BuzzerBeater Forums

Bulgaria - I.1 > Сезон 20

Сезон 20 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
216310.25 in reply to 216310.24
Date: 5/16/2012 9:49:13 AM
Overall Posts Rated:
1313
няма ли да ходиш на мача с гошо ?

This Post:
00
216310.26 in reply to 216310.25
Date: 5/16/2012 11:53:37 AM
Spartak_Plovdiv
III.1
Overall Posts Rated:
8686
не Митак. милицията не ме пуска по мачове :))).

From: direct
This Post:
00
216310.27 in reply to 216310.26
Date: 5/16/2012 1:40:52 PM
PAF.bg
II.4
Overall Posts Rated:
121121
Нямам да коментирам някои от казаните по-горе неща да не се изпокараме. Истината е че по-добрият отбор на терена заслужено изравни. На пук на глупаците от Гонг, които от края на първото полувреме имат водеща новина "Локомотив Пловдив е на минути от спечелването на Купата на България"...

This Post:
00
216310.29 in reply to 216310.27
Date: 5/16/2012 2:38:44 PM
Cosmic Flowers
II.2
Overall Posts Rated:
2929
малшанс ,все пак като доста гледащ въпреки че Локо Пд ми харесват ,то "президента" им не заслужава тази купа и без това продаде доста мачове и играха доста черно тото.Но това си е лично мое мнение не искам да ангажирам с него някой или да ми се сърдят просто доста играят тото не случайно застреляха преди един два месеца няколко човека ,единият от който се беше оплакал за мача локо-цска в който червените биха с 3-0 и т.н. .........мога още много да говоря само едно ще спомена --Ако някой си мисли че Цска ще станат шампиони процента е под 5% даже и по надолу след като се заговори като водеха с 10-тина точки за залози да не станат те шампиони има два кръга ще видиме дали съм прав или не

This Post:
00
216310.30 in reply to 216310.27
Date: 5/16/2012 2:53:13 PM
Meerkats
A Grupa
Overall Posts Rated:
176176
Second Team:
Meerkats Nest
Нямам да коментирам някои от казаните по-горе неща да не се изпокараме. Истината е че по-добрият отбор на терена заслужено изравни. .
Не виждам с кое не си съгласен отгоре, че да се изпокараме. Факт ли е че Лудогорец и Литекс нямат фенове - факт е. Факт ли е че като им свърши времето на Гришата и Домувчиев, тези отбори ще се върнат по В-групите - факт е. Изобщо не коментираме силата на отборите тука.
А ако имаш предвид от какво е резултат сегашното съществуване на Локто в А група също ще ти кажа, че няма какво да се спори, защото както казах говориме за феновете, а те са реални с традиции, за разлика от някои други

На пък на глупаците от Гонг, които от края на първото полувреме имат водеща новина "Локомотив Пловдив е на минути от спечелването на Купата на България"..
Хаха, че аз ГОнг отдавна не ги чета, откакто написаха в жълто - "Извънредно: Бербатов влезе в игра" - са мъртви за мене, няма такава наглост и завист ;)

This Post:
00
216310.31 in reply to 216310.30
Date: 5/16/2012 4:16:44 PM
PAF.bg
II.4
Overall Posts Rated:
121121
Ми сега ще пиша щото ти ме накара и ще се изпокараме. Това за Гришата важи и за Коко Динев! Без пари всеки отбор ще затъне в лайната, примери колкото щеш. Половината градове в топ 20 на страната по население нямат професионални отбори в момента. Футбол има само там, където има щедри бизнесмени с нечисто минало. Макар че всеки с кабелна телевизия знае, че това не е точно футбол...

Феновете са това, което създаде изкуствено Локо (относно твърдението, че Лудогорец са изкуствен отбор). Появи се в края на 90-те поредния мутренски отбор - Велбъжд и понеже нямаше фенове, Илиев купи Локо (отбор от Б група) и прати отбора в Пловдив при феновете. Това се случва често в Щатите примерно и не е чак толкова грозно, ама феновете на Локо имаха повече основания да викат "Велбъжд" на стадиона, защото разкараха играчите на Локо и оставиха кюстендилците. И ето ви още един шампион, станал такъв с мръсни пари. И най-тъпото е, че феновете на Локо са му още блгодарни за тая титла и днес пак имаше плакати с лика му.

