Arkadaşlar herkese iyi akşamlar ;
Son birkaç sezondur gerek A milli, gerekse U21 milli takım seçmelerinden önce hep tatlı sert atışmalar olmuştur bundan sonrada olacağını düşünüyorum çok abartılı 1-2 dönem de oldu. Sonuçta milli takımın başına gelecek arkadaş keyfi olarak gelmiyor hepimiz milli takımın başarısını istiyoruz ve seçilecek arkadaşlarada musait oldukça yardım etmeye çalışıyoruz.Seçim zamanı bildirgede bulunan her adayın yorumlarını yapmak istediklerini forumlara yazdığı kadar okurum sormak istediğim sorularım olursa sorarım.Bu seçimde aday olan bana göre favoriler Harun hoca ve Florenzz hocaydı. Bir kez daha buradan tebrik ediyorum Florenzz hocayı. Her seçimde süreçleri izlediğim gibi seçim sonuçlarınada bakıyorum istatistiksel olarak.Bu seçim sonucunda dikkatimi çeken bir durum oldu kimse yanlış anlamasın. Hepimiz biliyoruzki gözle görülür bir azalma var kullanıcı sayısında. Bu sezon 97 gibi çok çok yüksek bir oy toplamı var.Hadi bunların 10 tanesini farm takım olayından elesem 87 oy ediyor yine ki bu sayı da çok çok yüksek kalıyor.Geçmiş yıllara baktığımda oyunun en kalabalık dönemleri 15-25 sezonları arasıydı forumlara katılım ve çevrimiçi kullanıcı sayısı ile alakalı konuşuyorum.O dönemlerde 15.sezonda 74 oy , 17 .sezonda 76 oy,20.sezonda 80 oy,21.sezonda 102 oy,sonra düşüş başlıyor 22.sezon da 48 oy, 23.sezonda 76 oy,24.sezon 79 oy,25.sezon 84 oy,sonrasırayla 83,91,54,62,61, ve bu sezon ''97'' oy birden bir artış söz konusu ki bence bu çok ilginç bir artış bu kadar artış bana mantıklı gelmedi bir önce ki sezon 61 oy var bu sezon 97 arada 36 kişi nereden çıkıyor daha önce ki 3 seçimde neredeydi bu sayı.Sizlere göre bunun açıklaması nelerdir arkadaşlar.
Biraz uzun yazdım kusura bakmayın dolaylı anlatımımdan dolayı. İyi akşamlar.