BuzzerBeater Forums

Hellas - II.2 > Σεζόν 32

Σεζόν 32

Set priority
Show messages by
This Post:
11
272399.28 in reply to 272399.27
Date: 8/10/2015 8:20:32 AM
L e g e n d
IV.9
Overall Posts Rated:
192192
Καλησπέρα κι από μένα, πρώτη μέρα άδειας σήμερα, τέλος το άγχος για 2 εβδομάδες και λίγος χρόνος επιτέλους για να γράψω στο φόρουμ!
Ξεκινήσαμε δυστυχώς με προβλεπόμενη ήττα, αλλά δεν γινότανε αλλιώς καθώς ήταν μάλλον η αγωνιστική που βόλευε καλύτερα για ανάποδη προπόνηση!
Η ήττα όπως είπα ήταν προβλεπόμενη, ωστόσο κάποια πράγματα ξενίζουν, τουλάχιστον με αυτά που είμαι σε θέση να γνωρίζω. π.χ. ο Chio πέταξε έξω με έξι φάουλ και τον Wai και τον Oglaend. Είναι ένας παίκτης που είχε βγει προς πώληση στο τέλος της προηγουμένης σεζόν και είχε σκοράρισμα 8-8-15. Προπονούνταν βεβαίως, προφανώς στο ένας με έναν, αλλά πόσο να πήρε; ας πήρε και από ένα σκοράρισμα, σε καμμιά περίπτωση δεν μπορεί να πετάξει έξω ούτε καν τον Oglaend πόσο μάλλον τον Wai! Ο δε Cimbido που έμπαινε αλλαγή, σκόραρε κι αυτός ασύστολα...Απ΄την άλλη στο 4 ο White έβαλε 10 στα 14 με αντίπαλο τον Rudi, ο οποίος, δεν με πειράζει να σας το πω, έχει 2 16άρες άμυνες, χώρια τις τάπες και τον χειρισμό...
Αυτή είναι απόδοση που δεν συνάδει με όσα ξέρουμε, ακόμη και με την διπλή πρόβλεψη.
Θα ήθελα λοιπόν με αυτή την ευκαιρία να ρωτήσει ο Nickleon τους ΒΒήδες αν ο κώδικας λειτουργεί σωστά. Έχουμε δει και σε άλλα παιχνίδια να γίνονται αλλαγές που δεν λειτουργούν σωστά και να παραμένουν. Αν ο κώδικας είναι σωστός, τότε αγαπητέ GM, θα έλεγα να τους προτείνεις να κάνουν λίγο πιο χαλαρή την απόδοσή του. Δεν είναι fair με μια πρόβλεψη να δυναμώνει τόσο μια ομάδα.
Αν αυτό δεν παίζει, τότε θα πρέπει να δούμε μήπως υπάρχουν άλλου είδους παρεμβολές και ποιον πρέπει να ρωτήσουμε;

From: Scarlito

To: Kon
This Post:
00
272399.29 in reply to 272399.28
Date: 8/10/2015 8:38:47 AM
Overall Posts Rated:
118118
σε καμμιά περίπτωση δεν μπορεί να πετάξει έξω ούτε καν τον Oglaend πόσο μάλλον τον Wai! Ο δε Cimbido που έμπαινε αλλαγή, σκόραρε κι αυτός ασύστολα...Απ΄την άλλη στο 4 ο White έβαλε 10 στα 14 με αντίπαλο τον Rudi, ο οποίος, δεν με πειράζει να σας το πω, έχει 2 16άρες άμυνες, χώρια τις τάπες και τον χειρισμό...
Αυτή είναι απόδοση που δεν συνάδει με όσα ξέρουμε, ακόμη και με την διπλή πρόβλεψη.