В същото време най-големият враг на Локо направи революция като си разкара скапания шеф и само с българи в състава и малко пари вървят към А група. Ясно е, че Локо ще ги тупа където ги хване, но такава е съдбата на "неизкуствените" отбори. Сещам се само за Берое всъщност, които с чисти пари и фенове са имали успехи последните години.

И за да не решите че не харесвам Локо - за мен финалистите за купата са двата отбора, които тази година показаха с играта си, че трябва да ни представляват в Европа. Никакви Левски и ЦСКА! Така че аз съм фен на сегашния отбор, просто не ми бяха коректни критиките към Лудогорец.

From: venko_gg

This Post:
11
216310.32 in reply to 216310.31
Date: 5/16/2012 4:57:02 PM
Spartak_Plovdiv
III.1
Overall Posts Rated:
8686
не съм съгласен с няколко неща - и без Коко Динев Локото пак ще го има и то на сравнително прилично ниво. просто търговската марка на клуба вече има висока стойност благодарение на феновете. не е колкото на Левски и ЦСКА, но май са след тях. не можеш да ги наречеш изкуствен отбор.
това за играчите от Велбъжд го виждаме навсякъде по света, разбира се с различни нюанси - когато дойде Абрамович в Челси в състава остана само едно англе. При арабите в Сити колко останаха от стария състав. колкото до Ботев при тях е с обратен знак - играчите са си тяхни, но купиха лиценза на Металик от Сопот. иначе адмирации, че налагат юноши.
колкото до Георги Илиев /може би нямаш предвид моето ТК :)))/ е доста трудно да го разбереш, ако не си фен на Локото. да си призная и в мен буди негативни чувства тази покойна персона, но те си го обичат. на стадиона има негова паметна плоча.
колкото до мръсните пари - кой БГ отбор е ставал шампион с "чисти пари", след като собствениците на клубове са два вида - мутри и бели якички.
абе егати гадорията тоя БГ футбол. баш това ли взехме да обсъждаме ........ докато чакаме Наско да се върне от странство и да пусне анкета с две опции кой ще спечели купата - Раптъра или Арсеналчо :)))

From: Dodor

This Post:
00
216310.33 in reply to 216310.31
Date: 5/16/2012 5:01:11 PM
Dodor Utd
A Grupa
Overall Posts Rated:
560560
Second Team:
Dodor Inc
Аз лично нямам нищо против така наречените "изкуствени" отбори. Имал пари някой, дал. Ако ще не без традиции, ами и нов отбор да си основе. Няма лошо. Манчестър Сити кога щяха да станат шампиони в Англия, ако не беше ги купил милиардер. И като си тръгне, пак че са посредствени. Та това го има навсякъде, в една или друга степен.
Единственото което не ми харесва е, че тук заедно с отбора купуват и съдии, и мачове, и купи и титли. Това е. Затова няма и фенове. Затова няма и футбол. Затова и от 15 години не съм стъпил на мач в България. Но това е дълга тема...

From: direct

This Post:
00
216310.34 in reply to 216310.33
Date: 5/16/2012 5:16:52 PM
PAF.bg
II.4
Overall Posts Rated:
121121
Излезе че сме на едно мнение. Защото същите примери с Челси и Сити важат и за Лудогорец. Няма обаче как в град с 20-30 хил. население да има милиони фенове. Това значи ли че не трябва да имат силен отбор? Те нека да играят добре в Европа пък милиони българи ще викат за тях пред телевизорите.

Най-паметният финал за европейска купа, който съм гледал беше с участието на малко баско отборче (Алавес) със 19-хиляден стадион и от малък град (за испанските стандарти). Та феновете не пишат история, а футболистите.

А това за съдиите - няма шампион на България за последните 20 години да не са го бутали съдии. Все си мисля, че Лудогорец чисто ще си станат шампиони, ако разбира се бият ЦСКА.

From: Dodor

This Post:
00
216310.35 in reply to 216310.34
Date: 5/16/2012 5:31:57 PM
Dodor Utd
A Grupa
Overall Posts Rated:
560560
Second Team:
Dodor Inc
Все си мисля, че Лудогорец чисто ще си станат шампиони, ако разбира се бият ЦСКА.
Hero dislikes this.

абе егати гадорията тоя БГ футбол. баш това ли взехме да обсъждаме

докъде ни докара скуката на този оф-сийзън. айде да почват мачовете вече..

Last edited by Dodor at 5/16/2012 5:35:19 PM

Advertisement