BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > Genel Sohbet Başlığı 2

Genel Sohbet Başlığı 2 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
22
265365.274 in reply to 265365.273
Date: 5/6/2015 12:46:46 PM
Overall Posts Rated:
245245
Şimdi söyleyeceklerim belki hoş karşılanılmıyor ama bir hususu hatılrlatmak zorundayım.

Arkadaşlar, şüphelendiğiniz bir hile vb. durum varsa lütfen hile bildiriminde bulununuz. Ama forumlarda lütfen bu tür konuşmalar yapmayın. Bu tür konular globalde de dönem dönem açılmaya çalışılıyor ama ilgili başlık kapatılıyor yöneticilerce.

Bu konuya dair varsa bir gözleme dayalı ve hile ithamına varmayan görüşleriniz, onları elbette yazabilirsiniz. Ancak bunun ötesine taşan mesajlar, sorun oluşturuyor.

İlginiz ve dikkatiniz için şimdiden teşekkür ederim.

This Post:
22
265365.275 in reply to 265365.274
Date: 5/6/2015 1:09:44 PM
Overall Posts Rated:
6060
konuyu acan arkadasda sonra yazan arkadaslarda neyı ıma ettıklerı bellı multıler yogun bır sekılde secım zamanı ortaya cıkıyor ayıp oluyor dıyorlar ama kımın multısı kımse bılmıyor kı ıp lerı fılan gorme ımkanı olsa menecerlerde bılıcek herkes ama bu ımkansız tabı gm ler bıle kımlerın oy verdıgını gormuyorsa bu ıs hep muallak olarak kalır o yuzdende mılletı zan altında brakıyor tabı yazılanlar sende yazmıssın ya gozleme dayalı hıle ıthamına varmayan goruslerınız dıye konuyu acan arkadaslar o sekılde yazmısda tabı secımde cekısen arkadasların bazıları alıganlık gostermıs .. yanlız kımse alınmasın ama hakıkaten kımın yaptıgı bellı olmayan br cambazlık var bu secımlerde

This Post:
22
265365.276 in reply to 265365.273
Date: 5/6/2015 1:32:08 PM
Overall Posts Rated:
1717
Hocam sampiyonsunuz, tbl de siniz, mevcut koç sunuz evet ama ben ve benim gibi bir çok kişi milli takımdan keyif alamıyor çünkü elle tutulur bir başarı yok bence tekrar aday olmanız sizin için de milli Takımımız içinde iyi olmadı, bu işe daha yoğun kafa yorucak biri milli takım koçu olmalıydı, neyse herseye rağmen umarım başarılı olursunuz artık milli takımda kupalar görebiliriz.

Last edited by Yakup Kılıç at 5/6/2015 1:34:24 PM

This Post:
11
265365.277 in reply to 265365.273
Date: 5/6/2015 1:33:46 PM
Overall Posts Rated:
168168
Herhangi birinin almış olduğu oylardan ziyade bende şaşkınlık yaratan şey toplam oy miktarıydı. Tam olarak anlaşılamamışım sanırım. Yani demek istediğim; sizin de dediğiniz gibi belki Harun'un oylarında anormal bir yükselme var, bunu bilemeyiz. Sadece diğer ülkerin oy ortalamalarına ve geçmiş yıllara nazaran bu seçimin oy sayısının yüksekliğine dikkat çekmek istedim. Bence bu duruma biraz da sevinmemiz lazım, Dünya genelinde oyuna ilgi azalırken ülkemizde artmış çünkü...

Last edited by 🍇Üzümcü🍷 at 5/6/2015 1:36:15 PM

This Post:
00
265365.279 in reply to 265365.278
Date: 5/6/2015 2:14:25 PM
Overall Posts Rated:
6161
Bu forumu seviyorum yaaa = )
Ya kimse yazmıyor ya da bir konuda tartışma çıkıyor. Ortamız yok = ))

This Post:
11
265365.281 in reply to 265365.278
Date: 5/6/2015 2:48:33 PM
Overall Posts Rated:
1717
Hocam bunlar benim gorusum, benim gorduklerim, kerem hocada istedigi tepkiyi verebilir herkes herkese saygı gostermek zorunda, ben yeteri kadar başarılı bulmuyorum bu benim hakkım degil mi ?

This Post:
1111
265365.282 in reply to 265365.273
Date: 5/6/2015 2:51:23 PM
yigidospor
TBL
Overall Posts Rated:
226226
Şu saydığın sebeplerin kullanılan oy sayısını %50 arttırdığına gerçekten inanıyo musun yoksa benimle alay mı ediyosun ? O sebeplerin çoğu diğer ülkelerin seçimleri içinde geçerli ama böyle bir artış göremiyoruz nedense !

2) Somut bir şey elde edememiş olsak da başarısız bir dönem geçirmedik. Bir taraf olacaksa başarılı olduk.

Hangi başarıdan bahsediyosun ? İlk sezonunda daha ilk gruptan çıkamadık. 2. sezonunda bizden kat ve kat daha güçsüz olan ispanyaya tek bildiğin içeri bak oynamak olduğu için yenildik. He bu arada adamların en iyi uzunu hujideydi o maçtan önce satıldı formu düştü ona rağmen yenildiğimizi de belirtelim. Senin milli takımda ki başarı kriterin buysa Tebrik ederim ! Bravo çok başarılısın !

Ben nasıl oy aldım söyleyim çok merak ediyosan. Bana oy veren çoğu kişi zaten tanıdığım insanlar oyunu 5. sezondan beri oynadığımı düşünürsen 39 oy normal hatta az bile diyebilirim. Şunu da ekleyim geçen seçimde sana oy veren bazı kişiler bile bana oy vereceklerini belirttiler ama keremin oyları yukardaki sebeplerden dolayı ikiye katlanmış...

Ancak; 2. lig takımı ve oyunda somut olarak bir şey elde edememiş bir koçun 39 oy olması pek rastlanan bir şey değil.
Hem de çoğu kişiye sorsanız 2 oy çok az.

Sen bu oyunda insanların somut olarak bişey elde edip etmeyeceğine karar veren mercii misin ? Benim hedeflerimi biliyo musun ki onlara ulaşıp ulaşamadığımı sorgulama cüretini gösteriyosun ? Bu oyuna bazı istisna zamanlar hariç her zaman oyuncu yetiştirmeyi hedefledim ve bunlara ulaştığımı düşünüyorum. Bana göre senin aldığın o kupadan çok daha değerli !!!

Son olarak senin kriterine göre bi de senin değerlenirelim bakalım ne çıkacak ?

Daha dün 2. ligde kümede kalmaya çalışan bi takımken bedavadan bulduğun kasası eski takıma oranla baya dolu olan takımla tblye çıkıp bir kupa aldın!!! Gerçekten müthiş bir başarı öyküsü gözlerimiz yaşardı!

Son olarak şu saatten sonra milli takım zerre umrumda değil. Yetiştireceğim oyuncuların hiçbirini de milli takıma falan almayın zaten sizin istediğiniz kriterleri de göz önünde bulundurmayı düşünmüyorum...

This Post:
22
265365.283 in reply to 265365.273
Date: 5/6/2015 3:14:05 PM
Overall Posts Rated:
140140
Kimse itham altında kalmıyor hocam bence , senin kişisel görüşün zan altında kaldığınız yönünde benimkisi sadece dikkatimi çeken bir konuda fikir beyanı ki Nehana hocamında dikkatini çekmiş bu durum. Bence sen ''oyunda ki rakiplerine'' saygılı olmalısın.

Advertisement