Να σου πω την αλήθεια θεωρώ πως το παιχνίδι φέρει και μια δόση πραγματικότητας! Για να εξηγούμαι καλύτερα τα 2 σέντερ σου έχουν καταγωγή από Σιγκαπούρη και Νορβηγία! Έχω παρατηρήσει ότι πολλοί παίκτες που προέρχονται από μη μπασκετικές χώρες in real life, είναι λίγο περισσότερο επιρρεπής στα φάουλ!! Εξάλλου πες μου εσύ που έχεις δει παίκτες από αυτές τις χώρες να κάνουν καριέρα in real life! :P Πως να μην είναι ξυλοκόποι και οι 2 τους και να μην βγαίνουν έξω με 6 φάουλ!! Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια καλύτερη εξήγηση στο πρόβλημα σου! Χαχαχαχα! :)

From: ALARIHOS

This Post:
00
272399.31 in reply to 272399.28
Date: 8/10/2015 10:12:10 AM
Overall Posts Rated:
138138
Γενικότερα η ομάδα σου έφαγε πολύ μεγάλη πίεση στις θέσεις 4-5. Περίμενα να υπάρχει αποβολή γιατί τόσο το θηρίο όσο και ο Νορβηγός είναι επιρρεπής σε φάουλ. Αν και έπαιζες μεγάλο διάστημα με κατα συνθήκη σεντερ τόσο η εξωπραγματική απόδοση του Budge στο 4αρι με 15/20 διπ. και 2/2 τριπ. και 75% ευστοχία (με pp 89 και ενώ την προηγούμενη σεζόν είχε Μ.Ο. 53%) όσο και τα περισσότερα ριμπάουντ που πήρες (που δεν δικαιολογούνται με τίποτα) κράτησαν την ομάδα σου στο παιχνίδι.

Τον Chio δεν τον έχω βγάλει ποτέ για μεταγραφή. Άλλον παίκτη μου που πούλησα θα είδες.

Εμπειρικά μιλώντας αν πετύχει κανείς διπλή πρόβλεψη σου δίνει ένα πλεονέκτημα γύρω στους 10 πόντους, σχεδόν σε ανεβάζει επίπεδο διάθεσης.

Αν αυτό δεν παίζει, τότε θα πρέπει να δούμε μήπως υπάρχουν άλλου είδους παρεμβολές και ποιον πρέπει να ρωτήσουμε;

Εδώ θα πρέπει να ρωτήσω τι εννοείς...

From: Kon

This Post:
00
272399.32 in reply to 272399.29
Date: 8/10/2015 11:55:43 AM
L e g e n d
IV.9
Overall Posts Rated:
192192
Ε καλά να πάθω τότε αφού βάζω ξυλοκόπους στην ομάδα!!!
Scarlito ως Σικελός μαφιόζος οφείλεις να μου βρεις έναν διαπλεκόμενο pr manager γιατί αλλιώς δεν βλέπω άσπρη μέρα!!!

This Post:
00
272399.33 in reply to 272399.30
Date: 8/10/2015 12:04:44 PM
L e g e n d
IV.9
Overall Posts Rated:
192192
Νίκο είπαμε αν δεν κάνω λάθος, έτσι; Λοιπόν Νίκο μου απάντησες με σαφήνεια και στα 3 σημεία της ερώτησής μου, οπότε δεν υπάρχουν πλέον απορίες τέτοιου είδους! Ευχαριστώ!

From: Scarlito

This Post:
11
272399.34 in reply to 272399.32
Date: 8/10/2015 12:12:39 PM
Overall Posts Rated:
118118
Ε καλά να πάθω τότε αφού βάζω ξυλοκόπους στην ομάδα!!!
Scarlito ως Σικελός μαφιόζος οφείλεις να μου βρεις έναν διαπλεκόμενο pr manager γιατί αλλιώς δεν βλέπω άσπρη μέρα!!

Εγώ απλά θα σου προτείνω να μην αγοράζεις παίκτη που έχει μ.ο πάνω από 3 φάουλ! :D Από εκεί και έπειτα και άλλοι παράγοντες όπως π.χ η αντοχή επηρεάζουν όσο να ναι τα φάουλ!

