BuzzerBeater Forums

Türkiye - III.16 > 10. Sezon

10. Sezon

Set priority
Show messages by
From: haumar

This Post:
00
110437.25 in reply to 110437.19
Date: 10/5/2009 7:34:11 PM
Overall Posts Rated:
00
Adi uzerinde iste finale karsi kaybeedeceksin :)

Bazi maclarda sok yenilgiler aldik. Hamza Deniz ve Bugrahan Pilsener deplasmanlarinda keybetmeyi beklemiyorduk ancak bekledigimizden zor gecen maclar oldu ve kaybettik. Kisa forvetimi bazi maclarda antreman almasi icin sg oynatmak zorunda kaliyorum. Dis savunmada zorluk cekiyoruz o sg oynadiginda. Bu maclarda da kaybettik zaten biraz uzaktan hucum eden takimlara karsi. Bundan sonraki maclarda daha dikkatli kadro tercihleri yapiyoruz ve gercek gucumuzu sahaya yansitiyoruz. Katbettigimiz maclarin rovanslarini bekliyoruz sadece. Wolfie takimina karsi ise o an icin sansimiz olmadigini dusunuyorduk. Deplasmanda rotasyonu tercih ettik.

Potaalti savunmamizi biraz olsun gecen sezona gore iyi duruma da getirdik daha dengeli bir takim olduk. Dogu konferansindan 2 yenilgi alicaz gibi gorunuyor. Kupadan elenirsak 2. maclarda kendi konferansimizdan baska yenilgi almayi beklemiyoruz. Bukadar iddali konusabilirim suanda :) thinkers takimina gelince hucum olarak iyi yoldalar ancak kisalari karsisinda dis defansi ve ic defansi iyi oyuncular gordugunde bocaladilar. Uzunlari genc ve kaliteli sezon sonuna dogru cok iyi gelisim gostermelerini bekliyorum ben hucum seklinde seceneklerini dusunmesini oneririm thinkers menajerine :) Disariya skorer bi oyuncu alabilcek parasi oldugunu sanmiyorum iceriden daha etkili olabilirler. Umarim biz de 2. maclara kadar pota altina yildiz bir isim alicaz.

Kupada da yolumuza devam ediyoruz. Kuralarda hep 3. lig takimlari cektik ama kazanmasini bildik. Ilerleyebildigimiz kadar ilerlemeyi dusunuyoruz gerekirse ligde maglubiyet almayi goze alabiliriz. Bizden maglubiyet alanlara ise surpriz olmasin, gecen sezonun acik ara en az sayi yiyen takimiydik bu sezon ayni savunmanin uzerine skor gucunu de arttiriyoruz sezon sonu playofflarda bizim de amacimiz belli 2. lig icin haziriz :)

Simdilik bukadar herkese basarilar.

From: exister
This Post:
00
110437.26 in reply to 110437.25
Date: 10/6/2009 2:02:56 PM
Overall Posts Rated:
2525
adam ne analiz yaptı be...:D....dooru diyo ama...

This Post:
00
110437.27 in reply to 110437.26
Date: 10/6/2009 5:43:38 PM
Overall Posts Rated:
102102
Maç gerçekten çok zevkli olmuş..2 katı savunmanın karşılaşması olmuş bana göre:) Bu maçtan önce iç savunmamı yetersiz olarak görüyodum..ama bu maçta içeriyide iyi kapatmışım:) Rakipte en çekindiğim oyuncu olan Mert Yar'ın da çok düşük yüzdede kalması maçın sonucuna etki etmiş..Mert'in özelliklerini az çok bilmem onu iyi durdurmamı sağladı sanırım:) En şaşırdığım nokta ise uzun forvetim jeno'nun bu kadar düşük bir yüzdeyle hücum edip az ribaunt alması:) (hemde becerikli formdayken) Maçtan önce rakibin adam adama çıkcağını tahmin etmiştim ama topu götür oynamayı daha uygun buldum..şutörümde maçın en skoreri olarak kararımı teyit etmiş:) maça tam kadro çıktığım için kupa maçınıda biraz riske attım inşallah turu geçerim:)

This Post:
00
110437.28 in reply to 110437.27
Date: 10/7/2009 12:12:52 AM
Overall Posts Rated:
00
Vaaay, Mert'in özelliklerie göre savunma yapmışsın. Oh ne ala, bizde yayınlayip duralim adamın özelliklerini :D Uyanık şey seni :))

Valla bu kadar fark olacağını beklemiyordum. Ergün'ün erken 3 faul alması kötü oldu benim için. Bence 2 takımda berbat hücum etmiş. Ama güzel maç oldu, gerçek gücümüzü görme bakımından özellikle. Rakibin mesela en iyi adamlarından birisi uzun forvetini (UF) feci kitlemişim. 6-23. Gerçi Mert'in 1-16'sından iyidir herşekil :)

Turu inş geçersin kardeş..

