hocam geçmiş olsun. bu sezon sakatlık derdinden kurtulamayan bir başka takım olarak durumunu anlayabiliyorum.
hatta kupada en az çeyrek final hedefiyle yola çıktığım sezonun çeyrek finale kalma haftasında pivotumun 1 haftalık sakatlık geçirmesi beni de çileden çıkardı. foruma da yazıp duruyordum, ondan önceki maçlarda da yaşadığım maç içi sakatlıklar tüm sezon çıldırtıyordu beni. tam hesabını yapamadım ama sezon boyunca oynanan kupa ve lig maçlarında tam kadro tamamlayabildiğim maç sayısı sanırım 3 veya 4. inanılmaz sinir bozucu bir durum. lig sıralamasındaki hedefim de kupadaki hedefim de feci halde yalan oldu şu aksilikler yüzünden. 2.lik 3.lük düşünürken kümede kalma potasına gerilemek facia. ligin en çok al-sat yapan iki takımı olarak sakatlık sorunları yaşamamız tuhaf bir rastlantı oldu diyelim.
bu arada,
tamam ya çocuk hayata dair paylaşımlarda bulunmuş da böyle mi davranmak lazım gençlere hocam ?
cümlesinin hiç hoşuma gitmediğini belirtmeden geçmek istemiyorum. "bırak çocuk eğlensin" tarzında bir tavrı aklı başında hiçbir insanın kabullenemeyeceği aşikardır. espri tamam, şakalaşmak tamam ama kimse "enseye şaplak" modunda yaklaşımlara ve rencide edilmeye tahammül edemez. asla forumda kişisel tartışmalara, gerginlik yaratan mesajlara bulaşan ve de bazı meseleleri uzatan bir insan olmamışımdır. ama ciddi anlamda alınganlık gösterebildiğim bu konuda suskun kalamadığım için özür dilerim.