Този играч сега не го видях, но мисля, че имаше 19 защита и другите скилове около 6, не знам дали си струва някои да хаби толкова нерви за него. Иначе да доста малък потенциал, от него както и ти каза, щом има висока защита може да се натренира да речем на пробиви и пас и някви стрелби по 9-10. Но за да си струва те трябва да са от рода на 14-16, голо дърво с 20 защита, аз лично не бих взел

Иначе искам да кажа, че вече имаме 22г. младеж с 18 външна защита, а другите скилове също са му над 10-12 и е само с 38к. заплата, скоро ще бъде и викнат в отбора, т.е. не сме го закъсали толкова, но не пречи и някой да се пробва с този, без да му се гарантира нещо

Малко надценяваш потенциала, запалите сега паднаха, вече звездите трудно стигат и 30к. Иначе в младежите имахме една 20-ка, която скоро се продаде поради форсмажорни обстоятелства, който имаше потенциал само allstar и плановете ми именно бяха такива да се тренира на много защита, пас и подаване, а стрелбите да си останат 10-8, но май няма да се осъществи планът ми:)
За жалост ако играчът не е леко осакатен в някои скилове, не виждам как за в бъдеще ще имаме национали под суперзвезда(изключвам леките крила, но дори моето отдавна капна, а не е нищо уникално), за това се отделя и такова внимание именно на тези гардове, които между впрочем на възраст 22-24г. са над 15 - 5 да бъдат завършени ще е перфектно

По въпросът за центровете, за жалост с 13 борби няма как да се бориш с 400к. чудовищата и ще те изядат в борбите. С 19 стрелба ще ти напълнят шушоните срещу 14-15 защита. Да вярно винаги може да ги лъзнеш, ако нямат защита, но то не винаги може да се получи мисмач , още повече често енджина не симулира мач както си се надявал
@rustakil Този се тренираше при наш човек, който тренира още 2-ма супер играча, но този просто не мисля, че ще стане и дори го извадих от таблицата с играчите потенциални национали, където ми стоеше миналия сезон. Не че играчът е лош, но на тази възраст не виждам какво може да стане от него освен един приличен клубен играч

П.П.: ще ви припомня, че е забранено да се пускат линкове към играчи на трансферният пазар, така че следващият път напишете само скиловете
Last edited by Mod-raptor666 at 5/8/2011 2:04:22 PM