Şu saydığın sebeplerin kullanılan oy sayısını %50 arttırdığına gerçekten inanıyo musun yoksa benimle alay mı ediyosun ? O sebeplerin çoğu diğer ülkelerin seçimleri içinde geçerli ama böyle bir artış göremiyoruz nedense !
2) Somut bir şey elde edememiş olsak da başarısız bir dönem geçirmedik. Bir taraf olacaksa başarılı olduk.
Hangi başarıdan bahsediyosun ? İlk sezonunda daha ilk gruptan çıkamadık. 2. sezonunda bizden kat ve kat daha güçsüz olan ispanyaya tek bildiğin içeri bak oynamak olduğu için yenildik. He bu arada adamların en iyi uzunu hujideydi o maçtan önce satıldı formu düştü ona rağmen yenildiğimizi de belirtelim. Senin milli takımda ki başarı kriterin buysa Tebrik ederim ! Bravo çok başarılısın !
Ben nasıl oy aldım söyleyim çok merak ediyosan. Bana oy veren çoğu kişi zaten tanıdığım insanlar oyunu 5. sezondan beri oynadığımı düşünürsen 39 oy normal hatta az bile diyebilirim. Şunu da ekleyim geçen seçimde sana oy veren bazı kişiler bile bana oy vereceklerini belirttiler ama keremin oyları yukardaki sebeplerden dolayı ikiye katlanmış...
Ancak; 2. lig takımı ve oyunda somut olarak bir şey elde edememiş bir koçun 39 oy olması pek rastlanan bir şey değil.
Hem de çoğu kişiye sorsanız 2 oy çok az.
Sen bu oyunda insanların somut olarak bişey elde edip etmeyeceğine karar veren mercii misin ? Benim hedeflerimi biliyo musun ki onlara ulaşıp ulaşamadığımı sorgulama cüretini gösteriyosun ? Bu oyuna bazı istisna zamanlar hariç her zaman oyuncu yetiştirmeyi hedefledim ve bunlara ulaştığımı düşünüyorum. Bana göre senin aldığın o kupadan çok daha değerli !!!
Son olarak senin kriterine göre bi de senin değerlenirelim bakalım ne çıkacak ?
Daha dün 2. ligde kümede kalmaya çalışan bi takımken bedavadan bulduğun kasası eski takıma oranla baya dolu olan takımla tblye çıkıp bir kupa aldın!!! Gerçekten müthiş bir başarı öyküsü gözlerimiz yaşardı!
Son olarak şu saatten sonra milli takım zerre umrumda değil. Yetiştireceğim oyuncuların hiçbirini de milli takıma falan almayın zaten sizin istediğiniz kriterleri de göz önünde bulundurmayı düşünmüyorum...