BuzzerBeater Forums

Hellas - II.2 > Season 24

Season 24

Set priority
Show messages by
This Post:
00
243239.25 in reply to 243239.24
Date: 6/13/2013 6:42:02 PM
Overall Posts Rated:
9696
Επιτελους στην ΙΙ.4 :p

Καλη σεζον ομορφοπαιδα ;)

This Post:
00
243239.27 in reply to 243239.26
Date: 6/14/2013 6:56:04 AM
Overall Posts Rated:
2727
Λιτό, απεριττο και σωστό το ανάγνωσμα σου για τις χελώνες νιντζα. Πραγματικά δεν ξεχωρίζει κανένας παίκτης, θα δω πώς θα πάει ο όμιλος και θα αποφασίσω αν αξίζει ή οχι τον κόπο η επένδυση...

This Post:
00
243239.28 in reply to 243239.11
Date: 6/14/2013 7:23:17 AM
Overall Posts Rated:
170170
Παρέα ναι, αλλά θα προτιμούσα να σαι στους απέναντι. Μακρυα και αγαπημένοι...! :P

kleinmein: Τον φιλο μου τον Αλεξανδρο τον περιμενα στην Α1 ΑΛΛΑ.....βλεπω φετος να δουλευει τα εσωτερικα συστηματα ο Μπαμπαλιωτης στην ρακετα δεσποζει η περιφερεια ομως θελει δουλεια...περιεργη η πωληση Αλβαρεζ μου μοιαζει παιχτης που μπορει να κρατησει την περιφερεια σε ψηλα επιπεδα...εσυ ξερεις !!!(4ος-5ος για την ωρα)

Κοίτα η αλήθεια είναι πως έχω κολλήσει λίγο και δεν εξελίσσεται η ομάδα και αρχίζει και γερνάει...! Όμως Τάσο βλέπω με υποτιμάς και θα με αναγκάσεις να σε πελεκίσω...! :P Ακου 4-5η η ομάδα που για τρεις συνεχόμενες χρονιές είναι στους τελικους του υποομίλου...! Τστστστς

Ο Αλβάρεζ καλός είναι αλλά επειδή προπονώ και αυτός μετά από 5 προπονήσεις δεν ανέβασε πάσα , άρα μάλλον κάπαρε, λέω να τον πουλήσω αν μπορέσω και να πάρω έναν που να μπορεί να προπονηθεί...! Αν δεν , θα σε πελεκίσω με αυτόν!!!

Μπράβο για την ανάλυση για να αρχίσουμε λίγο πιο ενεργά φέτος...! :)

This Post:
00
243239.29 in reply to 243239.10
Date: 6/14/2013 7:52:53 AM
Overall Posts Rated:
170170
Kali sezon paides.Kante kana prognostiko opios exei xrono giati mono etsi problepo na menei zontano to forum.Kleinmein mas eixes kalomathei mia periodo.

Όντως , αλλά πέρυσι ξενέρωσα που δεν εγραφε κανείς...! Θα προσπαθήσω να κάνω την ανασκόπιση της κάθε αγωνιστικής αφου βλέπω να ψιλουπάρχει όρεξη να γράφουμε και θα συμμετέχω στα προγνωστικά ;)

This Post:
00
243239.31 in reply to 243239.30
Date: 6/14/2013 8:04:51 AM
Overall Posts Rated:
170170
χαχαχα! ακόμα όχι αλλά εχω εξωτερικό για αυτήν την περίπτωση...! :)

This Post:
00
243239.32 in reply to 243239.31
Date: 6/14/2013 8:41:59 AM
Overall Posts Rated:
170170
Eτσι....αντε να αναψουν λιγο τα αιματα,αντε που μου ειχατε περσι 9 μνμτα στον ομιλο που εφτανε 500 για πλακα!!!!
Τωρα που το λες υποτιμησα αλλα....οχι εσενα, τους αλλους 7ος-8ος πας ρεεεεεεεεεεεεε!!!!
Ζω και αναπνεω για τα μεταξυ μας 30 ποντους ειναι καλα??? να τ αφησω?????

Ασχετα απ την πλακα αν ο παικτης ταβανωσε και παρεις τα ψιλα που ζητας οκ,φανταζομαι προπονεις Σεβαστιανο παρειτσα ε??Εχεις τα δικια σου αιωνιο ειναι ο Αλβαρεζ που να παει???αλλα ειχα γραψει εσυ ξερεις....τωρα που ξερω και εγω καταλαβαινω την κινηση σου και την βρισκω απολυτα σωστη αν βρεις και ισαξιο,24- 25αρη mvp εισαι ζαχαρωτος!!!

