BuzzerBeater Forums

Hellas - III.9 > 'SEASON 14'

'SEASON 14'

Set priority
Show messages by
This Post:
00
159157.25 in reply to 159157.24
Date: 10/27/2010 4:44:58 AM
green fighters
II.1
Overall Posts Rated:
3838
o kathenas xrisimopoiei tn omada tou opws NOMIZEI kalitera... alloste t paixnidi einai atomiko kai o kathe xristis kanei oti goustarei... akoma k la8i...
to sigouro einai oti einai paixnidi kai t mono p dn prepei n knm einai n tsakonomaste k n vrizomaste g auto...
sgr i epilogi t aot, idiaitera para3eni g mena, n mn katebasei omada stn ari k n balei dunati apenadi stn titans ekrine 2 paixnidia k kat epektasi epirease kapws tn katata3i tou omilou sas...

padws t teleutaio post t antil m briskei sumfono an e3ereseis kapoious xaraktirismous...

This Post:
00
159157.26 in reply to 159157.24
Date: 10/27/2010 4:57:08 AM
Overall Posts Rated:
33
Antil καταλαβαίνω γιατί νιώθεις "αδικημένος" αλλά θα σου πω αυτό που θα έλεγε και κάποιος GΜ:ό,τι δεν αντιβαίνει τους κανόνες του παιχνιδιού επιτρέπεται. Από κει και πέρα στο μπάσκετ υπάρχουν play-off και τυχόν αδικίες μπορούν να διορθωθούν. Γι'αυτο προτείνω να χαμηλωσουμε όλοι λίγο τους τόνους.

This Post:
00
159157.27 in reply to 159157.26
Date: 10/27/2010 5:38:51 AM
Overall Posts Rated:
136136
Το οτι δεν εχω γραψει στο φορουμ δεν σημαινει οτι δεν τα διαβαζω και δεν ξερω τι γραφεται. Αλλοι ειναι οι λογοι που απεχω απο τα φορουμ και δεν θελω να αναφερθω σε αυτους την παρουσα στιγμη.

ΑΛΛΑ, αναφερθηκε το ονομα μου και μαλιστα με υπονοουμενα "aot(pikaso)" τα οποια εγω τα εξελαβα, ειτε οτι εχω δυο ομαδες ΑΟΤ και Αρης, ειτε οτι ηρθα σε επικοινωνια με τον ΑΟΤ ωστε να παιξει με εμενα χαλαρα και με τα δευτερα ωστε να κερδισω και να παρω διαφορα και μετα δυνατα με τους τιτανς ωστε να κερδισει.

Γραφω το μυνημα για να βαλω καποια πραγματα στην θεση τους και γιατι δεν εχω κανει τιποτα το μεμπτο. ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν εχω μιλησει με κανεναν σε προσωπικο μυνημα για τακτικες, για ενθουσιασμο, η για καποιο παιχνιδι στον ομιλο μας. Το εχω κανει για ιδιωτικα γιατι εκει ειναι για δοκιμες αλλα οχι για το πρωταθλημα. Οσο ξερω τον Αντιλ και τον Τιτανς τοσο ξερω και τον ΑΟΤ, δηλαδη καθολου.

Ομως, μιας και γινεται πρωτη φορα θα παρακαλεσω οποιον αναφερει το ονομα μου, να σκεφτεται πρωτα απο ολα, πριν κανει τετοιες κατηγοριες η αφηνει τετοια υπονοουμενα, οπως επισης να ζητησει μια συγνωμη αν οχι απο ολα τα παιδια τοτε τουλαχιστον απο εμενα προσωπικα. Μιας και προσωπικα με προσβαλουν και ειδικα απο την στιγμη που δεν εχω δωσει κανενα δικαιωμα.

