Tak si ko spiker na radiju u kasnim noćnim satima...;-)
Danas se igraju čak tri derbija i relativno neizvjesne utakmice...
Lokardu, naravno, više ni netreba spominjati...ali ako se Mala Truba ozbiljno prihvati utakmice moglo bi i tamo biti neizvjesno do samog kraja, ali pobjednik ipak neće doći u pitanje...
25.5.2010 18:00:00 kk ponko - KK ENDURO
E sad, da je Enduro uspio uzeti onu pobjedu protiv Piratesa, danas bi ovo imalo nekakvog smisla, ali ovako...ipak nadam se da će danas dati sve od sebe jer ovo mu je zadnja prilika za pobjedu...doduše i Ponku također pa mislim da će onaj koji neozbiljno pristupi utakmica biti kažnjen porazom...
Ponko ima puno bolje igrače no to mu je i dosad pomagalo ko inekcija u drvenu nogu...
Teško je ovo prognozirati...možda Enduro zbog domaćeg terena...
25.5.2010 18:00:00 dugave - SANAC
E tu bu stvarno napeto, ne samo da oba mogu dobiti ovo nego će i oba morati gristi za pobjedu ko da im život ovisi o tome...obojci pobjeda nosi play-off a poraz potencijalno doigravanje za ostanak, jer su Plutoni korak iza i čekaju njihove kikseve...netko mora izgubiti danas a mjesta za ispravljanje pogrešaka je jako malo...
Prednost Dugava u ENT-u Sanac anulira s domaćim terenom, forma im je podjednaka, svi su im zdravi, a pobjeda Dugava ovisi o tome hoće li netko moći zaustaviti prvog strijelca i playa lige Malkovića...
Bit će tijesno i mislim da sve ovisi o taktikama...prava ili kriva, to je pitanje...
A ništ, opet tipujem na domaćina...
25.5.2010 18:00:00 Critters - KK Plutoni
Sad malo uspoređujem momčadi i vidim da su Plutoni bolji na svim pozicijama osim na PF...a i tu sam ja kilav zadnje vrijeme jer mi Bahar još nije odigrao dobru utakmicu otkad se vratio nakon ozljede...
Pitam se kako to da se Plutoni bore za opstanak, a ja sam korak do drugog mjesta u ligi...gdje je pošlo ukrivo kod njih?
Šesto mjesto na tablici je samo zavaravanje protivnika i samo pokazuje koliko nam je liga jaka ove sezone...
Sve naše međusobne susrete je nosio domaćin...
Plutoni je doveo sve bitne igrače u dobru formu i zajedno s domaćim terenom morao bi uzeti ovo danas, jer meni ne gori pod petama...najbitnije je da mi trenutno nitko ne dahće za vrat, ciljevi sezone su ostvareni i sad se mirno čeka play-off...i ispadanje u prvom kolu u istom...'em ti izbor protivnika...Lokarda ili Mala Truba...šečer do šečera...
Jedva čekam današnje tekme...šteta kaj nemamo mogučnost pračenja sve 4 tekme ili čak cijele lige istovremeno, nešto tipa 'live wiew' iz Hattricka...
Još malo da se osvrnem na situaciju u susjednoj i bratskoj nam konfi...sad je već kristalno jasno da će Springfield bullsi sezonu završiti kao 7 pa naš šestoplasirani, tko god bude, nema nikakve brige oko ostanka u ligi...
Ajd dosta od mene...dajte i ostali napišite nešto...kaj god, čisto dobre volje radi...bar pozdrav...
Evolucija Ide U Pogrešnom Smjeru...