This Post:
00
243239.33 in reply to 243239.32
Date: 6/14/2013 9:45:21 AM
Overall Posts Rated:
170170
Χαχαχα...! Ρε τρέμε σου λέω...! Θα σε πελεκίσω, πάει τελείωσε...! Την Α1 θα την ξαναδεις σε 3 σεζόν τουλάχιστον...! Χαχαχα

Κοιτα, την προπόνηση εγω την κάνω σε τρεις παιχτες...! 48+ σε μονή θεση. Τον Αλβαρεζ, τον Σεβαστιανό που λες και τον Ζουμπέρνικ για τρίτο. Εβγαλα όλη την χρονια περυσι ενα ματς την εβδομάδα σαν 1 το 4αρι μου. Εξου και οι 9 ήττες μεσιε...!
Οπότε ναι πρέπει να βρω κανέναν άλλο. Το καλό θα ήταν να είχα χρήματα να τον κρατήσω και να αγοράσω έναν άλλο για προπόνηση αλλά τα τρώω τα λεφτά μου γμτ...! Βέβαια τον Ζουμπέρνικ θα τον κάνω τούμπανο σου λέω...! :P

This Post:
66
243239.34 in reply to 243239.33
Date: 6/15/2013 6:44:43 AM
Overall Posts Rated:
7070
Λοιπον εχουμε και λεμε.

Kleinmein-Alfea: Παρολο που καθε πρεμιερα κρυβει εκπληξεις νομιζω ο alfeos εχει δύσκολο έργο απέναντι σε μια ομάδα εμφανώς πιο πλήρη απο τη δικη του.Δε βλέπω να αντέχει η έδρα.

Ninja Turtles - ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ : Εύκολο απόγευμα θα περάσει λογικά pirelis αν δεν υποτιμήσει τον νεοφώτιστο master splinter για να δούμε τι θα κανει o leonardo και η παρέα του.Θα είναι άραγε πρώτη και τελευταία φορα που βλέπει την κορυφή του κόκκινου ομιλου ή θα μας εκπλήξει όλους?

GM giouxtas - TaPaidiatoupeiraia eeee εννοώ TaPaidiaThsLilith : Ενδιαφέρον παιχνίδι.Θα ρισκάρω πηγαίνοντας με την έδρα παρόλο που ο GM μας έχει την εμπειρία για να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.Για να δούμε...

bromia - PAOK4 : Με τραυματία υποδέχεται ο παοκτσής τον bromiko.Είναι δύσκολη η νίκη στην πρεμιέρα όταν ανεβαίνεις σε μια νέα κατηγορία και με τραυματία τον star της ομάδας σου νομίζω γίνεται αδύνατη.

Agor Aegean - Great Alexander : Και άλλο δύσκολο παιχνίδι στο κουπόνι μας.Θα πάμε με την νίκη του περσινού φιναλίστ.Αξιο αναφοράς το γεγονός ότι πέρυσι οι 2 ομάδες τελείωσαν με ίδιο ρεκόρ την κανονική σεζόν.Μεγάλο ντέρμπι προβλέπεται.

Olimpiakos zwgrafou - MartiouUnited : xxx φιλάκια και άλλα τέτοια..Δύσκολο απόγευμα θα περάσω απέναντι στην ομάδα που μας έρχεται απο τα σαλόνια της Α1...

scratching burners - Pella B.C : Θα μετρήσει η έδρα και η εμπειρία αρκεί και πάλι ο παλιός να μην υποτιμήσει τον νεοφώτιστο.Πάμε με τρεμάμενο χέρι και ρίχνουμε το δελτιάκι παρακαλώντας οι burners να μην έχουν κάποιο κρυφό άσσο στο μανικι τους.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ - Rationalistas : Kαλύτερα guards απέναντι σε καλύτερη frontline.Θα πάμε με την ιστορία και την frontline.Λέτε να μας διαψεύσει η μηχανή με τις αλλαγές που έγιναν στην άμυνα ενάντια στα εσωτερικά συστήματα?(οι οποίες μάλλον ισχύουν αλλά δε παίρνουμε και όρκο) για να δούμε..

Καλή σεζόν παίδες...

Advertisement