This Post:
00
110437.29 in reply to 110437.28
Date: 10/7/2009 5:00:08 AM
Overall Posts Rated:
102102
Mert'in karşısına çift yönlü savunmacı bir oyuncu koydum ama bu kadar olacağınıda tahmin etmiyordum açıkçası:) 16 da 1 atması benim için büyük sürpriz oldu..Bu maçta kazanmamı sağlayan etkenlerden biriside tüm oyuncularımın savunmada iki yönlü olması sanırım..kolay sayı şansı tanımamışlar..Uzun forvetimde Mert gibi hayal kırıklığı olmuş..karşısındaki oyuncunun savunması olmadığını düşünüyordum ve bu maçta ondan en azından bir 20 sayı bekliyordum:) Şutörümde ilk defa şutuna yakışır derecede oynadı:) İlk hafta maçlarında Batı-Doğu çekişmesinde batı doğuya üstünlük sağlamış..umarım ileriki haftalarda bu üstünlük doğuya doğru döner:)

This Post:
00
110437.30 in reply to 110437.11
Date: 10/10/2009 3:16:50 PM
Overall Posts Rated:
00
Batı çok güçlendi, yer değiştirme imkanım olsa keşke :))

Doğu batı maçları da çekişmelere sahne oluyor. Yeşilyurt'un gücü yadsınamaz. Acaba kim dur diyecek kendisine.

Kupada, maşallahımız var, 8 takımla devam ediyoruz. Cok güzel arkadaşlar, böyle devam :)

Ligde, uçuk miktarda transferler oluyyor, satan satana ve alan alana.. Valla bu değirmenin suları nerelerden geliyor yaww :) Broker olmuş herkes :))

This Post:
00
110437.31 in reply to 110437.30
Date: 10/10/2009 6:38:09 PM
Overall Posts Rated:
102102
Bu hafta ligimizdeki takımların kupa eşleşmelerine şöyle bi göz attımda gerçekten zorlu maçlar var:) Ben, thinkers, Norwich Canaries ve Finale Karşı Kaybedeceksin bu hafta 2. lig takımlarıyka kapışıcaz:) Kendimin turu zorda olsa geçeceğini düşünüyorum yoksa transferi boşa yapmış gibi olucam:) Diğer maçlara bakarsak thinkersın AC VADİ'ye karşı ciddi bir şansının olduğunu düşünüyorum..İçeriyi iyi kapatırsa eler diyorum:) Norwich ve Finale Karşı'nın rakipleri ise baya dişli..Zor maç olucak ama umut kesmemek lazım..Wolfie ve Broose Basket'in kupa maçları ise ter atma maçı olucak bir nevi, rakipler gayet çerez:) tigers ve hamza deniz maçları ise acayip çekişmeli geçicek gibi duruyor..rakipleride bizim gibi 3. lig..tüm takımlara bol şans..sonuçta ligimizden 4 veya 5 takımın kupada devam edeceğini düşünüyorum..herkese bol şans:)

This Post:
00
110437.32 in reply to 110437.1
Date: 10/12/2009 6:46:16 AM
Overall Posts Rated:
00
Rakip güçlü ancak biz de kolay teslim olmiycaz. Rakibimiz pivotlarından birisini satmış yerine kısa forvet almış, yavaştan sistem değişikliği yapıyor sanırım. Kasasında yüksek meblada nakitinin olduğunu düşünüyorum o parayı harcamazsa ve yeni sisteminde dışardan oynarsa sahamızda kazanırız biz bu maçı. Umarım bizim forumlara da bakmaz :)

From: exister
This Post:
00
110437.33 in reply to 110437.32
Date: 10/15/2009 12:43:48 PM
Overall Posts Rated:
2525
laylaylaylaylaylaylaylaylaaaaaaaay........thinkers 2. lig takımını kupadan eliyor.......tribünler çılgına döndü....başkanın adını haykırıyorlar....başkan bu başlangıçtı kupa bizim diyince spor yazarları abartmasın dedi....

From: wolfie

This Post:
00
110437.34 in reply to 110437.33
Date: 10/15/2009 1:13:00 PM
Overall Posts Rated:
00
Tebrikler, çiğneme zamanı ile çıkmışsın sanırım, güzel galibiyet olmuş. 3.ligden bir takımın 2. ligden bir takımı yenmesi güzel birşey :)

Çok şükür ben de yola devam ediyorum. Ligimizde herşeye rağmen 6 takım kupada, yeşilyurt söyler yakında durumumuzu, iyi mi kötü mü diye... Ve yorumları da yapar yeni rakiplerimize ilişkin =)

From: haumar

This Post:
00
110437.35 in reply to 110437.34
Date: 10/15/2009 1:18:37 PM
Overall Posts Rated:
00
biz de mattsanı kendi salonumuzda gömdük bukadar rahat kazanacagımızı beklemiyordum bosuna isteklilik harcadık

Advertisement