Sorma o stadyum konusunda çok sıkıntıdayım :D Her maç %100 geliyor seyirci ama ben ligin ortasındayız diye yapamıyorum stadı, şimdi inşaata girsek maç olacak para gelmeyecek diye korkuyorum.
Şuan için taktikleri adamları hep takipteyim ben. Bi de genç alıp yetiştirip satabilen biri olsam bu kadar aktif olma süresiyle deli para kazanırdım :D
Ben genç alıp yetiştirip satmamayı seviyorum :D kalsın oynasın işte 20 sene falan ondan sonra emekli olsun adam niye satiim :D
Şimdilik iki tane genç var, sezonun tam sonunda aldım yaş attılar tabii onu akıl edememiştim. PG ve SG pozisyonunda, çok acaip tırt değiller lig için idare ediyolar ama yinede değişime açıklar gözümde.
Bir tane şöyle bol sayı atabilen skorer alabilirim belki, ondan sonra mümkün mertebe takımı stadı genişletmeye ve para biriktirmeye harcarım ki tüm takımı genç ve önü açık adamlarla doldurabiliim.
Gerçi 5 tane 18 yaşında muhteşem adamlar alsam bile 5ine birden antreman veremiyorum sanırım, atıyorum pivota pivotla ilgili oyun kurucuya pasla ilgili falan diye dağıtım olmuyor, o zamanda 5 tane 18 yaşında adam almanın pek bir anlamı olmuyor sanırım antreman veremediğim için :D