Επισης εκφρασεις του στιλ μυξο-παρθενα, ανικανος, δεν εχουν θεση στο φορουμ, η να το πω και αλλιως εμενα προσωπικα δεν μου αρεσουν και πιστευω οτι δεν δειχνουν σεβασμο. Τωρα αν εσεις πιστευτε οτι εχουν θεση, τοτε παω πασο, συνεχιζω να παραμενω στην σκια αλλα θα παρακαλεσω για ακομη μια φορα οταν αναφερεται το ονομα μου, να γινεται με καλυτερο τροπο η επειτα απο σκεψη. Το τι κανει καποιος με την ομαδα του, ειναι καθαρα προσωπικη επιλογη του, καθαρα. Αν καποιος επιλεγει να παιξει οπως θελει συμφωνα με το δικο του πλανο, τοτε κανεις δεν εχει δικαιωμα να τον κατηγορησει για αλλοιωση αποτελεσματος. Ειμαι σιγουρος πως ολοι, εχουν επηρεαστει με τον ενα η τον αλλο τροπο. Εγω πριν τα περσινα πλει οφ, ειχα τραυματια απο παιχνιδι που επρεπε να ειναι 25-0 και κατα την αποψη μου εχασα την ευκαιρια να παω τελικο. Οπωτε σιγουρα ολοι την εχουμε πατησει με τον εναν η τον αλλο τροπο. Αλλα κανεις δεν μπορει να πει τον αλλο ανικανο, η να του ριξει ευθυνες για τυχον ηττες, η νικες.

Δεν θα επανελθω γιατι εχω παρει καποιες αποφασεις για το φορουμ, απλα ζητηθηκε απο τον Αντιλ να παρουμε θεση, οπωτε πιστευω εγω προσωπικα να σας καλυψα. ΑΛΛΑ την δευτερη φορα που θα αναφερθει το ονομα μου με παρομοιο τροπο δεν θα ειμαι τοσο ευγενικος.

Ευχαριστω.

Aris kai den eimai kala
This Post:
00
159157.28 in reply to 159157.27
Date: 10/27/2010 8:29:47 AM
Antil Global B.C.
IV.11
Overall Posts Rated:
138138
Εχω ολη την καλη διαθεση να δεχτω αυτα που λες , ωστοσο , δεν μπορω να δεχτω με τιποτα , τον τροπο με τον οποιο ενεργει ο αοτ , ειτε γιατι δεν ξερει ειτε γιατι θελει να προκαλεσει...

τις φρασεις που εγραψα δεν τις περνω πισω , στο ονομα σου δεν αναφερθηκα , ωστοσο πρεπει να περιμενεις 2 συγνωμες , μια απο τον τιτανς γτ υπενηχθηκε οτι εχετε συνεργαστει , και μια απο τον αοτ , γτ θεωρει προσβολη να σε συγκρινουν με αυτον !

την προηγουμενη σεζον ειχες τραυματισμο σε ματσ που επρεπε να κερδισεις 25-0 , αλλα η διαφορα που πηρες σε εκεινο το ματσ ηταν 100+ αν δεν απατωμαι... καλως ή κακως το αποτελεσμα το πηρες , το αν σου στοιχησε τον τελικο ή οχι ειναι αλλο θεμα μιας και εγω εχασα 3 παιχτες και οχι 2... οπως και να εχει ειναι τελειωμενη ιστορια... πλεον αναξιο αναφορας .

οσο για το συγκεκριμενο , να σας θυμησω ενα ποστ , που ηταν και το μοναδικο του αοτ ολη την προηγουμενη σεζον , το μοναδικο στο νημα για την σεζον 13 και το νημα για τα προγνωστικα : 152226.19

a.o.t.-pagratoskula 2 pio kali omada ta pagratoskula mallon 8 ka8arisoun eukola...Apo pou prokiptei auto??? tous 4 teleutaious ston omilo sou tous exo gia plaka alla den thelo afou outos i allos 7os tha vgo ston diko mou....Ama thes des kai ta persina apotelesmata...

