Εγώ θα ποντάρω πάντως σε σένα για άνοδο! Κυρίως γιατί έχεις το πιο καλά στημένο γήπεδο, ασχέτως αν έχεις ποινή από τον υποβιβασμό! Θεωρώ όσο είσαι μέσα στη διεκδίκηση του κυπέλλου δεν θα αντιμετωπίσεις οικονομικό πρόβλημα! Και με κορμό 7 ετοιμοπόλεμων παικτών με μισθούς πάνω από 50χιλ δεν θα έχεις πρόβλημα σε τυχόν τραυματισμούς! Εξαλου τόσα χρονιά αυτό που βλέπω είναι ότι ο πάγκος δίνει την άνοδο! Προβλέπω σε ένα τελικό Olympiakos-Legend.
Δεν αντιλέγω!!Αυτή τη στιγμή έχω το μεγαλύτερο budget από την πλευρά των μπλε!Είναι λογικό να θεωρούμε φαβορί για τελικό!
Αλλά δεν νομίζω να διατηρήσω αυτό το ρόστερ ως το τέλος!!Δίνω 443κ,είναι υπερβολικό ποσό για ομάδα που έχει υποβιβαστεί!
Το θέμα είναι πόση είναι η μείωση της προσέλευσης θεατών και αν είναι σωστές οι τιμές που έβαλα (ίσως έπρεπε να είχα χαμηλώσει και άλλο)!Μια 1η ένδειξη θα έχω αύριο μετά το εντός έδρας ματς!
Πάντως την σεζόν 29 που ανέβηκα στην Α1,είχα budget 350k όλη τη σεζόν και 400κ λίγο πριν τα play-off αν θυμάμαι καλά!
ΥΓ: Αύριο το πρωί μπορεί να γίνει μια μεταγραφή που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στον όμιλο!!! :)