 10-15 kişilik bir chat pencerem yok. Daha şimdiden U21'i düşünmeye almış biri yok. Milli takıma düşündüğüm biri yok. Oy vermesini özellikle istediğim birileri hiç yok! Foruma yazmadan önce fikir alış verişi yaptığım insanlar yok. Mesajımızı oylayalım dediğim insanlar yok. İnsanlara hakaret ettiğim bir ortamım yok!

Neden kabul etmeyim ki ? Faceteki konuşma gurubunun sayısı belli oyların anca 3t1i ediyo farkındaysan. Yani biraz hesap yapsaydın anlatmak istediğimin sadece çevre olmadığını anlardın ama nerde...

Ne yapıyım ortamın yoksa üzüldüm valla. Ama konuşmaya girip çıkmamandan seninde bu ortama heves ettiğini anlıyorum. Topla 3-5 kişi de sohbet et sıkma bu kadar canını...

Antreman dediğin, 22 yaşına gelmiş dış defansı olmayan uzunsa; gerçekten başarılı bir antreman değerin var. Devam.

İşine gelmeyen iki cümle gördün diye hemen milli takımdan vazgeçeceksen neden aday oldun?

MTde ilk5 başlayan barışın ddsi kaç 9. 22 yaşındaki hakinin ddsi kaç 7. Gerçekten hakinin dd almak için hiç zamanı kalmamış yarın emekli olacak. Keşke seninde 18 yaşından itibaren yetiştirdiğin bi oyuncun olsaydı da kıyaslasaydık. Gerçi kime ne anlatıyorum ki anlasan şu haki olayından bu kadar sallamazdın.

İşime gelmeyen 2 cümle değil mtnin başındaki koçtan 2 boş cümle geldi diye.

Daha dün 2. ligde kümede kalmaya çalışan bi takımken bedavadan bulduğun kasası eski takıma oranla baya dolu olan takımla tblye çıkıp bir kupa aldın!!! Gerçekten müthiş bir başarı öyküsü gözlerimiz yaşardı!

Buna niye cevap yazmadın işine mi gelmedi ? Okuduğun bölüm hukuk değil miydi ? Sen anlarsın sence bu durum adaletli mi ne diyosun ?

Advertisement