Most veled nem értek egyet. Amikor feljutottam a II. ligából, abban az évben összesen közel 200k-t költöttem a fizetésekre. Mondjuk, nem 10k-s stadionom volt, hanem már akkor is 12-13k-s, de azért lehet tartani nagy fizujú játékosokat is. Volt 2 játékosom, akinek 60-70k között volt a fizuja, meg 2, akinek 30k. Képzelheted a többiek játékerejét. Fingilingi. De azért el lehet tartani monstre játékosokat is. persze, nem 6000 szurkolóból.
Hogy visszatérjek az eredeti hozzászóláshoz. Már többször elhangzott, hogy ez egy játék, és ne próbáljuk meg a VV-hoz hasonlítani. DE. Szerinted melyik az a magyar II. osztályú csapat, amelyiknek a mérkőzéseire 10.000 ember kimegy? Bármelyik sportágban. És akkor a III. ligáról még nem beszéltem.
Megtehetnék a szervezők, hogy magasabb áron is megteljenek a stadionok bármelyik osztályban, de hidd el, akkor a fizetéseket is feljebb vinnék. Mint Máté is említette, ez azért menedzser játék, hogy menedzserkedj. Abba pedig sajnos beletartoznak a piszkos anyagiak is. Ha ugyanis a példádnál maradunk, hogy a taktikai érzék domináljon, akkor előbb-utóbb eljutnánk oda, hogy csupa olyan játékos rohangálna a parketten, akinek legalább 4, vagy inkább több skilje 20. Itt azért már nehéz lenne taktikáról beszélni. Vagy eltalálod, hogy mit játszik az ellen, és ő nem, hogy te mit játszol, vagy nem. Ez is már a lutri kategóriába tartozna.