Εχω ολη την καλη διαθεση να δεχτω αυτα που λες , ωστοσο , δεν μπορω να δεχτω με τιποτα , τον τροπο με τον οποιο ενεργει ο αοτ , ειτε γιατι δεν ξερει ειτε γιατι θελει να προκαλεσει...
τις φρασεις που εγραψα δεν τις περνω πισω , στο ονομα σου δεν αναφερθηκα , ωστοσο πρεπει να περιμενεις 2 συγνωμες , μια απο τον τιτανς γτ υπενηχθηκε οτι εχετε συνεργαστει , και μια απο τον αοτ , γτ θεωρει προσβολη να σε συγκρινουν με αυτον !
την προηγουμενη σεζον ειχες τραυματισμο σε ματσ που επρεπε να κερδισεις 25-0 , αλλα η διαφορα που πηρες σε εκεινο το ματσ ηταν 100+ αν δεν απατωμαι... καλως ή κακως το αποτελεσμα το πηρες , το αν σου στοιχησε τον τελικο ή οχι ειναι αλλο θεμα μιας και εγω εχασα 3 παιχτες και οχι 2... οπως και να εχει ειναι τελειωμενη ιστορια... πλεον αναξιο αναφορας .
οσο για το συγκεκριμενο , να σας θυμησω ενα ποστ , που ηταν και το μοναδικο του αοτ ολη την προηγουμενη σεζον , το μοναδικο στο νημα για την σεζον 13 και το νημα για τα προγνωστικα : 152226.19
a.o.t.-pagratoskula 2 pio kali omada ta pagratoskula mallon 8 ka8arisoun eukola...Apo pou prokiptei auto??? tous 4 teleutaious ston omilo sou tous exo gia plaka alla den thelo afou outos i allos 7os tha vgo ston diko mou....Ama thes des kai ta persina apotelesmata...
η υπερ-ομαδα του , που πελατωνει κοσμο , ( ναι ειναι μπιχτη αλλα παει σε αυτον ακριβως , γτ απλα δεν ξερει τι λεει ... ) αρχισε παλι να ξεχναει να δινει εντολες , να κατεβαινει με παιχτες του 1000αρικου....
και θα συμφωνισω και θα διαφωνησω σε κατι με τον bromiko , οτι δεν απαγορευται απο τους κανονες , σημαινει πως δεν ειναι μεπτο ... αλλα στην προκειμενη περιπτωση εγω δεν αδικηθηκα , εγω απλα εκανα αυτο που μπορουσα , περασα απο 2 ντερμπυ χωρις απωλειες...
αλλα οπως και στο προηγουμενο ποστ μου , θεωρω τρομερη "παγαποντια" (μην χρησιμοποιησω καποια αλλη εκφραση - γτ δεν σας αρεσουν και οι χαρακτηρισμοι ....) , να παιζεις με τετοιο τροπο 2 διαδοχικους αντιπαλους , δεδομενο οτι ξερεις οτι εχουν μεταξυ τους παιχνιδι knock out....
εγω φετος θα ανεβω , τον τιτανς και τον αντρεα και τους αλλους γενικοτερα σκεφτομαι , που ενδεχομενως να τον υποστουν κανα 2 σεζον ακομα...