O πάνσοφος γέροντας Κοτίδης το τελευταίο διάστημα είχε ηρεμήσει και δεν θύμιζε σε τίποτα τον τύπο που τα είχε κάνει όλα που@@να στην Α1!!Οι καλή πορεία της ομάδας δεν του έδιναν αφορμή για να κράξει!
Όμως η ήττα στο ματς του Σαββάτου και κυρίως οι αναφορές για το ''μαγικό φίλτρο'' έδωσαν τέλος στην εκεχειρία και ο πάνσοφος ήταν μέσα στα νεύρα,αλλά και την απορία!Νέα κρίση είχε ξεσπάσει στους LEGEND και όλοι ξέραμε ότι όταν ο Κοτίδης φουντώνει,δεν αφήνει κανένα σε χλωρό κλαρί... :(
O σοφός είχε διανυκτερεύσει στο γήπεδο μετά από καιρό,μελετώντας διεξοδικά τα δεδομένα για το νέο ζήτημα που απασχολούσε την ομάδα,αλλά και το φόρουμ!!Στην πρωινή προπόνηση ήχησαν από τα μεγάφωνα τα τύμπανα του πολέμου...
https://www.youtube.com/watch?v=qjV0_5OAIiE''ΠΡΩΙΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑΑΑΑΑΑ!!!...ούρλιαξε ο γέροντας!! :+( ''ΟΛΟΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΜΑΧΗΣ!!!ΣΒΕΛΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!ΕΝ-ΔΥΟ!!!ΕΝ-ΔΥΟ!!!ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΑΛΙΟΑΜΠΑΛΟΙ!!! :@
Οι παίχτες αναστατωμένοι σχημάτισαν μια ουρά και απόλυτη ησυχία επικράτησε!!!Κανείς δεν τολμούσε να μιλήσει,ενώ ο πάνσοφος με αυστηρό ύφος τους περιεργαζόταν..... :X
Ξάφνου η απόλυτη ησυχία έσπασε με μια ερώτηση του:'' ΓΑΜ@@@ΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΡΕΕΕ???''ΡΙΧΝΕΤΕ ΚΑΝΑ ΠΟ@@ΤΣΟ??'
''Ρε Κοτίδη''...του λέω!!''Θα μας τρελάνεις??Εσύ δεν έχεις επιβάλλει γενική απαγόρευση του σεξ??Εσύ δεν κάνεις αιφνιδιαστικές εφόδους τα βράδια στα δωμάτια των αθλητών???Εσυ δεν τερμάτισες την καριέρα του Νίκου του Γλεντζέ,όταν τον έπιασες να ''απαυτώνει'' μια τσιρλίντερ???Τι τους ρωτάς τώρα??? :?
Ο Waldo o Machaca ξέσπασε σε λυγμούς και μίλησε με σπαστά ελλήνικά: ''Πως να γκαμήσουμε??Αφου το πρόεντρο ντεν μας αφήνει!!Το γκυναικα μου με έχει κάνει τάρανδρο!!Εκει πάει με τον υντραυλικο,τον ηλεκτρολογο,τον μαναμπη,τον περιπτερά και τον ντελιμπεριμποι...... :`-(
Ο Κοτίδης έξυσε με ένοχο ύφος το κεφάλι του....''Ντάξει!!Μαλ@@κία''..είπε!!!''Αυτός ο μαλακοπίτουρας ο αθλητίατρος ο DR. Πουριτανόπουλος φταίει!!!Το 1936!Λίγο πριν τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο! Μου είχε πει ότι είχε κάνει μια έρευνα που αποδείκνυε ότι πρωταθλητισμός και σεξ δεν συμβαδίζουν!!!Ο παλιοκομπογιαννίτης!!!Και τον είχαν για αυθεντία!!Με επηρέασε ο πο@@@στης!!!! :/
''Όμως αυτός ο λαμπρος Έλλην επιστήμων,ο Θάνος ο Άσκητηής μου άνοιξε τα μάτια!!!Μου είπε ότι όλα αυτά είναι μύθος και σύμφωνα με νέες έρευνες το σεξ έχει ευεργετικά αποτελέσματα στους αθλητάς!!!Mea culpa λοιπόν!!
Έπειτα στράφηκε με αυστηρό ύφος στους αθλητάς: ''AΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΚΑΛΑ ΡΕΜΑΛΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ΘΑ ΓΑΜ@@@ΤΕ ΑΒΕΡΤΑ!!!ΘΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΙ.....10 ΠΟ@@ΤΣΟΥΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ!!ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ?????ΠΡΩΙ,ΜΕΣΗΜΕΡΙ,ΒΡΑΔΥ!!!ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΠΡΟΞΕΝΙΑ ΜΕ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ!!ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ,ΕΧΩ ΗΔΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ!!!ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΑΜ@@ΤΕ ΡΕ!!!ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ!!!ΠΑΛΙΟΑΧΡΗΣΤΟΙ!!!ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ!!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕ!!!ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ!!!!!!! :+(
''Όπα,Κοτίδης του λέω....''Μήπως το παρατραβάς λιγάκι?Θα τους ξεζουμίσεις!Άπο το ένα άκρο πας στο άλλο!!Δεν θα μπορούν να πάρουν τα πόδια τους στο τέλος!!Θα την πάθουμε όπως την παθαίνουν οι παίχτες των Μπλε Παπαγάλων!!!Από τον Κον χάσαμε επειδή είχε καλύτερους και ακριβότερους παίχτες και κυρίως πολύ μεγαλύτερο βάθος!!Όχι επειδή δεν γαμ@@σαν οι παίχτες το προηγούμενο βράδυ....
Όμως ο πάνσοφος ήταν σε έξαλλη κατάσταση και άρχισε να ουρλιάζει: ''ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΗ ΧΑΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΜΠΑΛΟΣ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΑΣ ΡΕ!!!!!ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕΣ!!ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΔΑΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ''ΜΑΓΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ''!!!Ο SCARLITO ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΕ??
Έπειτα στράφηκε στους αθλητές: ''ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΕΜΠΡΟΣ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ,ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΩ!!ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜ@@ΤΕ ΑΒΕΡΤΑ ΡΕΕΕ!!ΤΙ ΣΑΣ ΖΗΤΑΩ???ΘΑ ΡΩΤΑΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ΣΑΣ!!ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ!!!ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΩ ΑΛΛΗ ΗΤΤΑ,ΠΑΛΙΟΑΤΑΛΑΝΤΟΙ ΜΟΥΛΟΙ!! 8}
Όλοι πια περιμέναμε τι αποτελέσματα θα είχαν τα νέα μέτρα... :?