This Post:
00
272399.35 in reply to 272399.31
Date: 8/10/2015 12:27:31 PM
L e g e n d
IV.9
Overall Posts Rated:
192192
Γειά σου ρε Αλάριχε, καλώς ήρθες στην κατηγορία!
Έγραψα το πρώτο post με την λογική ότι ο Chio είχε τα skill που περιέγραψα...εφόσον είναι διαφορετικός παίκτης και εφόσον έχει σουτ με άλμα τουλάχιστον στο 15+ και εμβέλεια τουλάχιστον στο 9 θα μπορούσε να συμβεί η διπλή αποβολή, αλλιώς υπάρχει κάποιος άλλος παράγοντας, random αν θέλεις, ο οποίος επηρεάζει το παιχνίδι. Ποιός είναι δυστυχώς δεν τον ξέρω.
Όσο για τον Rudi, είναι τριάρι, πάντα σκοράρει καλά στο 4 απέναντι σε ψηλούς χωρίς καλή περιφερειακή. Το ερώτημα είναι πράγματι δεν έχει καλή περιφερειακή το τεσσάρι σου ή έχουμε πάλι ένα από τα μαγικά της μηχανής;
Επίσης δεν εξηγείται το 10 στα 14 του White καθώς ο Rudy είναι τούμπανος στην άμυνα.
Μια εξήγηση θα ήταν να υπολογίζει η μηχανή τα συνολικά skill, να βγάζει τον νικητή βάσει αυτών, αλλά να μην αποδίδει-μοιράζει με απόλυτη ακρίβεια τις αποδόσεις των παικτών.
Τραβηγμένο μεν και δεν πιστεύω να ισχύει, γιατί τότε δεν έχει νόημα να παρακολουθούμε τον αγώνα.
Κάπως έτσι το κάνουν και στο cyberdunk και δεν μεταδίδουν καν τον αγώνα...

This Post:
00
272399.36 in reply to 272399.34
Date: 8/10/2015 12:36:33 PM
L e g e n d
IV.9
Overall Posts Rated:
192192
Sarlito παρακολουθώ πολλούς παίκτες, σε διαβεβαιώνω ότι η αντοχή δεν παίζει ρόλο στα φάουλ, κι αν παίζει κάποιο ρόλο είναι πολύ μικρός ελάχιστος θα έλεγα.
Όπως επίσης μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι η "επιθετικότητα", όπως την έχουμε ονομάσει, του κάθε παίκτη, αλλάζει από σεζόν σε σεζόν, χωρίς να αλλάζουν τα skill του παίκτη. Άρα δεν μπορείς να πεις αν ένας παίκτης κάνει ή δεν κάνει φάουλ, αν δεν περάσουν τουλάχιστον 10 ματς ώστε να τον μετρήσεις και να ξέρεις πως θα αποδόσει την κάθε σεζόν.

From: alekos1

This Post:
11
272399.37 in reply to 272399.36
Date: 8/10/2015 2:46:23 PM
Enjoy Bulls
IV.15
Overall Posts Rated:
121121
Να ευχηθώ στον GIOUXTAS απόσβεση στα χρήματα που έχωσε για τον POTS.
Το είχε προαναγείλει και το έκανε.Αφήνει μάλιστα να εννοηθεί πως διαθέτει αρκετά ακόμα για την δεύτερη μεταγραφή.Δεν θεωρώ τα χρήματα πολλά για 3αρι 27 ετών στις τιμές που είναι τώρα η αγορά.
Εγώ έδωσα 2.250.000 για 30χρονο που μάλλον είναι ίσης αξίας αν κρίνω από τον μισθό που παίρνουν οι δύο παίκτες που είναι στα 60.000 την εβδομάδα.
Δεν έχει τυχαία από ότι φαίνετε την φώτο του best of the best Zelico.

Advertisement