η υπερ-ομαδα του , που πελατωνει κοσμο , ( ναι ειναι μπιχτη αλλα παει σε αυτον ακριβως , γτ απλα δεν ξερει τι λεει ... ) αρχισε παλι να ξεχναει να δινει εντολες , να κατεβαινει με παιχτες του 1000αρικου....

και θα συμφωνισω και θα διαφωνησω σε κατι με τον bromiko , οτι δεν απαγορευται απο τους κανονες , σημαινει πως δεν ειναι μεπτο ... αλλα στην προκειμενη περιπτωση εγω δεν αδικηθηκα , εγω απλα εκανα αυτο που μπορουσα , περασα απο 2 ντερμπυ χωρις απωλειες...

αλλα οπως και στο προηγουμενο ποστ μου , θεωρω τρομερη "παγαποντια" (μην χρησιμοποιησω καποια αλλη εκφραση - γτ δεν σας αρεσουν και οι χαρακτηρισμοι ....) , να παιζεις με τετοιο τροπο 2 διαδοχικους αντιπαλους , δεδομενο οτι ξερεις οτι εχουν μεταξυ τους παιχνιδι knock out....

εγω φετος θα ανεβω , τον τιτανς και τον αντρεα και τους αλλους γενικοτερα σκεφτομαι , που ενδεχομενως να τον υποστουν κανα 2 σεζον ακομα...

This Post:
00
159157.29 in reply to 159157.28
Date: 10/27/2010 9:10:30 AM
green fighters
II.1
Overall Posts Rated:
3838
εγω φετος θα ανεβω , τον τιτανς και τον αντρεα και τους αλλους γενικοτερα σκεφτομαι , που ενδεχομενως να τον υποστουν κανα 2 σεζον ακομα...

an k exeis kali omada re file k t pisteuw eimaste polu arxi akoma g n les m tosi sigouria oti 8 anebeis.. o omilos opws k perusi ei nai idiaitera adagwnistikos... gnk apofeugw t megala logia k otan auto ginetai apo allous m enoxlei idiaitera..
tn bombay perusi pou pragmatika itan megalo favori dn tn 8umamai n eipe kati tetoio...
..pada filika..

This Post:
00
159157.30 in reply to 159157.29
Date: 10/27/2010 9:29:25 AM
Antil Global B.C.
IV.11
Overall Posts Rated:
138138
δεκτη η αποψη σου , στοχος μου και πεποιθηση μου να το κανω.... εγω θα το προσπαθησω.... τωρα το τι θα βγει και τι οχι , θα φανει....

This Post:
00
159157.31 in reply to 159157.30
Date: 10/27/2010 11:01:21 AM
Overall Posts Rated:
99
kat arxas na po kapoia pragmata.
to ena exei sxesi me to oti egrapsa aot(picaso). theorousa oti o manager tou aot legete picaso.den iksera oti o picaso einai tou ari o manager.ara ekei einai mia pareksigisi apo lathos diko mou.
apo ekei kai pera kaneis den zitise apo kanenan na apologithei.oute zitisa na paiksei o aot kai me emena xalara. apla i itta tou aot apo ton ari gia mena prosopika den exei kamia ma kamia logiki me ton tropo pou egine.

From: apobel

This Post:
00
159157.32 in reply to 159157.30
Date: 10/27/2010 11:02:05 AM
Overall Posts Rated:
99
POTE EIPA EGO OTI DEN ANEXOMAI TI SYGRISI ME TON ARH?
POTE EIPA EGO OTI EXO IPEROMADA??? ELEOS DILADI
PROVAINEIS SE GEBELIKOU TIPOY ENERGEIES GIA NA POLOSEIS TON KOSMO ENANTION MOU....
ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΑ ΟΣΩΝ ΛΕΩ

From: evenos
This Post:
00
159157.33 in reply to 159157.32
Date: 10/27/2010 1:52:58 PM
Overall Posts Rated:
33
χαλαρωστε λιγο ρε ενα γ@#$%νο παχνιδι παιζουμε για να περναει η ωρα μη χαλιεστε

