Diğer başlık kirlenmesin diye burdan yazıyorum.
Eyvallah abi. Yapılan güzel şeylerin bilinmesi bizleri daha da teşvik ediyor devam etmeye. İnşallah bugun ilk programla yeni sezonu açıcaz.
Soruna cevap vericek olursam da: Benim kimseden rahatsızlıgım yok. Kişisel bir sıkıntım yok. sadece 4 sezondur her başlıkta aynı tartışmayı görmekten yoruldum. Boşverip geçmeyi bilelim. Önümüze bakalım. Millet de aynı şeyi diyor gördüğünüz gibi. Forumlar eski tadında değil diye. Bırakın tartışmayı o zaman. Birbirimizi iğnelemeyelim. Eğlenmeye bakalım.
Diğer mesajı da herkes diyerek attım ki yanlış anlaşılma olmasın diye. Kişisel değil benim derdim. herkesin bir tartışma olunca birbirine saldırmasından memnun olmuyorum. Sanmıyorum ki diğer TR kullanıcıları da bu işten memnun olsunlar. Siz de diyorsunuz ki buralar daha eğlenceli daha aktif olsun. O zaman ilk adımı atıp şu tartışmayı bitirin.
Ve abi eğer GM hata yaparsa onu burdan konuşmasak yeterli olur. Ciddiyim. Şikayet edin emin olun cok daha iyi bir karşılık alırsınız. Gm ler konusundaki şikayetleri inceliyorlar güzelce.
Şuan sizden tek beklediğim artık bu konuyla ilgili hiç mesaj atmamanız

bu şekilde de tartışmaya noktayı koymanız. Şimdiden teşekkürler.