Bende daha önce aynı şeyi dile getirdim. U21 koçu teknik analiz dışında başka bir şeye karışmamalı. Öncelikle rakipleri analiz edip nasıl oynayacagını bulmak gercekten zor iş. Teknik analizden kastım şu onuda açayım ben sadece bunu bir maçta denedim, oda italya macı idi. Rkiplerin detaylı bir excel sayfasında oyuncularına ait sut yuzdeleri, asisst, ribount vb gibi performans göstergelerinin tutulması. Bu iş gerçekten zaman alan bir iş. Tüm bunlara ek dışarıda hayat devam ediyor kesinlikle u21 kocunun önceliği bu oyun olamaz, öncelik kendi hayatıdır. Bu bakımdan u21 kocuna teknik analiz dısında baska bir iş yapmak kalmamalı.
Ek olarak oyuncu yetiştirme konusunda ayrı bir ekip olmalı ve üstüne basa basa söylüyorum seçimden seçime değişmemeli. oyuncu yetiştirme konusunda kurulan ekibin bir başkanı yada koordinatörü olmalı ve u21 kocu ile iletişim halinde olmalı. Koordinatör, oyuncu yetiştirme konusunda her şeyden sorumlu olmalı.
Başarı istiyorsak önce felsefemizi oluşturmamız gerek. Tüm bunlar iki dönem yaptığım u21 koclugundan edindiğim deneyim ile ortaya cıkan fikirler.