From: Antil11

This Post:
00
159157.34 in reply to 159157.32
Date: 10/27/2010 3:07:00 PM
Antil Global B.C.
IV.11
Overall Posts Rated:
138138
Δεν αισθάνομαι ούτε την υποχρέωση αλλά ούτε και την αιτία να απολογηθώ για το πως έπαιξα ή το πως θα παίξω αλλά θα το κάνω για τελευταία φορά...Ο Λάρισσα άνοιξε την κουβέντα λέγοντάς μας ότι αφού έπαιξα με τον Αρη χαλαρά έτσι θα έπρεπε να παίξω και με αυτόν..Λες και αυτός παίζει με τον ίδιο τρόπο όλα τα παιχνίδια...Δεν έχω ομάδα για πρωταθλητισμό αλλα ούτε και πάγκο(ΜΟΝΟ 1 ΑΞΙΖΕΙ) οπότε η σωστή διαχείριση χρόνου και η προπόνηση παίζουν σημαντικό ρόλο για την ομάδα μου.Όποιος έχει πρόβλημα μαζί μου ας μου στείλει το msn του να το συζητήσουμε πιο διεξοδικά.Τέλος ας μας εξηγήσει τι εννοεί ο Larissa για το AOT(picasso) το οποίο με προσβάλει και ο άλλος να μου βρει ιδανικό αλγόριθμο ώστε να παίζουν οι 5 βασικοί παίκτες μου 48-72 λεπτά και ένα 48λεπτο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στη θέση 5 τα δύο ταλέντα μου...
159157.23

εγω δεν ειπα τιποτα... αυτο για την συγκριση...

οσο για την υπερ-ομαδα και το πελατωμα , θα σε παραπεψω στα εξερχομενα ββ-μαιλ σου , γιαυτο που εστειλες... δυστυχως ως scouter της εθνικης νεων δεν εχω τοσο χωρο ωστε να σωσω τοσα μηνυματα , ωστοσο αυτο το μηνυμα μου ηρθε χωρις να εχω γραψει τιποτα για τον συγκεκριμενο...

> Den moy aresi ayto to eironiko stilaki soy....
>
>
> Tha katalaveis kala ti ennoo otan xanapaixoyme mazi stin III kai otan se xanaxanaxana-pelatoso se oaka sef i opoy alloy xreiastei...
σου θυμιζει κατι ?

From: apobel

This Post:
00
159157.35 in reply to 159157.34
Date: 10/27/2010 6:10:33 PM
Overall Posts Rated:
99
Πάμε πάλι και ξανά και ξανά...
1)Όπως προσβάλει τον Άρη ο παραπάνω χαρακτηρισμός προσβάλει και εμένα γιατί ΥΠΟΝΟΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ-ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.Αν πίστευα ότι είχα έστω ένα 20% να τον κερδίσω στην έδρα του θα το προσπαθούσα πίιστεψέ με.

2)Ναι μου θυμίζει, με αφορμή τη συζήτηση στο θέμα του φόρουμ FTANEI PIA!!!!! ,είχα κάνει μία αναφορά στο FINAL FOUR του Βερολίνου όπου η Τριφυλλάρα πήρε την κούπα και είχες αντιδράσει.Τότε σου είπα'' Den moy aresi ayto to eironiko stilaki soy....'' και ''Ραντεβού στις ίδιες γειτονιές '' ενοόντας αυτό που έγραψες παραπάνω1.Tha katalaveis kala ti ennoo otan xanapaixoyme mazi stin III (ΕΠΑΙΖΕΣ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ BOMBAY MIX ΚΑΙ ΕΝΟΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ) και 2.otan se xanaxanaxana-pelatoso se oaka sef i opoy alloy xreiastei... ΕΝΟΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ---αφού υπέθεσα ότι για να αντιδράς έτσι είσαι Ολυμπιακος.

Πάντως έχεις κουράσει πολύ...

Advertisement